עייף לכולם

../images/Emo42.gif עייף לכולם

כן, יום שישי היום ואנוכי עובד. כנקמה, תקבלו היום חשבונות מים, ארנונה וחשמל כפולים ומכופלים. המשך יום עייף לכולם.

דן צ

New member
אתה עובד?? ../images/Emo12.gif

בחוץ משתוללת רוח חזקה מטריות עפות באויר ילדים קטנים מרחפים להם ממעל וסתם ענפים ומכוניות. גשם זלעפות וככה אתה יוצא לעבודה?? השתגעת??

אני מסכימה, זו שערוריה !!!

והלא כתוב בספרי רב המכר "העולם על פי אפי: חוקים, נהלים ושערוריות", ש"ביום השישי תשבות מכל מלאכה אשר תעשה, כדי שבשבת יהיה לך כוח למנגל" !!! מה זה הסקנדל הזה? מי האחראי עליך? עם מי צריך לדבר? את מי צריך לפטר ???

וכמנהגנו מדי יום שישי

כולם מוזמנים לקטר אודות הסופש המזויע המתקרב. מיותר לציין שהזוכה בתואר "מסכן הסופש" יצטרך ביום ראשון לספר כיצד התמודד עם הזוועה שעברה עליו. כמו כן, כמדומני שהגיע מקומו גם של שרשור גשם חייכני. אנא עדכנונו לגבי מצב המיליטרים אצלכם, כמה ירד, כמה יורד, איפה השטפונות ומי שכח להזיז את הכסאות מהמרפסת בלילה, וגילה אותם ספוגים ומעוכים אור להבוקר. (אה, רק אני?).

אושר מ

New member
בוקר מזוויע לכולם

כןכן. שוב מצאתי עצמי גוררת עצמי מהמיטה בשעה שמונה בבוקר בהתאם לפקודה 3 ב´ של אימי הורתי. אז צריך לארוז. וצריך לסיים לסדר את החדר. וללכת לסיים לספור קולות בתחרות, ובחמש וחצי יש לנו אורחים להדלקת נרות (התזמונים של אאמ שלי), וגלעד אמור לבוא להתנחל מתישהו (אה כן, ולפגוש את ההורים. בנוחכות מיליון איש. כבר אמרתי משהו על התזמונים של אמא? יתרון אחד יש, מירב תיהיה שם והיא כבר מכירה אותו). אח"כ יש את גרייניק ואלתרמן ( 35 שקל להופעה. תקנאו ותקנאו
) ובשתיים לפנות בוקר יוצאים מפה. מישהו אמר אושר לא הולכת לישון ב 48 שעות הקרובות?

mprb

New member
חחחח.... אני דווקא מחכה למוצ"ש

יש לנו "מסיבת" חנוכה אצל סבתא שלי. כ-ל המשפחה באה ואני ממש מחכה לזה! אני קמתי היום ב9 (אחרי שכל השבוע אני קמה ב5) וזה פשוט כיף! והכי כיף- אני לא צריכה לעשות כלום! אני לא צריכה להכין שבת או לנקות ת´בית. אני פשוט יכולה לשבת ולראות TV או להיות במחשב. והכי חשוב: אבא שלי חזר היום!!! (הוא עובד בחו"ל ומגיע פעם בשבועיים הבייתה לסופשבוע!
)

בכלל שכחתי....

חג קלוריות שמח לכולם, אל תשכחו לנקות את אבקת הסוכר אחרי הביס הראשון, להתאפק לא לעשות פוּוּ גדול על הנרות, ולבקש דמי חנוכה, מופקעים ככל שיהיו.

../images/Emo137.gif יש גם דביקון לחג הקלוריות

רוב האנשים חושבים שמדובר בסופגניה, אבל רק אנו יודעים שמדובר בפצצה מתוחכמת, עם מנגנון פנימי להשמדה עצמית, מערכת התבייתות על פי חום גוף, ורכיב רעל סודי שמתנדף בשליטה מרחוק.

כן, עבדתי היום

וסבלתי כל-כך. (בבקשה תרחמו עלי). כבר ברחוב רבין 3 עפו לי חצי מהמכתבים בשל הרוח העזה והחצופה, ויגעתי במשך 5 דקות תמימות באיסופם. ניסיתי לשלוט בכח המחשבה ברוח אך ללא הועיל. אכן יום מחורבן, סופ"ש מחורבן, חודש מחורבן ושנה מחורבנת. יאללה - שתגמר כבר.

De-Panther

New member
../images/Emo79.gifנכניס את עידן למדורה רה רה../images/Emo79.gif!

ואפי תיהיה שם איתה תה תה ונכניס את הכל לפיתה תה תה הרוח נושבת הכביסה מלבבת סובב לו סובב לקומקום

shellyland

New member
רוח רוח רוח רוח

למה לא תשכב לנוח? מן הבוקר משתולל והנה כבר בא הליל.

למעלה