פ@וט

deena

New member
שרשור שאלות יועצים-מומחים ../images/Emo124.gif

נא לשרשר לכאן שאלות עבור עו''ד גלוקשטד עו''ס אור הנפש גולשים מתבקשים שלא להגיב בשרשור כל עוד הוא נעוץ, על מנת שלא להטעות גולשים אחרים שעלולים להסתמך על תגובותיהם כיעוץ משפטי מומחה. יום טוב, שבוע טוב וכו' וכו' וכו'

מצוטטת

New member
../images/Emo42.gifפ@וט../images/Emo42.gif

פ@וט בוקר של ראשון פ@וט טוב פ@וט בוקר מחוייך פ@וט שבוע נעים פ@וט שבוע רגוע פ@וט הפעם בא לי והכל עם
לכולנו

רק עם חיוך ../images/Emo13.gif

פשוט חיוך
ואחרי סוף שבוע של ריקודים ללא הפסקה ומילוי מצברים יוצאת לשבוע חדש עם ...........
בוקר טוב

באתי

לא!!! לא משאירה כלום פתוח..:))) ני הולכת על הקווים הבטוחים בלבד... ת'סגרי אקול.... יש
פרוצות שמשתוללות להן חופשי כאן :))

מצוטטת

New member
אני

אל מול
ות שכאלו מייד עוטה את החיוך {יש חושבים מיטו@ש} הוא תמיד תופס להם ב- surprising ולי עושה ת'עבודה ביעילות.... מבלי שיצליחו להתקרב לי לשורש
ש
עדיפה על שטות...

R a c h e li

New member
טוב אז גם כאן ברצינות

שתויים שפויים ופשוטים טאדאםםםםםםםםםםםםם...... בוקר טוב לאיך שכל אחד בא לו ......
הכל הזויייי, בחיי.......

בוקר אור, יבוא קצת אושר ??? ../images/Emo13.gif

חייב קצת פרופורציה על הבוקר. כן שתויה, לא שתויה. (מה אייכפת לאמא'שך בכלל??? היא זו שתקיא על עצמה בסוף הלילה...וכן אנשים צריכים את זה לפעמים!) היא בהריון והשניה שעירה...(כמה נמוך, כמה??? להפוך נושא של הריון לכזה נמוך???). על מה העצבים בבוקר? בדיוק קראתי מכתב ששלחה לנו מבוטחת. היא זקוקה בדחיפות לתרופה. היא חולה סופנית עם ילדים קטנים. התרופה יקרה מאוד ואינה כלולה בסל. בכל מקרה תלך לעולמה. האם יאשרו לה ולמשפחתה עוד כמה חודשים??? הבוס מביט בי ושואל "תגיד לי מה אני עושה עם זה???" וכן, יש ביכולתו לחרוג מהתקציב ולאשר לה עוד קצת... אני מביט בחזרה וחושב שכבר מעדיף ללכת לשתות ולהשתכר... אז איפה הפרופורציות בחיים האלו? לא עדיף להיות קצת אופטיים? להנות כל עוד אפשר...

ורד 3

New member
אלוף אתה !

שיהיה בוקר טוב מחוייך ואופטימי.... והכי הכי חשוב פרופורציות בחיים.. כמה נכון.

אלוף העולם

בבלגנים אולי... חחחחח
באמת מאחל שבוע טוב לכולם ושזה כל מה שיטריד את כולנו (בקטנה)

magic40

New member
בוקר מאוד לא @שוט

אבל אנחנו הסיבה וגם התוצאה אז יאללה לובשת חיוך שמה תמשקפיים הורודים לכבוד יום א של השבוע שיבוא עלינו לטובה אמן ואמן

ורד 3

New member
../images/Emo42.gif @שוט וקל ../images/Emo42.gif

בוקר טוב.... השמש זורחת בחוץ וזו כבר התחלה טובה מאד... שיהיה שבוע מחוייך ומוצלח....

למעלה