פינת השבוע

anush91

New member
../images/Emo42.gifפינת השבוע../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

Broken record

New member
השבוע שלי

שיר השבוע של דארן\סבג': Step into שיר השבוע(לועזי): Amiram inc- Alright שיר השבוע(ישראלי): אביב גפן- שיר הסמרטוטים שיר מאוס שבועי: של ריהאנה סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: "את לא כזאת גרועה בקרה קופה! " דבר טוב שקרה השבוע: סיימנו בית ספר ויצאנו לחופש סוף סוף... אני עדיין לא מעכלת דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא הלך טוב בבגרות תמונת השבוע: תראו איזה חמודים! איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה כיף בשבוע הראשון של החופש!! ושיצא הסינגל של דארן כבר
(אשליות מתוקות)

anush91

New member
עונה..

שיר השבוע של דארן\סבג': כל שני האלבומים של סבג' שחרשתי עליהם... שיר השבוע(לועזי): Brian Mcfadden- like only a woman can שיר השבוע(ישראלי): הראל סקעת- בדידות שיר מאוס שבועי: Mika- love today סרט השבוע: "יומנה של ברידג'יט ג'ונס" ספר השבוע: "הגר"-יוכי ברנדס ציטוט השבוע: אין.. דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי י', אימון מעולה וכייפי שהיה, דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא זוכרת במיוחד... תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: הצלחה בבגרות בלשון!

Lost Lullaby

New member
חם לי../images/Emo178.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': וועה. לא יודעת שיר השבוע(לועזי): SOBER של קלי קלארקסון שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: Umbrella
סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: "את מבינה שבחיים שלי לא לקחתי כדור?" "אז מה את עושה כשממש כואב לך?" "שותה קפה והולכת לישון" דבר טוב שקרה השבוע: לא יודעת דבר פחות טוב שקרה השבוע: ^ תמונת השבוע: מיצי'לה הקטנה מדגימה גמישות מה היא
איחולים לשבוע הקרוב: להנות באילת ולא למות מהחום

McFreaKy

New member
סושי! ../images/Emo2.gif ../images/Emo99.gif אז את כן אוהבת שיר של קלי!

McFreaKy

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': Popular, Unloveable. שיר השבוע(לועזי): Linkin Park - What I've Done שיר השבוע(ישראלי): מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה. שיר מאוס שבועי: גירלפרנד?
סרט השבוע: פלאנט טרור, ארבעת המופלאים 2. ספר השבוע: הארי פוטר ה-6.
ציטוט השבוע: לא יודע.
דבר טוב שקרה השבוע: שני הסרטים מלמעלה. דבר פחות טוב שקרה השבוע: פספסתי הופעה של סינרגיה.
תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה אחלה לכולם!
מחר אוונסנס!
^^

למעלה