רק שתדעו לכם

מצוטטת

New member
../images/Emo42.gifרק שתדעו לכם

חבריי למיקלדת ששתיתי ת'
שלי הבוקר לבד שהיה לי עצוב
ההוא מאתמול שסגר ת'דלתות לא שוכנע כנראה להשאיר איזה חלון פתוח ודפקא הבוקר יש אחללה
בחוץ ת'שומע?????.. ויהודה שהבטיח
למיטה שוב מתמהמה אז היה לי עצוב וקר אז הלכתי........ לתפוש לבד איזה קרן
בגינה.

הקפה הזה

נותן לי רגעי עונג מעטים בבוהוריים הללו דין ודברים קשה עם הבן האמצעי (רבע לשמונה עשרה) הביא אותי להחלטה שאין ברירה התקשרתי לאבא שלו וביקשתי שיבוא לקחת אותו שיעבור לגור אצלו קשה לי , עצוב לי אבל יש גבול לכל תעלול והוא עבר את הגבול עכשיו הם יצאו מהבית , נסעו יודעת שפעלתי נכון עבורי , עבור אחותו ומקווה שגם עבורו |

מצוטטת

New member
../images/Emo4.gif

קראתי, חשבתי, שרבטתי תשובה, מחקתי ושוב חזרתי.... כי איזה טעם יש לעודד במצב שכזה... חושבת לעצמי, הן זה לא שתרצי לשמוע מה ינחם הורה/אם בסיטואציה שכזו איזו מילה שלי תקל על התחושה הזו שלך ואני כה חסרת ניסיון... רק מתחילה את צעדי הראשונים עם ניצני ההתנהגות ודפוסי גיל ההתבגרות (שלי 15 וקצת) אבל מה שכן ראוי לאמר... זה מעט הנחמה בקשר עם אבא... יש עם מי לדבר, יש אל מי לפנות, עם מי לחלוק את זה הנטל. וראי איזו הצטרפות של מיקרים רק לפני זמן עודדתי חבר שהצטרף כאן לחדר....... אז ניסיתי לנבור ולחפש מילה שכתב בזה ההקשר, במקום אחר בזמן אחר כתיבה שמצאה לי חן בזמנו..... והוא כמדומני בעל ניסיון רב ממני לבטח יגיע... ויתרום מניסיונו וחוויותיו גם לנו עד אז כל שנותר לי לשלוח לך זה
חם ומבין.

תודה יקרה

ואכן את צודקת , באמת כאן אין מילת נחמה... לפני מספר דקות הם עלו , האב והבן הייתי במיטה, ביקשתי לי לנוח קמעה מהמחשבה מהעצב נכנסו "לך תן נשיקה לאמא" הוא אמר לו כאילו לא היה דבר זאת הגישה... ואני הפעם אחרי הרבה פעמים שהבלגתי לא מוכנה לא רוצה שיבוא יתן נשיקה עד הפעם הבאה... יודעת שללא שיחה מלב אל לב וקבלה שלו את הגבולות איני מוכנה עם כל הכאב לחזור לסדר היום עשרות פעמים הבלגתי הנחתי לו (אולי זאת הטעות) הגעתי למצב כדי שלא להגיע לעימות לא הערתי לו הנחתי לו לנפשו תמכתי והבנתי אבל לא יתכן שילד יגרום לאימו לשתוק לא להעיר בגלל שהיא חוששת מתגובתו לא יתכן שהוא באמצעות התפרצויות הזעם שלו ינווט את הבית הזה, יקבע את הכללים כמו שהוא רוצה אותם (לחיות בלילות ואנחנו שנהלך על נוצות כשהוא ישן בימים) הכי כואב בכל הסיפור הזה שהוא ילד מקסים עם נשמה ענקית הכי כואב שאיתי הוא מסתדר ואם אביו לא בדיוק שהוא לא רוצה לגור עם אביו כי אז הוא רחוק מחבריו ולכן גם הסכים לעלות הביתה - לא בגלל שבאמת הבין שחצה את הגבול אלה בגלל שלא רוצה להיות שם... כשאמרתי שאיני רוצה נשיקה , רוצה לדבר הוא לקח את התיק שארז ויצא מהבית הצצתי מהחלון הם נסעו ואני מתפרקת , בוכה אבל יודעת שחייבת הפעם להיות קשוחה להבהיר שהגבול הוא חד משמעי הסברתי לאביו שאני פגועה , מאוד פגועה ואת הפגיעה הזאת לא ניתן למחוק בנשיקה מוכנה לדבר , לנהל משא ומתן אבל לא מוכנה לעבור לסדר היום כאילו לא היה דבר כמו בכל הפעמים האחרות מקווה שידע להעביר לו את המסר (למרות שאיני מאמינה) כואבת זהו חברה יקרה אני הולכת לשים ראש על הכר הוא כבר מכיר הוא כבר יודע לספוג דמעותי

*יערית

New member
ניצתוש..../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

יש לי רצון לשתף אותך בכל מה שאמא שלי עברה... ושם לא היה אבא ממול בכדי לקחת את הבן בכדי שיגור אצלו עד שירגע מעט ויעריך את הבית שחי בו....אבל זה לא הזמן בינתיים הרבה הרבה
ואני מרגישה את הכאב בכתיבה שלך...זה לא קל לומר לילד"זהו הרמתי ידיים" לך לאביך.. זה לא קל להכנע להתנהגויות שלהם... בינתים תשני טוב טוב..מחר תקומי ותחשבי היטב איפ ה ניתן לגשר בינכם שוב...אולי תושיטי את את היד עבורו בכדי שהוא יזום שיחה....לא קל המצב..ובטח לא להעביר אותו מהמקום הכי הכי שלו בעולם! לילה טוב אישה...אני מאמינה בך..ובטוחה שתמצאי את הדרך ליישר הדורים ולחבר קצוות

יעריתוש ../images/Emo51.gif

רק תיקון אחד קטנטן לא הרמתי ידיים להפך... בבית הזה יש גבולות ,אם אינך מקבל אותם הדלת פתוחה ויש לך אופציה נוספת והיא לחיות עם אבא שלך... היד שלי יערית תמיד מושטת הוא רק צריך לאחוז בה והוא יודע את זה הוא מכיר את אמא שלו (שהעירה אותו הבוקר בטלפון כי אבא שלו לקח אותו אליו והמשיך לבילוייו
)

הייייייי, ניצתי......

באה לקרוא.... וזה מה שמוצאת? מנהלת מתפרקת? בית סוער? בן בקריזה? כבר שעתיים אחרי שקראתי אותך פעם ראשונה ולא יכולה לכתוב בעצם לא יודעת מה לכתוב לא מכירה את הרקע קשה כל כך לדמיין את הסיטואציה אבל קוראת אותך כואבת שבורה ויחד עם זאת עושה צעדים שמצריכים אומץ ועצמה בלתי רגילים מכל הלב מקווה בשבילך שהוא... הבן... יתעשת יבין יבוא לדבר.... ויחזור חיבוק ענק לך אישה...

חופשיה ../images/Emo25.gif ו...תודה

יודעת ומאמינה שעשיתי את הדבר הנכון זה היה הרגע להציב את הגבול או להרים ידיים ולתת לו לחיות ללא גבולות ללא כללים מאוד מקווה שיחזור וגם אם לא בטוחה כמו שלונלי אמר יגיע היום והוא יבין ילמד להעריך ובעצם יודעת שאת הבסיס ,את החינוך , את הכתף נתתי ואתן תמיד , זה היה אולי השעור האחרון שהיה עלי להעביר לו בדרך לחיים עצמאיים אני אתגבר העצב והכאב שלי אינם צד בהחלטה מי שחשוב היום זה הוא

ש י ר ט ל

New member
צודקת בגישה שלך

את לא יכולה לאפשר לו לכפות את רצונותיו על יושבי הבית. זה לא בריא איך שלא מסתכלים על זה, לא לכם ולא לו. אם אין פתרון מושלם לכולם אז הידברות ומשא ומתן הן באמת הדרך הבריאה למצוא את הפשרות שמקובלות על כולם. תנסי לראות בדמיונך את התנהלות הבית שלו ביום מן הימים כשתהיה לו משפחה משלו. את רק עושה לו טובה
. ואם את יודעת שהסיבה שתחזיר אותו הביתה היא לא ההבנה שטעה אלא העובדה שיותר טוב לו בבית... לא נורא... הוא יחזור הביתה מהסיבה הנכונה (כן, זו הסיבה הנכונה לבחור היכן לגור ובכך הצלחת). ואולי הוא גם ילמד את המהות של הפשרה, לוותר לא כי הוא רוצה אלא כי זה הדבר הנכון לעשות. יש לי הרגשה שהוא יחזור די מהר
זה הזמן להיות אמא אוהבת אבל קשוחה ולא מתפרקת. ואם זה יהיה קשה אז לפחות תעמידי פנים

שירטל

את ידעת לפרוט על המיתר הנכון "ואולי הוא גם ילמד את המהות של הפשרה, לוותר לא כי הוא רוצה אלא כי זה הדבר הנכון לעשות" |ניצת שמעמידה פנים ומשחקת אבדאי כבר מאתמול|

Lonely In Blue

New member
ניצת....

הילד כמעט בן שמונה עשרה. אני משער שממילא הוא עוד מעט ילך לצבא. זה כבר אינו משנה עם מי הוא גר. זהו חלק מתהליך ההתבגרות. אבל את הבאת אותו עד הלום. ואחרי שיעברו רגעי הכעס, הוא יזכור מי האמא שתמיד היתה שם עבורו.

maof

New member
ניצת אני קורא אותך../images/Emo140.gif

והמילים קצת מאחרות להופיע...... אני יודע שששקלת את תגובתך בכובד ראש לפני שהיגעת להחלטה ...ואמרת את הדברים המילים שיוצאות מהפה לפעמים ניראות ..... כחץ שיוצא מקשת.....שרגע שהם מישתחררות הם פוגעות וכואבות לשני הצדדים כאחד אני מישתתף בדעתו של לונלי שאחרי הכעס ברגע של שקט והרגש חוזר הוא תמיד יזכור את אמא שהיתה לצידו ותמכה לאורך כל הדרך זה הרגע של חשבון הנפש מה למעשה עשיתי??ואמרתי?? ואני מאמין שיש בו הרבה ממך והוא ימצא את התשובות ואת הדרך חזרה לאמא
מעוף

r e d head

New member
ניצתוש...

חוץ מלאחל לך להיות חזקה להיות עיקבית בדרך שבחרת נדמה לי שצריך גם הרבה סבלנות מוסיפה חיבוק גדול

הוא עוד ישוב

ואני חותם לך. הוא עוד ישוב! (יש כזה שיר?). ולמה? כי אמא יש רק אחת ואם את לא מאמינה תשאלי את... שושה. אבל שישאר ביננו, אל תגידי לה שאמרתי.

ארלה4

New member
הוא שומע הוא שומע רק ניראה לי שקודם

הסיגריה אצלו באה בחשבון ואחרי זה הקפה ואחרי זה החלונות... את מבינה הוא קורא אותך בשקיקה... וכשי יהודה מביא את הריח של הקפה לכאן.. ההוא כבר ישחק במילים עושה בהם במילים כרצונו.. את תיראי עוד מעט זה יבוא .. בנתים תפסי לך עוד קרן שמש חמה אין הרבה כאלה בימים האחרונים והחזאי מודיע יהיה קר בימים הבאים..

למעלה