רק שתדעו לכם

מצוטטת

New member
עד לחצר שלי שמעתי אותכם

וה-
החזירה אותי פנימה ה-
מטעה....רק מסנוורת
ומימלא ערימות הכביסה מבקשות להתמקם חזרה בארונות אז חזרתי..... ואגב ארל'ה עוד לא התוודנו זה לזו... עוד לא הספיקותי לספר לך כמה נעימה כתיבתך... כן, כן....כולנו כאחד משחקים במילים השאלה החשובה היא מה קורה אח"כ... לאן לוקחים אותן, איזה שימוש מושכל עושים איתן......זו השאלה!
וברוך בואך לחדרנו החמים כבר אמרתי?

ארלה4

New member
את שואלת איזה שימוש מושכל

עושים איתן עם המילים....זו שאלתך? נו, מביעים עמדה מביעים רגשות וכעסים מביעים את מה שרק שכמוך יכולים לקרא בין השיטין....(כשרון בפני עצמו את יודעת..) מביעים בהן במילים מחשבה ,משאלה, מילים מילם...הם אלה שמאזנים לשכמוהו וכמוני ת'לפים של מחשבות שמתרוצצות ומחפשות להן מגירה ,בוידם כתף למשענת לב אוהב מילים שמחפשות ידיים לחיבוק בקיצור כל שימוש במילה הוא שימוש נכון וטוב לאותו אחד שהשתמש בהן כן לפעמים ירצה אותו אחד לחזור בו....וגם כאן ישתמש במילים של התנצלות ,צער ואולי אהבה.. תיראי איזה שימוש שאני עושה בהן כעט רק בכדי לומר יפה תודה..

ההוא...

נמצא פה קרוב, כמעט כל הזמן,,,מתעקש לשנן לעצמו, שאין בושה בלשתוק,,,אם יש לו כל כך הרבה שמות, ועדין מכנים אותו "ההוא" נראה לי החלטה מה זה במקום...

מצוטטת

New member
i'm so sorry

you got me
ולא זו היתה כוונתי אבל כשאתה צודק אני הראשונה לומר זאת

../images/Emo140.gif

מקווה אני רק שתזכרי בי, בימים הפחות טובים, שנוכחותי תמלא אותך, כמו שאת עושה בשבילי...

מצוטטת

New member
אחחחחחחחח

לא הייתי מתנגדת לאיזה חופשונ'ת באזורך... |מצוטטת נזכרת בשנות שהותה בארה"ב רגשות נוסטלגיה נעימה, שהיו אז מנת חלקה|

יהודה 59

New member
מצוט' ../images/Emo39.gif

שבוע טוב את השבת הזאת הקדשתי לאשה שאיתי לקחתי אותה ואת ילדיה לסיבוב מים שאחרי הגשם והקור בקיצור שבת מעולהההההההההההה שיהיה שבוע טוב לכולםםםםםםםםםם

למעלה