blue YARDEN blue
New member
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifיאללה נו.. במילא משעמם לי.
שם: ירדן. גיל: 13. איזור מגורים: השרון. מאיפה הרעיון לכינוי שלך: קוראים לי ירדן ואני אוהבת.. כחול.
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?- מה התוכניות שלך לחופש? בעיקר הופעות, הופעות והופעות. נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? כן, לטורקיה. נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כן, לצרפת, הולנד ובלגיה. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? לנדוד? S: היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? כן. בהחלט עם החברים והמשפחה. מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה בריכה. ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' קניון.. שליטה.
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת שופינג בלונדון יעשה את העבודה.
ד- בבית\אצל חברים בבית בעיקר. ה- אופציה אחרת, פרטו- זה או זה ים או בריכה? בריכה. כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים. גופיה או טי-שרט? גופיה.
פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר וגופיה >< משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כדורעף..
אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי. לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? שניהם XD הודגש באמצעות מדגישומטיק
שם: ירדן. גיל: 13. איזור מגורים: השרון. מאיפה הרעיון לכינוי שלך: קוראים לי ירדן ואני אוהבת.. כחול.