פ@וט

N D R

New member
בוקר טוב. את ההקלדה הראשונה של

השבוע התחלתי באצבע הימנית של כף ידי הימנית. את הטקסט הראשון קראתי בעין ימין ואת השיר הראשון שמעתי באוזן ימין וזה יעזור? בוקר טוב לכל האוהבים ואלו שיש בהם/בהן ספק

הבטחתי לשמור לך...

מקום בחתימה...בזכות משו אחר. עכשיו גם בזכות השיר. ארטה...אחחחחחחחחח
תמשיך...לבנה אחורי לבנה,בחומה...לנתץ

איזה כייף להתעורר יום ראשון בבוקר

לשקט מדהים שכזה. ממליצה לכולם לטאטא את הבלאגן בסופ''ש ולהנות מתחילת אמצע שבוע נעים... סתם מעניין אותי, מה התוכניות שלכם לשבוע? מיכל

ב ה י ר

New member
מה כיף? מה???

עוד שבוע של עבודה סוף השנה בפתח ואיתו המתח והימים הקצרים האלו לא מוסיפים לא מספיקים לעשות כלום ובעצם למי יש חשק.... שונאת את יום ראשון!

מגשימה1

New member
אני מתחילה היום ללמוד לבד

ואני גם מחפשת דירה וראיתי משהוא בעיתון וזה משרד תיווך , אז אפילו אם הדירה לא מתאימה אני מקווה שהם יעזרו לי למצוא משהוא מתאים באותו איזור . והאמת שגם אני סידרתי בשבת , דברים שדחיתי המון זמן . כדי שאני אוכל להתחיל להקדיש את רוב הזמן ללימודים , אני רוצה לחזור לאוניברסיטה בעוד שנה , כבר סיפרתי לכם , וחסרות לי כמה נקודות לפטור באנגלית ואני צריכה גם פיזיקה ומתמטיקה בשביל החוג הזה , אז אני מנסה לעשות את זה מעכשיו . ויש עוד דברים שאני עושה , אז נראה לי שהכתיבה בפרורום תפחת . שבוע מוצלח ונהדר לכולם !

תאמינו לי יום ראשון יכול להיות

ממש כייף אם יודעים להכין את השבוע בסופ''ש. מקווה שיעבור השבוע בנעים אצלכם

../images/Emo43.gif עדכון התקנון באתר

תפוז הוא אתר תוכן הגולשים הגדול בישראל, ולא נעשה דבר על מנת לסכן את התכנים העולים בו. אנו מתנצלים בפני הגולשים אם בעקבות שינוי התקנון השתמע כי בכוונת תפוז להשתמש בתכנים המועלים על ידם למטרות מסחריות מחוץ לאתר תפוז. תפוז אינה מתכוונת בשום צורה לעשות זאת. מעולם לא התבצעה פעולה שכזו וגם לא תתבצע בעתיד. שינוי התקנון נבע מהשינויים בסביבה התקשורתית המחייבים עדכון מדי תקופה. בעקבות פניות רבות של גולשים הוחזר הנוסח המקורי של התקנון ואף קיבל חיזוק המבהיר כי אין בכוונת האתר לעשות בהם שימוש מסחרי למעט שיתופי פעולה בתחום הסלולאר המתבצעים גם היום. שימושים קודמים שביצעה תפוז בעבר בתכני גולשים כדוגמת פרוייקט המקלדת היו בשיתוף ובהסכמה מלאה שלהם. בכוונת תפוז להציג בתחילת שנת 2007 את המודל לתשלום על תכני הגולשים במסגרתו.

מיקי 43

New member
קיבלתי מסר בעניין

ואותי הו א ממש לא מספק כדיי שתפוז יקנו את אמונם בחזרה הם צריכים לשנות את התקנון/הסכם ולהופכו הוגן ונטול פרצות המעשה שנעשה היה מעילה באמון ואותי קשה מאד לשכנע בעת הזו תום לב לא היה במעשה הלא מכובד הזה וחבל מיקי

../images/Emo69.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo73.gif

עידית סלומון, עו"ס באגודה לסוכרת נעורים תתארח בפורום סוכרת בין השעות 8:00-16:00 ותשיב על שאלות בנושא התמודדות עם הבירוקרטיה הישראלית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=408&msgid=88915258
ציפי זיו, אחות באגודה לסוכרת נעורים, תתארח בפורום סוכרת בין השעות 16:00-19:00 ותשיב על שאלות בנושא טיפול בסוכרת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=408&msgid=88916441
הערב, בשעה 20:00, איתן איצקוביץ יתארח בפורום מתופפים ויענה לשאלות גולשים. עוד פרטים על איתן איצקוביץ, ולשרשור השאלות, לחצו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=361&msgid=8899793
רוצים לזכות בהזמנה זוגית בלעדית להקרנת הפרק הראשון בעונה החדשה של "ראש גדול"? פרטים בקרוב

דרך אגב טיול בסופ''ש

אם מישהו מעוניין פה להצטרף לטיול בסופ''ש שאיזה אתר לגרושים גרושות שאני מנועה להגיד את שמו מטעמי פרסומת מארגן, שייפנה אלי במסר ואני אתן לו יותר פרטים. אלא אם כן מנהל הפורום ירשה לי לפרסם את הטיול בפומבי. משתדלת לשמור על הכללים, בכל זאת חדשה (-:

למעלה