שאלון סוף השבוע

AeroTom

New member
../images/Emo42.gif שאלון סוף השבוע

שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע כללי:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:
תמונת השבוע:

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Rock In A Hard Place אלבום השבוע של אירוסמית': השגתי הופעה בהונלולו שבהוואי מ-83 מהסיבוב של Rock In A Hard Place... אז שמעתי אותה די הרבה אחלה הופעה... אבל אלבום סטודיו- Honkin' On Bobo שיר השבוע כללי: Incubus- Wish You Were Here... שיר העשור. אלבום השבוע כללי: Incubus- Morning View סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרט תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: יום הולדת (למרות שאני חוגג את זה מחר בערב כי זה יצא באמצע שבוע והרבה היו בצבא ולא יכלו), ולחרוש על המחשב החדש והסוס שלי!
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא יודע תמונת השבוע: סתם תמונה מהיום הולדת

AeroFan

New member
אני מוסיף ל-"הדבר הטוב של השבוע"

זה שיש לי פטור לשיער ארוך איזה ליגההההה

AeroFan

New member
מאוד ../images/Emo45.gif

היא גם באיכות ממש טובה... והיא עוד משנת 83, יש לי בוטלגים מ-2001 והם באיכות בהרבה פחות טובה. מה שמפתיע שיש בהופעה הזאת רק 2 שירים מ- Rock In A Hard Place... וזה מהסיבוב של האלבום הזה.

Aeroguy

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Write Me אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: Bob Dylan - It's Alright Ma, I'm Only Bleeding אלבום השבוע כללי: Bob Dylan - Another Side of Bob Dylan סרט השבוע: The US vs John Lennon תוכנית השבוע: סימפסונס ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: Johhny's in the basement, mixing up the medicine, i'm on the pavement, thinking 'bout the government הדבר הטוב של השבוע: שום דבר מיוחד... מגעים הולכים ונמשכים עם אוניברסיטאות בקשר לשנה הבאה, אבל אין חדש משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ביום ראשון - בוב דילן בהופעה!!!!
תמונת השבוע:

AeroTom

New member
אה! מגולח לגמרי! ../images/Emo12.gif

It's an end of an era
Another Side אלבום טוב
ותהנה בראשון!! איזה כיף לך, גם אני רוצה
צבור חוויות לרוב

SaintJohn

New member
הו../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

You look...different אני כל כך רגיל לראות אותך עם הזקן, שזה קצת מוזר לי כרגע, ויקח לי זמן להתרגל ללוק החדש, הוא הולם אותך

Aeroguy

New member
../images/Emo6.gif I had the beard for more than 7 years

so at this stage, shaving it was like a plastic surgery...

AeroTom

New member
ואני עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Combination
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה.
שיר השבוע כללי: ללא ספק Home של טום פטי, שזה Outtake מ-Highway Companion, אלבומו המעולה משנה שעברה. קניתי השבוע את ה-Special Edition של האלבום שיצאה ביוני שחוץ מזה שחיצונית זו אחת ההוצאות המיוחדות היותר יפות שראיתי, היא גם מגיעה עם 4 רצועות בונוס (2 מהן שירים שלא היו באלבום המקורי). לשיר הזה מאוד התחברתי (מוסיף לזה גם המשפט הראשון בבית השני, שיגיע עוד מעט).
אלבום השבוע כללי: חמשת המובילים: Tom Petty - Highway Companion Special Edition Little Feat - Dixie Chicken Robert Plant & The Strange Sensation - Mighty Rearranger Eric Clapton - Me & Mr. Johnson Live Yardbirds Featuring Jimmy Page AKA Live At The Anderson Theatre
סרט השבוע: "1408". היה קצת חסר לי בו משהו, אבל סרט אימה מושך וטוב (והיה גם את The Weight בפסקול שם!)
תוכנית השבוע: The Simpsons. הגיעה השבוע המארז DVD של עונה 10.
ספר השבוע: הארי פוטר השביעי. אני בחצי הדרך.
ציטוט השבוע: I was born in October" Turned the hourglass over My hair was dripping My shirt was stained Hit the ground running "Shackled and chained
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה ודברים שהגיעו מחו"ל.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לשמוע מגיא על החוויות של ההופעה של דילן.
תמונת השבוע:
נזכרים בזמנים טובים יותר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Black All Star

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': שניים: pink ,amazing אלבום השבוע של אירוסמית':אין שיר השבוע כללי: amazing אלבום השבוע כללי: אין סרט השבוע: הארי פוטר ה-5 הדגש|תוכנית השבוע: חברים (שנטחנת בלי סוף) ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין
הדבר הטוב של השבוע:
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ת"א יום ראשון תמונת השבוע:

HeAVeN or HelL

New member
טוב נו..

שיר השבוע של אירוסמית': taste of india אלבום השבוע של אירוסמית':כנ"ל שיר השבוע כללי:המממ....Pulp Fiction- Girl, You'll Be A Woman Soon - Urge Overkill אלבום השבוע כללי: pink floyd - echoes2 סרט השבוע: "החיים יפים" תוכנית השבוע:----- ספר השבוע: ניסיתי לפנח את מפת הלידה שלי....ואת היד שלי....וחוץ מזה: "המכשפה מפורטובלו"/פאולו קואלו ציטוט השבוע: "אני חייבת שינוייייייייי" אני ^^ הדבר הטוב של השבוע: קיבלתי רמקולים חדשים מחברתי האהובה... משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מפגש פורום?
תמונת השבוע: -----

למעלה