רק רציתי לומר,

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifרק רציתי לומר,

שממש עכשיו יש טוקסיק בפלייליסט שלי (ששם מאדווה,. המ), ושאני לא מעבירה. אז,. ה,מ. אמכבר, במה צחי השפיע עליכם?

Gizmo16

New member
חע, אבריטיים על המחשב.../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

זה אומר הכל

AGENT SHESH

New member
הוא לא היה צריך להשפיע,

את השירים הנחמדים של בריטני יש לי. (כלומר, יש לי רק את אבריטיים
)

Gizmo16

New member
זה לא כזה שיר מדהים../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

סה"כ כשמקשיבים לפסנתר זה סתם אקורדים מפורקים ולא איזה יצירת מופת, סתם פוסטמה בלונדינית שמתלהבת שהיא יודעת לנגן ולשיר באותו זמן
יאמ. וגם המילים לא משו. פשוט הורדתי את זה כדי שאוכל לעזור לצחי עם זה

PopPy

New member
בדיוק אתמול נזכרתי איך הליווי

של אבריטיים היה תקוע לי בראש בגלל צחי. >.<

AGENT SHESH

New member
שיהיה..../images/Emo3.gif

אני אוהב בערך כל שיר שכולל פסנתר, אז זה בסדר מבחינתי

Gizmo16

New member
אתמול שמעתי שיר דבילי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

סתם חולקת איתך... היה שיר סוג של ראפ כזה, אבל עם פסנתר. עכשיו, רוב הזמן הפסנתר היה קשור וסבבה וזה אבל היו קטעים שניגנו תווים גבוהים וזה נשמע פשוט כאילו תחנה של מוזיקה קלאסית עלתה על הראפ הזה וזה השתלב
השתלב בצורה גרועה

AGENT SHESH

New member
נו,

אני לא אוהב *כל* שיר עם פסנתר, הקצנתי, אבל פסנתרים בהחלט עושים לי את זה
אז אם זה שיר לא טוב עם פסנתר, מן הסתם שאני לא אוהב.

בהמון דברים

בריטני זה רק קצה הקרחון. בזכות צחי, אני מבינה שכשאנשים מועדים וכו' זה מצחיק. ובכל פעם שיש סרט נעורים אמריקקי מפגר אני מחכה לקטע שכל הבי"ס צועק באודיטוריום "שולה מעפולה! שולה מעפולה!" (היה כזה אתמול! "סיפור סינדרלה", רק שהם צעקו עליה "Diner Girl". אני חייבתתת לראות את זה עם צחי פעם!). הוא גם אמר לי הרבה דברים מעוררי מחשבה שהשפיעו על איך שאני רואה דברים כמו לדוגמה, זה שכשצריך לרקוד או לעשות משהו מגוחך אחר שהכריחו אותך, תעשי את זה עם כל הלב, אחרת את נראית עוד יותר גרוע. ועוד המון דברים בסגנון. והוא תמיד יודע להציג בפניי את הצדדים הרעים יותר של כל מיני אנשים
ככה שאני לא אשאר תמימה ואדישה מדי לפגמים שלהם, חלילה. הוא יודע לעודד ולחזק אותי, כשאני לא מסוגלת לעשות את זה בעצמי, כמו פעם כשהיינו באיזו התכנסות חברתית ומישהו הוריד אותי למטה, אז צחי אמר לי: "תהיי אסרטיבית! תדברי אליו כמו לילד קטן ומפגר ואז הוא יסתום את הפה ויקשיב לך!" והוא צדק!! הוא גם השפיע עליי עם פוקהונטס, כי לפניו אהבתי את הסרט הזה, אבל לא לגמרי הבנתי עד כמה הוא יכול להיות מצחיק כשאתה מנתק את עצמך ממנו ורואה את כל הקטעים המגוכחים שיש בו. וחוץ מזה, בזכות צחי אני יודעת את התנועות של Oops... I Did it Again ושל Crazy, למרות שאני ממש גרועה בזה. ובכלל, בזכות צחי אני תמיד רואה את הפאשלות והטרגדיות הזעירות של החיים בצורה הרבה יותר קלילה ומשועשעת, ואני יודעת לצחוק על עצמי ועל אנשים אחרים כאשר משהו מביך מאוד קורה. צחי

Black and Blond

New member
צחחחייי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

אממ... צחי תמיד גורם להכל להראות הרבה יותר מצחיק
הוא גורם להכל להראות הרבה יותר קליל ומבדר. והוא תמיד תורם מידע לא שימושי:X

PopPy

New member
הוא האיש שתמידתמיד גורם לי לחייך

ולצחוק, לא משנה מה. והוא הצליח להזכיר לי (אחרי הרבה סבל מצידי ;;) שיש עוד סגנונות בעולם חוץ מרוק נשי וישראלי (
), ושאף אחד עוד לא מת מקצת בריטני ושירי (מרוני ומסיקה כן, אבל בסוף גם הוא יבין את זה.
). ויש לי ממנו גם כמה סימנים כחולים.

The GereV

New member
הוא...הוא...

עשה אותי הומו >.> וגרם לאובדן כל כספי לטובת באולינג :XXX צחי, אני אוהבת אותך ;;

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifיא פרה,

אמרתשתבואי ולא באת. והפסדת פעולת כוכב נולד. אוף :-\. את בחיים לא תבואי, נכון?
.

The GereV

New member
אני מבטיחה שכן. נו ימי שבת זה בעיה

תני לי עוד אופציות? :X

De-Panther

New member
הוא לא../images/Emo11.gif טוב אז כן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל לא במשהו שאני ממש שם לב אליו ככה שאני אפילו לא יודע מה זה אבל כל בנאדם משפיע איכשהו על אנשים אחרים

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifקשה לי ככה,

שלא לקרוא את זה ולתרם לי לעברים "אבל אני עדיין מחבב את הברנש" והברנש, זו מילה כל כך כל כך.. כל כך><

Kryptonite

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

שרשור יפה ביותר, תודה לכולם על התגובות
|

למעלה