קבלת שבת!

Roncha87

New member
../images/Emo42.gifקבלת שבת!

*אני יודעת שלא הייתי בנמצא המון זמן וזה לא בסדר.. עצוב לי לראות את הפורום מת. לא גוסס, מת! בואו ננסה להרים אותו ביחד, אפילו אם יוצא שהדיון הכי מרתק הוא בקבלת שבת, זה לא משנה בכלל
משהו טוב של השבוע: משהו רע של השבוע: משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: משהו שמצפה לי שבוע הבא: פרק בסקראבס: סדרות השבוע: סרטים שראיתי השבוע: ספרים שקראתי השבוע: שירים ששמעתי השבוע: תמונת השבוע: דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע:

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

משהו טוב של השבוע: לא יודע. סתם שבוע נחמד. השבוע האחרון של החופש, גם. משהו רע של השבוע: סוף החופש מורגש. זה מבאס מאוד, מאוד, מאוד, מאוד. סיימתי לראות את "עמוק באדמה". זה מבאס אפילו יותר. משהו שמצפה לי שבוע הבא: אל תזכירו לי
סתם, נתגבר גם על זה, זה רק דיכאון-סוף-החופש הזה שתמיד קורה... סרטים שראיתי השבוע: "וול-אי". סרט נחמד! קצת משעמם בהתחלה, דורש ריכוז גבוה מאוד. סדרות השבוע: טוב, אז "עמוק באדמה" נגמרה. רק כדי שניישר קו, זאת באמת הייתה הסדרה הכי טובה שאי פעם ראיתי. ואני לא חושב שיש סדרה שלא ראיתי שטובה יותר מזו. הפרק האחרון הוא אולי הפרק העצוב ביותר, וגם היפה ביותר, בסדרת טלוויזיה כלשהי. ראיתי אותו כבר שוב פעם, אבל זה לא רק בגלל הפרק אלא גם בגלל שמבאס אותי שנגמר הסיפור הזה. אין לי בעיה עם סדרות טלוויזיה שנגמרות, אבל אני חושב ש"עמוק באדמה" הייתה הרבה יותר מסדרת טלוויזיה. היא הייתה אמיתית, וזה משהו שעכשיו כבר לא יהיה בטלוויזיה שלי. שירים ששמעתי השבוע: נו, זה יהיה קצת קלישאה להגיד Breathe Me, לא? אז... Breathe Me - Sia Everything is Everything - Phoenix A Rush of Blood to the Head - Coldplay Direction - Interpol Transatlanticsm - Death Cab for Cutie Cold Wind - Arcade Fire [הכל מתוך הפסקול של עמוק באדמה] תמונת השבוע:

alkai

New member
../images/Emo45.gif לגבי עמוק באדמה.

עד מתי לשמוע Breathe Me - Sia בדמעות

Roncha87

New member
עמוק באדמה!!../images/Emo47.gif

והשיר.. השיר... ממש לא קלישאה..

jess r

New member
אמרתי לך../images/Emo58.gif לעמוק באדמה

שבסוף כולם מתים. אגב לא קראתי את ההודעה באמת, אגיב בהרחבה מחר. לילה (;

TheLost

New member
איזה מעתיקנית מעצמך ../images/Emo6.gif

הלכתי כמה דפים אחורה כדי לראות מה את ורון אמרתם על הפרק האחרון ואמרת את אותו הדבר בדיוק. דרך אגב אני ידעתי שזה הסוף ככה שזו לא ממש הייתה הפתעה

Roncha87

New member
שבוע טוב!!../images/Emo39.gif

משהו טוב של השבוע: או השבועיים או השלושה שבועות.. לא יודעת כמה זמן חחח. אני עובדת כבר יותר מחודש, שזה טוב מאוד. המממ נחמד מאוד בעבודה, אנשים מצחיקים והמשמרות רצות. הייתה יומולדת מעולה, צחקתי, אכלתי, שתיתי, נהניתי, ואפילו כמעט ולא התאכזבתי
. זהו, החיים זורמים! משהו רע של השבוע: המפ לקוחות מתוסכלים מתסכלים אותי. מה יהיה? משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: חחחחח זה הכל בדיחות פרטיות! משהו שמצפה לי שבוע הבא: עוד עבודה, בניית מערכת, נגמר קורס קיץ... המפ... נראה לי שזהו! פרק בסקראבס: להההה סדרות השבוע: בניחוש חוקר, דם אמיתי 2, דני הוליווד (כן כן
) וכו' סרטים שראיתי השבוע: אין כזה דבר ספרים שקראתי השבוע: עדיין קוראת את הכל מואר. קשה לי להתקדם איתו... קרוב להפליא יותר טוב בינתיים. שירים ששמעתי השבוע: בואו נסכם את זה בשיר אחד- Coldplay-Talk תמונת השבוע: סושי

jess r

New member
שבועיים טובים ../images/Emo13.gif

סיכום שבועיים: עברו מהר מידי! ממש לא בא לי שיימגר הקורס. שבת היתה מזה כייפית. שישי בלילה לא שמרתי בכלל וכששמרתי אז שמו אותי בתחנות אוטובוס מחוץ לבסיס ודיברתי עם אנשים, חלקם עשו פעם ת'קורס שלנו והיה סבבה לגמרי ועבר יחסית מהר. אז שבת סתם שכבנו כל היום על הדשא. היום היינו בסיור בירושלים והיינו בכותל והיה מרגש ואז נסענו למקום במרכז ועזרנו לילדים שיש להם בעיות בבית לעשות שיעורי בית. היה ממש מש כיף, אפילו שאני לא אוהבת ילדים. חלקם היו ממש ממש מתוקים. ואז באנו לבסיס. סמלת: "יש לכם שיחה עם הרע"ן, אז תישארו על א'" ~נשארות על א' ובאות לשיעור~ "אנחנו הולכים להעביר לכם שוב את השיעור על סמלים, כי חלקכן עדיין לא יודעות למי מצדיעים בלה בלה קישקוש" ~מעבירים חצי שיעור~ "מי רוצה לקרוא את המצגת האחרונה?" ואז... "מצו"ב יקרים! השיעור הזה חשוב, בשביל שכשתצאו הביתה תזהו בדיוק מי זה מי. שבת נעימה!" ושיחררו אותנו הביתה לחמשוש! לא משנה לי כל כך ההבדל הזה שח הכמה שעות בבית, אבל ההתרגשות של הבנות עשתה אווירה טובה. חוץ מאלו שקיבלו יום ריתוק כי הסמלת והמ"מ גנבו להן את הנשקים בלילה... אה ואנחנו סוגרות עוד שבת שבוע הבא ויום שני טקס סיום :) ואז בתקווה בשיבוצים אני אקבל את מה שאני רוצה, שזה להישאר בבה"ד. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: הסגל שלנו הביא לנו בובה מכוערת כזאת שאנחנו צריכים להסתובב איתה ולרשום אותה במצ"ל וזה, כאילו חברה חדשה במחלקה. אפילו הכנו לה כומתה והכל. קוראים לו חפי וזהותו המיניץ מעורערת. קיצר, כל מיני אנשים בבה"ד שואלים אותנו מה זה לעזאזל ולמה אנחנו מסתובבות עם זה. אז חברות שלי אמרו להם, על זאת שסחבה אותו באותו רגע, שהיא נורא קשורה לבובה שלה ויש לה אישור מהקב"ן
משהו שמצפה לי שבוע הבא: שיהיה מדהים ושהסגל יחייך סוף סוף. וכל השאר לא רלוונטי, והשירם אותם שירים כי אין לי זמן להוריד דברים חדשים. אה בעצם חרשתי על "פפרצי" של ליידי גאגה. ממליצה בחום. שבוע טוב

jess r

New member
לא, רגע, יש לי ציטוט יותר טוב

היום כשעזרנו לילדים: אני מנסה להסביר למישהי למה לפי תמונה כלשהי יש איזה משהו שכבד יותר מהשני. אני: "נכון כשאת על נדנדה? אז נכון אם מישהו בקצה השני שהוא יותר כבד ממך יישב שם א את תהיי למעלה והוא למטה? אז זה אותו דבר" ילדה: "אהה, הבנתי. נכון. בתכלס הכי כיף למעלה" אני, לחברה שלי: "והיא למדה את זה כבר בגילה הצעיר... "

למעלה