שבועות

תרשמי ../images/Emo92.gif

2 ברוקולי מפורקים לפרחים להרתיח במים עם מלח לסנן למעוך עם מזלג להוסיף לקערה 3 ביצים קוטג' 1 גבינה לבנה ובולגרית פלפל שחור מ מרק עוף כוס קמח אסם לערבב הכל ולתנור. בהצלחה

יעל י

New member
תודה למרות שלא קניתי ברוקולי בסוף...

כבר עשיתי קניות (יצא לי מה זה יקר...) אבל בהחלט נראה לי שאוסיף מחר

יעל י

New member
../images/Emo71.gifעוגת גבינה קרה וקלה להכנה../images/Emo71.gif

עוגת גבינה קלה קלה תחתית: עוגיות שוקולד ציפס משובחות מפוררות לשמור בצד 3/4 כוס פירורים השאר לשטח בתבנית 26 העוגה: 3 גבינה לבנה 5% 3/4 כוס סוכר 2 כפות תמצית וניל לערבב היטב. להמיס 1 שקית ג'לטין ב 3/4 כוס מים רותחים. להוסיף לגבינה ותך כדי בחישה מהירה. להקציף 1 שמנת מתוקה+1 כף סוכר להוסיף לגבינה בתנועות עטיפה. לשפוף הגבינה על התחתית לפזא למעלה את הפירורים שנשארו בצד הערות לדיאטתית *לוותר על העוגיות או לשים מעט מעט פתי בר *במקוםהסוכר להשתמש בממתיק *במקום שמנת מתוקה להשתמש בצמחית או עדיף ריצ'

התפריט שלנו בחג

נהיה הרבה אנשים וזה התפריט: קנולי ממולא תרד וגבינה לזניה חצילים תפו"א מוקרם פיצה פוקצ'ה סלט חסה עשיר רוטב שום קוביות גבינות ולחמים 2 פשטידות תרד ועוד אחת נראה, אשמח לקבל רעיונות ומתכונים. גם אם יש למשהיא מתכון טוב ופשוט להכנת גלילות חצילים אשמח מאוד. חג שמח וטעים, ולגבי השומנים? חבל על הזמן באותו יום...

יעל י

New member
א ו ר י ת תודה על המתכון (משתפת אתכן)

פשטידת ברוקולי מצרכים: חבילת ברוקולי קפוא או שקית ברוקולי טרי 3 ביצים כף וחצי אבקת מרק פטריות כף וחצי אבקת מרק בצל או רק 3 כפות אבקת מרק פטריות או בצל 3 כפות מיונז אופן ההכנה: מבשלים את הברוקולי הקפוא עד לרתיחה ,מסננים ומצננים. אם הברוקולי טרי לבשל במי מלח כ-10 דקות ,מסננים ומצננים. חותכים לחתיכות גסות. טורפים את הביצים יחד עם אבקות המרק והמיונז ומוסיפים לברוקולי. מערבבים קלות ויוצקים לתבנית,אופים בחום בינוני כ-חצי שעה או עד להזהבת הפשטידה.

בערב חג נפגשים עם חברים שכנים שלנו

לארוחת חג מהנה. בחג עצמו חוגגים אחה"צ בקיבוץ של הורי את טקס הביכורים המדהים!!! מתה על החג הזה, על הטקס הזה. אהיה שם כמובן עם המשפחה המורחבת מהצד שלי.

למעלה