רעיון שבועי!!!

Chloe

New member
../images/Emo42.gifרעיון שבועי!!!../images/Emo42.gif

אז סליחה שלקח לי הרבה זמן
אבל הנה לכם חבריי היקרים
והמראוניית הפעם היא... *תופים* מתנושית
(The source of pain
) מורי את יכולה בבקשה לשים את הכללים

A N I g M A

New member
טוף לא אכפת לי הכללים

אני שואלת! אז, דארלינג,
מה את הכי רוצה שיקרה עכשיו, ברגע הזה בדיוק?
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?
מה את אוהבת לאכול?
איזהו המקום הכי שווה שאת מכירה?
באילו עוד פורומים את נמצאת?
איך את אוהבת את השוקולד שלך?
אם היו לך מליון ואחת שקלים ושעה אחת - מה היית עושה איתם?
מתי הייתה הפעם הראשונה שאמרת לעצמך: כפרע עלי?
רוצה לבוא פעם עם צוות חאבר למדרחוב לעשות שיגועים?
האם את מודעת לעובדה שזרובבלה שולטת?
האם את מודעת לעובדה ששלומי הוא ילד ניצן ושגילו המנטלי הוא 10?
האם את מודעת לעובדה שאת צריכה להיזהר מפדופיל על כסא גלגלים, שמנסה לדרוס בני נוער ירושלמיים תמימים? זהו מותק. שיהיה לך סופ"ש קסום.

היילו ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

מה את הכי רוצה שיקרה עכשיו, ברגע הזה בדיוק? שמישו מסויים יפסיק לסנן אותי ויתפנה לשיחה רצינית סוף-סוף על נושא שלא סיימנו אותו
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? אממ.. כלמיני... להסתובב עם חברות, מחשב, מוזיקה, אני קוראת גם ספרים מדי פעם (?) מה את אוהבת לאכול? הכל
איזהו המקום הכי שווה שאת מכירה? לא מכירה ממש, אבל הצוללת זה מגניב
באילו עוד פורומים את נמצאת? אוף-טופיק, חברים, רוק ישראלי, ערוץ 24, מיץ תפוזים... איך את אוהבת את השוקולד שלך? לבן עם עוגיות של הפרה
אם היו לך מליון ואחת שקלים ושעה אחת - מה היית עושה איתם? רק שעה? קונה לאמא שלי מכונית חדשה, הולכת לקנות מתנות לאנשים שאני אוהבת, קונה לי בגדים והרבה, וזהו נראה לי
מתי הייתה הפעם הראשונה שאמרת לעצמך: כפרע עלי? חחחחחחחחחחחחח אממ... אני בחיים לא אמרתי דבר כזה ברצינות ;[ אבל נראה לי היו איזה פעם-פעמיים בכיתה ו' או משו (?) רוצה לבוא פעם עם צוות חאבר למדרחוב לעשות שיגועים? אמ, נראה, למה לא
למרות שאני לא ממש יורדת לעיר הרבה... האם את מודעת לעובדה שזרובבלה שולטת?יא מאן
(מי זאת זרובבלה?
) האם את מודעת לעובדה ששלומי הוא ילד ניצן ושגילו המנטלי הוא 10? ברור :] האם את מודעת לעובדה שאת צריכה להיזהר מפדופיל על כסא גלגלים, שמנסה לדרוס בני נוער ירושלמיים תמימים? יא הוא פדופיל?!
היית אומרת לי את זה לפני שעשיתי לו אמבטיה ;[

jenngirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

האם את חושבת שעוזי[עוזי חיטמן כמובן] חתיך?
תיזהרי בתשובתך!
איזה סוג מוזיקה את אוהבת לשמוע?
כמה זמן לא אכלת קובה?
איזה סוג של גבות את מעדיפה-סטייל מושיק עפיה או פיני בלילי?
איזה שיר את הכי אוהבת?
קורוס על האש או קורוס חלבי?
גלגל"צ או גל"צ? זהו בינתיים

נמנמ ../images/Emo3.gif ../images/Emo110.gif

האם את חושבת שעוזי[עוזי חיטמן כמובן] חתיך?תיזהרי בתשובתך! ברור, אבל אהרון פררה יותר חתיך, הוא להופיע בשכונה ביום העצמאות
איזה סוג מוזיקה את אוהבת לשמוע? אממ.. כעיקרון הכל חוץ ממזרחית.. בעיקר היפ-הופ, רוק ומוזיקה ישראלית - והרבה (בעיקר רוק ישראלי) כמה זמן לא אכלת קובה? יא די הרבה.. כמה חודשים טובים... איזה סוג של גבות את מעדיפה-סטייל מושיק עפיה או פיני בלילי? סטייל מה שבת-דודה שלי עושה לי ימי שבת שאני מסנג'רת אותה :] איזה שיר את הכי אוהבת? יש מלאאאאאאאא קורוס על האש או קורוס חלבי? חלבי - ברור! גלגל"צ או גל"צ? גלגל"צ...

WorldCenter

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

1-איזה ממתק את הכי אוהבת? 2-איזה חטיף את הכי אוהבת? 3-ים או יבשה? 4-צב או קיפוד? 5-סוס או חמור? 6-ברדלס או טיגריס? 7-כלב או חתול? 8-עננים או שמש? 9-מיטת מים או בריכת שחיה? 10-מעריב או ידיעות? אממממ זהו!

תשובות ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

1-איזה ממתק את הכי אוהבת? אממ.. נראה לי פסק-זמן
2-איזה חטיף את הכי אוהבת? תפוצ'יפס
3-ים או יבשה? ים
4-צב או קיפוד? צב :) 5-סוס או חמור? סוס
6-ברדלס או טיגריס? טיגריס (מה ההבדל?
) 7-כלב או חתול? אפחד 8-עננים או שמש? שמש 9-מיטת מים או בריכת שחיה? בריכהההההההה 10-מעריב או ידיעות? מעריב

WorldCenter

New member
יש הרבה שוני מבין ברדלס לטיגריס..

וגם בין נמר ליגואר וכ"ו כל חית חתול מותאמת למשו אחר... ברדלס היונק המהיר ביותר שיש על פני האדמה חיי בעיקר במדברות בשטחים נרחבים. טיגירס חייה שואהבת מים חייה לרוב במקובות הרהרים ובגונגלים וכ"ו. תראה בזה כשיעור טבע = של"ח חחחח

מתנית יקרתי ../images/Emo94.gif

אממממממ אממממממממממממממממ אממממממממממממממממממממממממ טוב בואי נראה מה נשאל אותך ?
מה את מעדיפה יום או לילה ולמה ?
לדעתך עולם שהיה פועל בלילה הוא עדיף על עולם שפועל ביום ?
אלפקות / למה ?
מקלחת / אמבטית קצץ מושקעת ?
בריכה או ים?
איפה המקום הכי ממולץ למנגל ביום העצמאות ?
את אוכלת בשר או שאת עושה חסה על האש ???????
באיזה שמפו/קונדישנר את חופפת ? טוב זהו בנתיים היי שלום יקרתי סופ"ש מקסים

מורצ'וקיתת ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

מה את מעדיפה יום או לילה ולמה ? לא אכפת לי
לדעתך עולם שהיה פועל בלילה הוא עדיף על עולם שפועל ביום ? אה?
אלפקות / למה ? אלפקותתת חע הן יורקות על אנשים
מקלחת / אמבטית קצץ מושקעת ? אמבטיה מושקעת
בריכה או ים? בריכה... אבל ים זה כיף פעם-פעמיים בשנה... איפה המקום הכי ממולץ למנגל ביום העצמאות ? במרפסת של ידיד שלי אם נעשה שם
נוף של כל העיר.. מהמם! את אוכלת בשר או שאת עושה חסה על האש ??????? ברור שאוכלים בשר!!! דופקים ככה כמה פרגיות, כנפיים, עניינים.. יהיה טוב
באיזה שמפו/קונדישנר את חופפת ? כלמיני (?) אבל כעיקרון בהוואי/הד אנד שולדרס.. שבת שלום

Chloe

New member
רק שאלה אחת לי אלייך

כמה את אוהבת אותי
אוהבת אותך המוניםםם

למעלה