שאלה,

../images/Emo42.gif שאלה,../images/Emo132.gif

נכון לפני "לו יהי" בקסריה, שרית מספרת על המפגש שלה עם נעמי שמר בבית קפה ובת"א ועל שיר שנעמי כתבה במיוחד עבורה... איזה שיר זה

יקיר כלבלבי היקר,אני בעצמי חשבתי

על זה וכנראה שנעמי כתבה לה שיר מתישהו וזה שמור במגירה או משהו,אולי מתישהו נשמע אותו.. או שזה אני שכחתי שיש איזה שיר מוכר שנעמי כתבה לה

tvshow2004

New member
גם בעיתון יום למחרת.....

סיפר דודו אלהרר שנעמי שמר ז"ל כתבה לשרית שתיבדל לחיים ארוכים וטובים שיר

orlyg2

New member
נכון מאוד.../images/Emo132.gif

השיר נקרא "בדמייך חיים", ושרית חדד שרה אותו בפסטיבל ירושלים לפני כמה שנים - לא זוכרת לפני כמה, מצטערת. דרך אגב - באוסף של נעמי שמר שיצא ממש לאחר שהיא נפטרה, יש את השיר אבל בביצוע של רונית רולנד. אה...ועוד דבר - מכיוון שנעמי שמר לא הרשתה (בזמנו) לאף אתר אינטרנט לקבל זכויות על דברים שהיא כתבה - קשה נורא למצוא את השיר באינטרנט. בהצלחה בכל אופן....

חן חמי

New member
יש לי את השיר

היא שרה אותו אצל מני פאר אם אני לא טועה יש לי אותו בודיאו היא שרה אותו לבחורה שנפגעה בפיגוע אני זוכרת את זה עד היום שיר ממש ממש יפההההה "המילים העתיקות נותנות בי כוח בקולות העתיקים אמצא מרפה הם עוזרים לי לחיות הם עוזרים לי לשמוח למצוא עולם יותר יפה ואעבור עלייך ואראה מתבוססת בדמייך האומר לך בדמייך חיים חיים בדמייך חיים האומר לך בדמייך חיים..." מקווה שלא טעיתיי :) ויש המשך

וזה הכל :

המילים העתיקות נותנות בי כוח בקולות העתיקים אמצא מרפה הם עוזרין לי לחיות הם עוזרים לי לפרוח לברוא עולם יותר יפה ואעבור עלייךל ואראך מתבוססת בדמייך ואומר לך בדמייך חיי חיי חיי בדמייך חיי ואמור לך בדמייך חיי... ופתאום מעל ראשי נפתחת { נדמה לי..} קשת שיטט שכחתי.. ___ ענקית נפרשת אוףף ראבק איתי... חחח שכחתי תמיליםםםםם רק לפני איזה חודש רשמתי אותם :(

../images/Emo42.gif המילים מדהימות,

אז למה היא לא הכניסה אותו לאף אלבום
למה באוסף של נעמי שמרשיש אותו לאבא שלי באוטו
, הביצוע של שרית לא מופיע אם זה שיר שנכתב עבור שרית

למעלה