עייף לכולם

leeloo

New member
סופגנייה הפכה לפינוק היומי בבסיס..

אם זה היה שוקו, עוגיות, שוקולד עכשיו זה סופגניות.... פשוט אי אפשר לוותר על התענוג הסופגתי הזה.. ריבה... ואבקת סוכר.. וכל השומן התופח.. אההה.. אכן צה"ל צועד על קיבתו.. ואיזו קיבה הנ"ל קיבלה..

shellyland

New member
לילו אם לא תזהרי הקיבה הזאת עוד מעט

תקבל צרבת כמותה לא ידעה מעולם.

leeloo

New member
תאמיני לי שאני מודעת לבעיה

ועוד לא זכיתי בפרס הנ"ל אני שומרת בינתיים את עצמי לסופנייה-שתיים ליום. כמו שוקולד, איני מרגישה צורך ביותר מזה.. זה לא כאילו זה בשר או משהו.. סתם משהו שמפוצץ ככה בכיף, וכיף לדעת שהוא עושה רק רע לגוף, ולי לא אכפת..

leeloo

New member
תאמיני לי שאני מודעת לבעיה

ועוד לא זכיתי בפרס הנ"ל אני שומרת בינתיים את עצמי לסופנייה-שתיים ליום. כמו שוקולד, איני מרגישה צורך ביותר מזה.. זה לא כאילו זה בשר או משהו.. סתם משהו שמפוצץ ככה בכיף, וכיף לדעת שהוא עושה רק רע לגוף, ולי לא אכפת..

מירב ד

New member
../images/Emo12.gifליאת??

מה את עושה פה?? לא קבענו סרט? מסעדה? פוך? משהו??... סתם שיגעתם אותי? סתם דרכתם על הפצעים??... תתבישו!!! חוליגינים! מירב שונאת את שישי בערב..

leeloo

New member
יקירתי, תסתכלי על השעון

מה השעה? 12. עפ"י תפיסת עולמו של טאז, שעה זו אינה מאורחת. בעיקרון, אם הייתי הולכת למסיבה, הייתי מסכימה, אבל מכיוון שאנחנו יוצאים לבית קפה, זה קצת מאוחר, אבל מה לעשות שאני מגיעה והוא לא מאורגן בגרוש כי הוא מדבר עם מישהי ספציפית בטלפון....

מירב ד

New member
מישהי ספציפית?!? ../images/Emo12.gif

טאז?? עם מי דיברת?? לא קבענו שאתם יוצאים? למה לא התארגנת??... הרי דיברנו לא? אמרנו שאתה מתארגן.. לא? שאתה מסדר את החדר לא?.. ממש יופי... שיהיה לכם סוף שבוע אדיר ומפנק ביחד! מירב

taz512

New member
סוף שבוע רגוע בגלגל"צ... רגוע...

אבל זה בגלגל"צ וזה החיים האמיתים. ואלנו לא הולך להיות רגוע, ואני בכוונה משתמש בלשון רסים, כי מדובר כמובן בי ובליאתוש שלי. טוב יום שישי הולך לעבור על מי מנוחות פחות או יותר, יענו יעבור היום יגיגע הלילה ואז נצא לאנשהו (אין לי מושג לאן) {יש הצעות?}. טוב ואז מגיע המוקש. מסתבר שאמא שלי ואח של ליאת נולדו באותו יום, הבדל של 40 שנה בערך אבל אותו יום. מה שאומר, אמא של ליאת עושה יום שבת בבוקר מסיבה לכל המשפחה ואני גם מוזמן. ואמא שלי עושה מסיבה ביום שבת בערב לכל המשפחה וגם ליאת מוזמנת. ככה שלשנינו מחכה יום שבת של חקירה הסתכלות ובחינה מדוקדקת. מישהו אמר כיף חיים? אז ככה יעבור השישי שבת. אבל אני בכל זאת מאושר, כי אני פוגש את ליאתוש, ואני לא צריך יותר מזה. טאז, השד והסופ"ש

maayan15

New member
אממ....בוקר לא נורא במיוחד...טוב כן

מילא...היום קמתי ב6 בבוקר בעקבות רעם אדיר שנראה לי העיר את חצי פ"ת..וגם שנראה כאילו כאן קנדה, בשביל להאמין למראות עיניי שאלתי את אימי יולדתי "אמא, זה אמיתי?.." והיא ענתה ש"כן"..תשובה שסיפקה אותי וחזרתי לישון עד 8.20...היות והיום אני התחלתי ב-9 כמו כל יום שישי...שיעור ערבית בוטל (במקומו תושב"ע), היה לי מבחן בחנ"ג (כפיפות בטן) ושעה ביולוגיה (והמורה פשוט עצבנית עליי...זה לא אשמתי שהפיאה שלה לא במקום והתפוצצתי מצחוק!)...וכל מה שהרס היו ההפסקות, שבדר"כ טובות אבל היום פשוט כמעט וגרמו לי לבכות...אבל זה רק כי אני מתוסבכת...ולמרות הכל אני מחכה להיום בערב!....אני הולכת לכפר-סבא, לישון אצל חברה של חברה שלי שעושה מסיבה והאנשים נחמדים והכי הכי הכי חשוב....שתייה (ועוד כמה דברים..)....אז אני אוכל לשכוח את כל הצרות שלי לערב אחד.... אז, לא הולך להיות לי סופשבוע ממש גרוע...אני חושבת...מקווה... ועוד יותר חשוב- החל מהיום אני רשמית בחופש חנוכה!....ואני לא מוכנה לבזבז אותו על בי"ס...אז למרות שיש לי מבחנים ובחנים מיד עם חזרתי מהחופש...אני מוכנה להגדיש אך ורק יומיים מהחופש ללמידה...היומיים האחרוניםפ של החופש....ועד אז...אני לא רוצה לשמוע מישהו מזכיר את המילה "בית-ספר"..... שיהיה לכולכם סופשבוע מהנה וחנוכה נפלא! מעיין <מכורה לנרות>

De-Panther

New member
אני הלכתי לישון ב5 נרדמתי ב6 ובנוסף

לזה התאוררתי ב7 ואחרי זה עוד היה לי יום משעמם... ביטלו לנו את החגיגות שהיו אמורות להיות היום בגלל שעץ ענקי אחד נפל באמצע הביתספר... והשגיחו שעוד עצים לא יפלו מרוב הרוחות החזקות...

resputin

New member
הקול שהעיר את חצי פ"ת.?

כנראה אני בחי השני, כי העירו אותי **בקושי** רב בשבע ועשרה, כשנותרות לי עשרים דק´ לעשות הכל בfull speed בשביל שאחי יסיע אותי.. שעתיים מתמטיקה :)-S) שעה לשון:)-S שוב) ואז תנ"ך :)-S אחרון להיום).. ובאחת עשרה ביצענו הברזה המונית.

De-Panther

New member
אנשים יש לי בקשה מאוד חשובה!!!!!!!!

אתם יכולים למצוץ לי את הטימטם??
בזמן האחרון משגעים אותנו עם הפרסומת הזו ברדיו כשאנחנו באוטובוסים בדרך לבית הספר וחזרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פרסומת מוזרה...

nutmeg

New member
דווקא פרסומת טובה

יצא לך למצוץ טים-טם? זו חוויה! נוגסים ביס בשתי פינות מנוגדות של העוגיה, טובלים פינה נגוסה אחת בקפה ואת השנייה שמים בפה ו...יונקים את הקפה פנימה את תוך העוגייה עד שמרגישים את הקפה כמעט בפה... ואז בתנועה זריזה שמים את הטים-טם בפה ואוכלים. משו-משו

מסכימה בהחלט !!!

ויאשרו את העובדה הזו ליאן ומיטל, היות ובאותו היום שניסו הן לשכנעני לאכול שוקולד, הודעתי להן שהדבר היחידי החביב עליי, מלבד שוקולד קינדר, הוא הואפל האלוהי הנ"ל. אני אמנם איני חובבת ממתקים ואוכל בכלל, היות והוא תופס לי את הפה במקום הסיגריה, אבל טים טם הוא בהחלט מעדן מצוין, שמייעל אכילה ומעלה אותה לרמת שיא: גם האוכל וגם השתיה בו זמנית.

De-Panther

New member
גם אני אוהב את הפירסומת!! האם אמרתי

שאני לא אוהב אותה?? אבל היא פשוט דבר מצחיק וכל פעם שמשמיעים אותה ברדיו כולם מתחילים לשאול רוצה למצוץ את הטים-טם שלי?? ניסית למצוץ את הטים-טם שלי?? תמצוץ לי את הטים-טם ותיהיה בשקט ועוד כלמיני דברים בקשר למציצת טים-טמים שונים ומשונים...

dana2909

New member
ערב נעים לכולם

אני אחרי ארוחת חג דשנה, כמות הלביבות שנכנסו לתוכי השנה שברו שיאים (אנג´י קיבלה חצי..), משפחתי החביבה רכשה לה לערב החג 20 סופגניות. נותרנו בסוף הארוחה עם 19. איך תסבירו את זה? כל המשפחה היתה שם, וכמות הרעש שם דמתה למפעל ליצור מכונות שתיה, משהו מאד רועש.. ומשום מה, מחצית ממשפחתי התחילה לעשן (אפי???) וכמובן שהיה קר מאד היום (יההה... גשם גשם..) אז כולם נשארו בתוך הבית, העשן מהסיגריות התערבב עם העשן מהטיגון של הלביבות, נפלא.. טוב, אז שיהיה לכם חג נפלא, תתעלמו מהאזהרות של כל מיני אנשים רעים, ותאכלו מלא סופגניות, זה הזמן!!!

d@r121

New member
אם אני לא מקבל את תואר מסכן

השבת אז מי? אני סיימתי את המשימה הבלתי אפשרית המשימה הכי מסוכנת המשימה שרבים לא יעמדו בה ללכת לראות את ספר הג´ונגל ולשרוד
הבשורה לחנוכה הזה שיצאתי עמה מההצגה אחותי בת ה10 "זקנה" מידי כדי להופיע על במות ישראל היום מה שהולך זה עוברים, פגים וצווחנים בני שנה אהה והמחליף של תום אבני מזעזעים בדיוק כמוהו אבל באנה חמודה... ואת טוביה צפיר אני מעדיף מאוחרי החרצופים

d@r121

New member
אגב

תכירו את מרי (או שמחה כמו שאני קורא לה) העכברושה/העכבר/האוגר החדש במשפחתי (וזאת מבלי להזכיר את התוכים)

בלי להעליב

בשניות הראשונות שקלתי להודיע שיש לנו סקופ אודות חייזרים המתגוררים על כדור הארץ. יש תמונה קצת יותר עם פוקוס, בבקשה?

למעלה