קיץ

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifיאללה נו.. במילא משעמם לי.

שם: ירדן. גיל: 13. איזור מגורים: השרון. מאיפה הרעיון לכינוי שלך: קוראים לי ירדן ואני אוהבת.. כחול.
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?- מה התוכניות שלך לחופש? בעיקר הופעות, הופעות והופעות. נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? כן, לטורקיה. נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כן, לצרפת, הולנד ובלגיה. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? לנדוד? S: היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? כן. בהחלט עם החברים והמשפחה. מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה בריכה. ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' קניון.. שליטה.
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת שופינג בלונדון יעשה את העבודה. :) ד- בבית\אצל חברים בבית בעיקר. ה- אופציה אחרת, פרטו- זה או זה ים או בריכה? בריכה. כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים. גופיה או טי-שרט? גופיה.
פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר וגופיה >< משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כדורעף..
אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי. לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? שניהם XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליטל234

New member
../images/Emo13.gif עונה...

בואו נאוורר קצת את הפורום, כי החופש הגיע !!! הכרות שם: ליטל... גיל: 14 איזור מגורים: רמת גן (שליטה!!!) מאיפה הרעיון לכינוי שלך: מממ ליטל היה תפוס אז חנטרשתי מספרים.... חחח
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי ח' ברמת גן יסודי זה מא' עדח' אז סיימתי יסודי והתוכניות לעתיד זה תיכון אוהל שם ברמת גן, כיתת מחוננים... זהו לבנתיים... מה התוכניות שלך לחופש? לנוח.....
נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? למחנה קיץ קצר וחמוד נסעת לאנשהו בשנה שעברה? ברור!!! למחנה קיץ, לליטה, לצפון נראה לי, וממש ממש כמה ימים אחרי סוף החופש לטורקיה... לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? מממ לארצות הברית (פעם שלישית גלידה
) היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? החברים... מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו א'.... זה או זה ים או בריכה? שניהם חולה!!! אולי יותר ים... כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים!!!! גופיה או טי-שרט? גופיה תמיד!!! פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר וגופיה.... סקסי.... חחח
משחקי חוף: מטקות או כדורעף? מממ לא טובה בשניהם... אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי... לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? על הלגים ברור!!! חופשה נעימה בטוחה ומוצלחת וכיפיית ומהנה ומקורית ומגניבה לכוווווווולם !!!

Roger man

New member
עונה

שם:עדו גיל:18.5 איזור מגורים:ת"א מאיפה הרעיון לכינוי שלך:בגלל שאני מעריץ את שחקן הטניס רוג'ר פדרר וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי יב' עוד מעט צבא מה התוכניות שלך לחופש?להנות לפני הסבל נוסע לאנשהו, אם כן, לאן?נסתי לתורכיה וקפריסין נסעת לאנשהו בשנה שעברה?פולין לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים?הוואי היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד?הכל מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: ה- עם החברה בכל מקום לא משנה איפה זה או זה ים או בריכה?ים כפכפים או נעליים סגורות?כפכפים גופיה או טי-שרט?גופיה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה?בוקסר וגופיה משחקי חוף: מטקות או כדורעף?כדורעף אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי?בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'?נט

למעלה