שאלון חדש

../images/Emo42.gifשאלון חדש../images/Emo29.gif

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? 4.קינוח-גלידה או עוגה? 5.עוף או המבורגר? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? 8.שמש או ירח? 9.מוקה או וניל? 10.דבש או ריבה? 11.ענווה או גאווה? 12.דנה או דני? 13.להיות גבוה או בינוני? 14.שכל או מזל? 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? 17.ריצה או הליכה? 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? 19.סתיו או אביב? 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? 22.מיים או מיץ? 23.שפיים או ממדיון? 24.אורז או פתיתים? 25.מלחמה או שלום מזוייף? 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? 28.מונית שירות או אוטובוס? 29.תל אביב או חיפה? 30.בית ספר או צבא? -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? 37.איך אתה מפנק את עצמך? 38.מה משמח אותך? 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 46.האם הם חשובים לך? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? תהנו!!!!

QUEEN5

New member
עונהה

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?תלוי במצברוח 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?מבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה 5.עוף או המבורגר?עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלווזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?טיול בפארק 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבש 11.ענווה או גאווה?ענוה 12.דנה או דני?דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנדדדדד 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? תלוי 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?גם וגם 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? עיר 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?שפיייייייים 24.אורז או פתיתים?אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?--- 26.אסרטיביות או תמימות?תמימות 27.אופי חזק או רגשנות?רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה?תל אביב 30.בית ספר או צבא?בצפר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא 32.אוהב אותה?לא רואה את זה 33.מה הם תחביביך העיקריים?לצאת עם החבר'ה לראות סרטים ולשמוע מוזיקה גם לקרוא ספרים ולרקוד 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? חיבוק מסבתא 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?שמשקרים לי או אנשים צבועים 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?מכונת שתוציא צדק 37.איך אתה מפנק את עצמך?מיקלחת 38.מה משמח אותך?המשפחה והחברים שבאים לבקר 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?כן יהיה טוב בע"ה 40.למה?כן הקב"ה שומר עליינו 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?לטוב 44.בן כמה אתה?17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?6 46.האם הם חשובים לך?מאודדד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?יש הרבה ב"ה 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?אני ניחוח מזרחי 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?מזכיר לי את הבית 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו?מיתיות פתחיות ורגישות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?להיות מאושרת באמת 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?הציור 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?מצווה להיות בשמחה -אז כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?דפקה ניחמד אבל קצת מעיק תהנו!!!!

West Doll

New member
כנראה שממש משעמם לי עכשיו..!

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית?קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?נבנית לה בשלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?טיול בפארק 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?שוקו
10.דבש או ריבה?
לשניהם! 11.ענווה או גאווה?ענווה 12.דנה או דני?|דני 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או אילון(רמת גן)?ת"א 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנד 17.ריצה או הליכה?ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לעבוד כל היום 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ?מים 23.שפיים או ממדיון?לא זוכרת...לא סובלת בריכות! 24.אורז או פתיתים?אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזוייף...העיקר השקט 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה?תל אביב 30.בית ספר או צבא?צבא -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?כן 32.אוהב אותה?לא...אבל אין מה לראות... 33.מה הם תחביביך העיקריים?לישון ולבלות.. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?המון דברים... 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?חברות טובות!!! 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?לא עולה לי בראש בשעה כזאת... 37.איך אתה מפנק את עצמך?קונה דיסק...בגלל זה יש לי כבר מעל 500~ 38.מה משמח אותך?שאנשים שקרובים עליי שמחים.. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?מאוד.. 40.למה?עדיף להיות אופטימי עם המצב שלנו... 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...נראה לכם שאני זוכרת?? 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם^^^אותו הדבר
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?לרע.....
44.בן כמה אתה?אני בת 17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?אין, כולם חרא בסוף..!! 46.האם הם חשובים לך?אתם מתכוונים היו... 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?כרגע אני מסתפקת במה שיש.. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?שחורה...היפ-הופ R&B וכאלה... 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?את הקצב 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?התכונות 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייוהומור וכנות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?לא אומרים משאלות בקול..
53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?אני עדיין חושבת על זה.. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?בד"כ כן...או שלא...לאדעת
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?דווקא די נחמד...

עונה...

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה!!! 2.מוזיקה שקטה או קצבית?קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?ממבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה?קינוח-גלידה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?תכניות טלוייזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?גם וגם 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?וניללללל 10.דבש או ריבה?לא זה ולא זה 11.ענווה או גאווה?ענווה 12.דנה או דני?דני 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?קניון עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנד 17.ריצה או הליכה?ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לא לעבוד בכלל 19.סתיו או אביב?סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?בעיר 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?גם וגם 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות (למרות שאני לא יודע מזה) 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?מוניות שרות 29.תל אביב או חיפה?תל-אביב (בגלל הקטיושות) 30.בית ספר או צבא?בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?כןןןןןןןןןןן 32.אוהב אותה?מאודדדדדדדדדדדד 33.מה הם תחביביך העיקריים?לשחק במחשב....... 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?הצלחה בלימודים 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?שמלבינים אותי ברבים.... 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?איתור דברים כמו למשל לאתר איפה נמצא השעון שלי.... 37.איך אתה מפנק את עצמך?הולך ללונדון 38.מה משמח אותך?אירועים משפחתיים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?כן הקב"ה יעזור לנו 40.למה?הקב"ה יעזור לנו 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...את האמת אני יספר חלום שהיום חלמתי. חלמתי שכל הילדים בכיתה אומרים שהם באים אליי הבייתה בשבת ברגל אם כול הבנות בשיכבה וזה יכל ליהיות חלום ארוך אבל הגיע הבוקר וכבר הייתי צריך לקום 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם שעידן יניב היה אצלי בבית!!!!!! (לכול מי שלא יודע הוא באמת היה אצלי) 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?איזה שאלות של פסח 44.בן כמה אתה?14 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?8 46.האם הם חשובים לך?בערך 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?הייתי רוצה 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?מזרחי 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?שהוא עם הרבה קצב 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?תכונות אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו עניו ודובר אמת 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?שסבא שלי יחזור לחיים 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?ושלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כןןן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?היה חלק שהזלתי דמעה אבל היה כיףףףף תהנו!!!!

עונההה

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?מוזיקה שקטה 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?נבנית בשלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה?עוגה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?טיול הפארק חחח 8.שמש או ירח?
9.מוקה או וניל?מוקה 10.דבש או ריבה?דבששש 11.ענווה או גאווה?ענווה 12.דנה או דני?דנה 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי אילון של זקנים חחח 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?אף אחד! 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לא לעבוד בכלל למי יש כוח לזה.. 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?ממדיון 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום! 26.אסרטיביות או תמימות?אסטרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?תל אביב העיר שלייי 30.בית ספר או צבא?אף אחד! -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא 32.אוהב אותה?לא רואה 33.מה הם תחביביך העיקריים? 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?שאני יודעת שעשיתי משהו שרציתי לעשות 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?במשקרים 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?רובוט שיסדר לי את החדר חחח 37.איך אתה מפנק את עצמך?אמממ הרבה.. 38.מה משמח אותך?כסף 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?אממ לא יודעת 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...אני מעדיפה שלא... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: שפגשתי משהו שממש רציתי לראות.. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?טוב שאני עובדת חחח 44.בן כמה אתה?18 וחצי ואני בת 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?2 46.האם הם חשובים לך?אממ ברור 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מספיק לי 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?מזרחית 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?כיף לשמוע מרגיע 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?נשאיר את זה כמו שעכשיו.. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?חחחח 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?אחלהה

למעלה