קלף השמש

gbarmosh

New member
קלף השמש-סיפור אישי

סיפור אמיתי, יש לי שתי בנות, מאד רציתי בן אבל היה לי קשה לשכנע את בעלי להיכנס להריון נוסף("מה אם תבוא עוד בת, תרצי עוד ילד?"). אני פותחת לבעלי הרבה פעמים בעיקר בקשר לעבודה אבל הפעם אמרתי לו: "בו נשאל את הקלפים בקשר למין התינוק שיהיה, אני בטוחה שהם יתנו לנו תשובה מוחצת", הלכנו על זה. ערבבנו, הכנסנו את השאלה פרסתי את הקלפיס כמו מניפה וביקשתי מבעלי שיבחר קלף. מה יצא? נכון- קלף השמש של ריידר. כמו שאומרים תאמינו או לא אבל אחרי כמה חודשים שיכולנו לבדוק את מין העובר, יצא בן. אז זהו, דרך אגב בעלי סקפטי אז ניסנו מספר פעמים ותמיד יצא סימן ברור למין. תנסו! גם לתאריך הלידה פתחתי בקלפי אושו, ביקשתי מהקלפים שיומרו לי בימים תאריך לפי קלף שיצאת יצא קלף סבלנות- אישה שנראת בהריון יושבת ומעלים ציור של ירחבכמה מצבים. גם הפעם דייקתי בהפרש של יום. למרות שילדתי שבועיים לפני התארי המשואר. טל

ש ר ו ן ס

New member
אוי, כמה מתוק..

ובכלל, קלף השמש הוא הקלף האהוב עלי בחפיסה. כאשר אני מביטה בו אני מרגישה זרימת אנרגיה וחום. אוהבת כ"כ את הילד הקטן על הסוס, את הצבעים העזים.. פשוט אין על הקלף הזה.

גריני

New member
קלף מס' 19 באושו: התמימות

תמימות – XIX דמות הזקן בקלף התמימות מסמלת ניסיון עשיר וחכמת חיים ומעידה על דרך ארוכה שנעשתה, על שיעורי חיים שנלמדו ועל התנסות וידע שנרכשו. מאידך, האופן בו מביט הזקן על גמל שלמה המונח על כף ידו מלמד על שמחת חיים של ילד, על קלילות ושחרור, על הסתכלות חדשה ורעננה הנקייה ממשקעי העבר. קלף התמימות מרמז על דף חדש, על פרק חדש המתאפשר מתוך למידה ארוכה וניסיון חיים רב. משהו הבשיל בתוכנו. ידע שהצטבר, הבנה, חכמת חיים. אלה מאפשרים שחרור ופתיחות אל חוויות ותובנות פשוטות ועמוקות כאחד, אשר מתקיימות במקום בו איננו נושאים עוד את המשא הכבד אותו צברנו במהלך השנים. לאחר שעברנו כברת דרך ונכנסנו לתהליכים של התבוננות, הפנמה ועיכול של החוויות, אנו יכולים להרשות לעצמנו להירגע ולראות את הדברים ממקום אחר, פשוט יותר וברור יותר. כאשר אנו מפסיקים לרוץ אחר דבר מה, לחפש, לשפר ולהשיג – אנו יכולים להתמקד במי שאנו, במה שאנו באמת צריכים ובמה שנמצא סביבנו. עתה נוכל לגשת למצבים ולתהליכים ממקום שקט, טהור ונקי. לפחדים ולחשבונות כבר אין תפקיד במשחק החיים. כעת אנו יכולים להבחין בדברים הקטנים שקודם לכן המעטנו בחשיבותם. הדברים נראים אחרת - קלילים יותר, פשוטים יותר ויפים יותר. התמימות היא היכולת להתבונן ולחוות מתוך שקט ובהירות, ללא לחצים, דאגות או שיפוטיות, מתוך נכונות לחוות את המהות הבסיסית ומהיכולת ליהנות גם מהדברים הפשוטים ביותר. נתבונן בעיני הילד הקטן שבתוכנו באמונה, בסקרנות ובחדוות חיים. זו תמימות המתאפשרת מתוך המסע הארוך, הידיעה והחוכמה, מתוך ההכרה בערכה של הבריאה, במהות וביופי של תהליכי החיים ומנכונות לקבל את הזרימה והקצב הטבעי של כל דבר. (באדיבות האתר של מאירה בן-ארי)

למעלה