שבועיים טובים ../images/Emo13.gif
סיכום שבועיים: עברו מהר מידי! ממש לא בא לי שיימגר הקורס. שבת היתה מזה כייפית. שישי בלילה לא שמרתי בכלל וכששמרתי אז שמו אותי בתחנות אוטובוס מחוץ לבסיס ודיברתי עם אנשים, חלקם עשו פעם ת'קורס שלנו והיה סבבה לגמרי ועבר יחסית מהר. אז שבת סתם שכבנו כל היום על הדשא. היום היינו בסיור בירושלים והיינו בכותל והיה מרגש ואז נסענו למקום במרכז ועזרנו לילדים שיש להם בעיות בבית לעשות שיעורי בית. היה ממש מש כיף, אפילו שאני לא אוהבת ילדים. חלקם היו ממש ממש מתוקים. ואז באנו לבסיס. סמלת: "יש לכם שיחה עם הרע"ן, אז תישארו על א'" ~נשארות על א' ובאות לשיעור~ "אנחנו הולכים להעביר לכם שוב את השיעור על סמלים, כי חלקכן עדיין לא יודעות למי מצדיעים בלה בלה קישקוש" ~מעבירים חצי שיעור~ "מי רוצה לקרוא את המצגת האחרונה?" ואז... "מצו"ב יקרים! השיעור הזה חשוב, בשביל שכשתצאו הביתה תזהו בדיוק מי זה מי. שבת נעימה!" ושיחררו אותנו הביתה לחמשוש! לא משנה לי כל כך ההבדל הזה שח הכמה שעות בבית, אבל ההתרגשות של הבנות עשתה אווירה טובה. חוץ מאלו שקיבלו יום ריתוק כי הסמלת והמ"מ גנבו להן את הנשקים בלילה... אה ואנחנו סוגרות עוד שבת שבוע הבא ויום שני טקס סיום

ואז בתקווה בשיבוצים אני אקבל את מה שאני רוצה, שזה להישאר בבה"ד. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: הסגל שלנו הביא לנו בובה מכוערת כזאת שאנחנו צריכים להסתובב איתה ולרשום אותה במצ"ל וזה, כאילו חברה חדשה במחלקה. אפילו הכנו לה כומתה והכל. קוראים לו חפי וזהותו המיניץ מעורערת. קיצר, כל מיני אנשים בבה"ד שואלים אותנו מה זה לעזאזל ולמה אנחנו מסתובבות עם זה. אז חברות שלי אמרו להם, על זאת שסחבה אותו באותו רגע, שהיא נורא קשורה לבובה שלה ויש לה אישור מהקב"ן
משהו שמצפה לי שבוע הבא: שיהיה מדהים ושהסגל יחייך סוף סוף. וכל השאר לא רלוונטי, והשירם אותם שירים כי אין לי זמן להוריד דברים חדשים. אה בעצם חרשתי על "פפרצי" של ליידי גאגה. ממליצה בחום. שבוע טוב