עוד שאלון

../images/Emo42.gifעוד שאלון../images/Emo13.gif

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? 2. ולטלוויזיה? 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? 5. יש לכם בובות בחדר? 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? 7. אם כן איזה? 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? 9. אם כן איזה ערוץ? 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? 2. אמרתם משהו? 3. צעקתם משהו? 4. אכלתם משהו? 5. דיברתם אם חבר/ה? 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? 9. ראיתם סרט? 10. קפצתם? אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? 8. אם כן, כמה? 9. אהבתם אותו/ה? 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? זהו.. סתם השאלון הזה נכתב מתוך שיעמום גמור... מקווה שניהנתם ו... שהרבה יענו על השאלון!! החלטתי להתחיל לכתוב הרבה שאלונים כי זה כיף וזה מחייה את הפורום והכל.. בנתיים אני הולכת לענות על שאלונים חדשים.. בה ביי!!

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif

1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? הראבה שעות ביום 2. ולטלוויזיה? לא ממש הרבה 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? לא זוכרת כרגע 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? מבולגן ביותר 5. יש לכם בובות בחדר? לא. רק כרית בצורת נשיקה ומשו דומה בצורת לב 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? בי"ח? :( לבקר חברה 7. אם כן איזה? -- 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא 9. אם כן איזה ערוץ? -- 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? sony מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? עכשיו 2. אמרתם משהו? עכשיו 3. צעקתם משהו? אתמול 4. אכלתם משהו? עכשיו 5. דיברתם אם חבר/ה? עכשיו 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? לפני חצי שעה ככה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? צהריים 9. ראיתם סרט? יום שבת 10. קפצתם? חיחי.. היום אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה?ה לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? -- 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? לא 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? תלוי 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא ממש 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? לא 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? כן 8. אם כן, כמה? 1 9. אהבתם אותו/ה? כן... 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה?

לאור הבקשות... תשובות (יא יא)

1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? שעתיים- 3-4-5-6-7 2. ולטלוויזיה? כ- שעתיים 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? הרבה: "לכי לעבוד", "החיים זה לא שאנטי שאנטי", "תפסיקי לעשן", "את לוקחת סמים?", "אמרתי לך תמיד..." 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? כרגע מבולגן לחלוטין! 5. יש לכם בובות בחדר? חחח ממש לא 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? עוד 10 דקות אני יוצאת לקנות בד לציור.. אמממ... זה כיפי, אני בטח אקנה לי עוד מלא שטויות וצבעים מגניבים
7. אם כן איזה? אמממ... ראה למעלה. 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא 9. אם כן איזה ערוץ? לא רואה 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? נוקיה 6100 מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? השניה 2. אמרתם משהו? 10 דקות 3. צעקתם משהו? אתמול 4. אכלתם משהו? אתמול 5. דיברתם אם חבר/ה? אתמול 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? לפני שעה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? היום 9. ראיתם סרט? מזמן 10. קפצתם? מממממ אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? כן 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3 שנים 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? אין כזה דבר "ידיד" 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? לא 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? אמממ כן? 8. אם כן, כמה? חחחח המונים 9. אהבתם אותו/ה? לא את כולם 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה?

מיקמיק 1

New member
עונהה..

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? 5 שעות אבל לא ברצף.. 2. ולטלוויזיה? כ-3 שעות.. 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? מתי תקומי מהמחשב? 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר?מסודר ונקי! 5. יש לכם בובות בחדר?כן (הרבה!) 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? כן 7. אם כן איזה? בקניון (אם זה מקום כייפי.חחח..) 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו?עוד כמה דקות השיר שלנו ואני טסה לראות.. 9. אם כן איזה ערוץ? קולנוע ישראלי (נו ערוץ 5- של השיר שלנו.) 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? מוטורולה מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו?לא זוכרת.. 2. אמרתם משהו?הדקה אמרתי משהו.. 3. צעקתם משהו?אתמול 4. אכלתם משהו?לפני שעתיים.. 5. דיברתם אם חבר/ה? אני גם עכשיו מדברת.. 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? לפני שעה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה?לפני 10 דקות.. 9. ראיתם סרט?לפני חודש.. 10. קפצתם?חודש? אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה?לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? כן 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה?חבר 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון?כן 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה?לא 8. אם כן, כמה? --- 9. אהבתם אותו/ה?---- 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? לא יודעת..

מתוקה777

New member
עונה....

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב?5 שעות 2. ולטלוויזיה?4 שעות 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם?לכי לישון! או ש"תאכלי!" 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר?חלק ממנו מסודר חלק מבולגן 5. יש לכם בובות בחדר?כן, מפרווה 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי?לא 7. אם כן איזה? 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו?כן 9. אם כן איזה ערוץ?10 10. איזה סוג פלאפון יש לכם?סלקום מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו?לפני שעתיים 2. אמרתם משהו?הרגע השנייה 3. צעקתם משהו?לפני יומיים 4. אכלתם משהו?עכשיו אני אוכלת 5. דיברתם אם חבר/ה?אתמול 6. דיברתם בטלפון/פלאפון?לפני רבע שעה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה?עכשיו 9. ראיתם סרט?אתמול 10. קפצתם?אתמול אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה?לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים?כן 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה?ידיד 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון?לא 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה?כן פעם... 8. אם כן, כמה?2 9. אהבתם אותו/ה?כן נראה לי לא בטוחה 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה?לא

light angel

New member
יאללה, עוד אחד

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? כשהוא עובד, את רוב היום. הוא לא תמיד עובד. 2. ולטלוויזיה? שעה-שעתיים גג, וגם זה אם יש מה לראות. 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? "לא יצא ממך כלום בחיים", "את בדיוק כמו אבא שלך". ההורים התגרשו... 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? מסודר בד"כ, אבל הוא ממש קטן. 5. יש לכם בובות בחדר? כן, דובי וכלב שהביאו לי לימי הולדת. 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? לא
7. אם כן איזה? ... 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא... 9. אם כן איזה ערוץ? :-\ 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? נוקיה הראשון, לא זוכרת את המספר שלו. לא שידרגתי מעולם. מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? לא זוכרת
2. אמרתם משהו? חחחחחח... באייסי נחשב? לפני כמה שניות. 3. צעקתם משהו? על אחותי, לפני כמה שעות... 4. אכלתם משהו? לפני שעה אולי. 5. דיברתם אם חבר/ה? עכשיו. 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? אתמול. 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? השיר שלנו, לפני שעתיים... 9. ראיתם סרט? היום בצהריים, מפרקים את הבית ביס. 10. קפצתם? ממממממ... אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? לא. 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? :-\ 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? לא. 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? קודם כל שיהיה חבר, ואז גם שיהיו ידידים... כי ככה תמיד יש מתח מיני. לא שזה רע, אבל זה מעצבן שלא קורה עם זה כלום. 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא. 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? לא. 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? לא. 8. אם כן, כמה? 9. אהבתם אותו/ה? 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? כן...

noa131

New member
נמנמ

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? הרבה 2. ולטלוויזיה?פחות.. אבל עדיין הרבה 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? אתם יותר מדי על המחשב 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? מבולגן 5. יש לכם בובות בחדר? כן 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? לא 7. אם כן איזה? מחשב...חח 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא 9. אם כן איזה ערוץ? הופ!..חח 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? פיליפס מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? לפני 10 דקות 2. אמרתם משהו? לפני 10 דקות 3. צעקתם משהו? לפני 20 דקות 4. אכלתם משהו? לפני 10 דקות 5. דיברתם אם חבר/ה? לפני 20 דקות 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? לפני שעה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? לפני......................... לאדעת 9. ראיתם סרט? ביום רביעי 10. קפצתם? לפני שעתיים אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? הרבה..חח 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? לא כל כך.. 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? חבר 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? אממ.. נראה לי.. אבל סתם קראש לא התאהבות 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? כן 8. אם כן, כמה? מממ 1 9. אהבתם אותו/ה? כן.. אבל הייתי בכיתה ה' אז זה לא נחשב 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? כן..חח

D o R a S h A y

New member
עונה

כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? 5 שעות, 4 שעות משו כזה 2. ולטלוויזיה? גם כמו במחשב בערך, אולי טיפה פחות 3. איזה משפטים ההורים כל הזמן אומרים לכם? את רואה?שאת רוצה את יכולה! 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? תלוי... אם באים אנשים הוא מסודר, אבל במצבו הטבעי הוא די מבולגן 5. יש לכם בובות בחדר? יש כמה... 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? היום דווקא לא.. 7. אם כן איזה? 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא.. אני עונה על השאלון הזה.. 9. אם כן איזה ערוץ? 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? אס.קיי סופר סליידר של אסקייפ מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? מקודם, מיץ אשכוליות 2. אמרתם משהו? לפני רבע שעה אמרתי לילה טוב לאמא ואבא 3. צעקתם משהו? היום בבוקר 4. אכלתם משהו? לפני שלוש שעות אכלתי שזיף 5. דיברתם אם חבר/ה? לפני 5 דקות 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? לפני חצי שעה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? היום בצהריים או משו. 9. ראיתם סרט? אתמול ראיתי אמריקן פאי 3 10. קפצתם? בבוקר נראה לי.. אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? נופ 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? כרגע לא נראה לי... 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? ידיד 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? לא 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? רציני לא.. 8. אם כן, כמה? 9. אהבתם אותו/ה? 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? זה יכול להיות נחמד...

עונה

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? אמ..רוב הזמן שאני ערה 2. ולטלוויזיה? שעתיים ביום מקסימום 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? "עומר תסדרי ת'חדר" "אנחנו נחשוב על זה" "אבל אנחנו לא ההורים של ---" 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? מבולגן..צריך לסדר 5. יש לכם בובות בחדר? בובות פרווה..והמון 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? נמ..אפשר להגיד 7. אם כן איזה? הייתי אצל אדוה החברה הכי טובה- היה נחמד. 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? אהא.. 9. אם כן איזה ערוץ? יסY 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? אסקיי סופר סליידר מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? לפני 4 שעות 2. אמרתם משהו? אמ..לפני 10 דק' 3. צעקתם משהו? לפני שעתיים, שראיתי שיש לי ג'וק בחדר 4. אכלתם משהו? לפני 6 שעות 5. דיברתם אם חבר/ה? עד לפני 10 דק' 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? עד לפני 10 דק' 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? ראיתי כמו איזה משועממת ש"ח של "ויי בעשר" 9. ראיתם סרט? אממממ..אתמול 10. קפצתם? לפני שעתיים בערך, שראיתי את הג'וק אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? כן 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? אמ..ידיד 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כע 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? כע 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? כן 8. אם כן, כמה? אמ...9 אבל היו רק 2 רציניים 9. אהבתם אותו/ה? כן 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? ברגע זה אני לא רוצה חבר

oshriti123

New member
עונה!../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? רוב היום.. 2. ולטלוויזיה? 5 שעות חח 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? תחלישי את הטלווזיה/מוזיקה/מחשב
4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? מבולגן בטירוף 5. יש לכם בובות בחדר?כן
6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי?לא הייתי אבל ראיתי ושמעתי דברים ממש מצחיקים
7. אם כן איזה? היה אירוח של רון שחר בתפוז ואירוח של אורי אומנותי(
) בגלי צהל...היה קורע
8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו?לא 9. אם כן איזה ערוץ?--- 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? אס קיי מיוזיק סליידר מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו?לפני כמה דקות 2. אמרתם משהו?שעה... 3. צעקתם משהו?לפני כמה שעות חח 4. אכלתם משהו?לפני כמה שעות 5. דיברתם אם חבר/ה? עם* ולפני כמה דקות 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? בצהריים 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? ב11... 9. ראיתם סרט?שבוע שעבר 10. קפצתם?מקודם האמת
אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה?לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? כן 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה?לא יודעת.. 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? נראה לי
7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? לא.. 8. אם כן, כמה?-- 9. אהבתם אותו/ה? 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? כן

CAM1LA

New member
עונהנהנה

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? שלוש ארבע שעות 2. ולטלוויזיה? כנ''ל 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? גם היום תהפכי את היום ללילה ואת הלילה ליום? 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? די מבולגן 5. יש לכם בובות בחדר? לא 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? רק בבית 7. אם כן איזה? 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא 9. אם כן איזה ערוץ? 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? סלקום נוקיה מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? לפני שעה וחצי 2. אמרתם משהו? לפני שעה בערך 3. צעקתם משהו? כנ''ל 4. אכלתם משהו? בחמש 5. דיברתם אם חבר/ה? לפני שעה 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? כנ''ל 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? שעה ורבע 9. ראיתם סרט? אתמול 10. קפצתם? אתמול אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? כן 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? בינתיים ידיד 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? עוד לא החלטתי 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? לא 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? כן 8. אם כן, כמה? 1 9. אהבתם אותו/ה? כן 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? לא בינתיים

עונה..

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? ביום.. שעתיים גג 2. ולטלוויזיה? שעה מינוס 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? לא אומרים.. 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? מבולגן לרוב 5. יש לכם בובות בחדר? כן, אחת של אריה ענק 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? כן 7. אם כן איזה? חוף הים 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא 9. אם כן איזה ערוץ? ..... 10. איזה סוג פלאפון יש לכם? חרא מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? לפני חמש דקות בערך 2. אמרתם משהו? 10 דקות 3. צעקתם משהו? בצהריים 4. אכלתם משהו? בשמונה 5. דיברתם עם חבר/ה? לפני חצי שעה 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? היום בצהריים 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? ביום ראשון בלילה 9. ראיתם סרט? עכשיו 10. קפצתם? קפצתי?? ..הממ.. אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? כן 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? כמעט שנה 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? גם וגם 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? כן 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? כן 8. אם כן, כמה? 3 9. אהבתם אותו/ה? כן 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה?

עונה

1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב? חצי מהיום בערך 2. ולטלוויזיה? שעתיים ככה 3. איזה משפטים ההורים כל הזמן אומרים לכם? יש כמה קבועים 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר? באמצע 5. יש לכם בובות בחדר? לא
6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי? לא, אבל הולכת עוד מעט
7. אם כן איזה?
8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו? לא 9. אם כן איזה ערוץ?
10. איזה סוג פלאפון יש לכם? סמסונג 514 מעפן מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו? לפני שעה 2. אמרתם משהו? לפני 10 דקות 3. צעקתם משהו? היום מתישהו 4. אכלתם משהו? לפני חצי שעה 5. דיברתם אם חבר/ה? עכשיו 6. דיברתם בטלפון/פלאפון? לפני רבע שעה ככה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? לפני 3 שעות בערך 9. ראיתם סרט?לפני כמה ימים 10. קפצתם? היום
אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? לא 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד?
3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? כן 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? שניהם 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? כן 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? לא 8. אם כן, כמה?
9. אהבתם אותו/ה?
10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה? רק מישו מסוים

ady18

Well-known member
תשובות

1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב?4 שעות+ 2. ולטלוויזיה?שעתים ככה בערך 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם? 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר?מבולגן 5. יש לכם בובות בחדר? 6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי?לא 7. אם כן איזה? 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו?לא 9. אם כן איזה ערוץ? 10. איזה סוג פלאפון יש לכם?אורנג מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו?לפני חצי שעה 2. אמרתם משהו? 3. צעקתם משהו? 4. אכלתם משהו?לפני חצי שעה 5. דיברתם אם חבר/ה? 6. דיברתם בטלפון/פלאפון?בצהרים 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה? 9. ראיתם סרט? 10. קפצתם? אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה? 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים? 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה? 5. מאמינים באהבה ממבט ראשון? 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון? 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה? 8. אם כן, כמה? 9. אהבתם אותו/ה? 10. אם לא היה לכם, רוצים חבר/ה?

../images/Emo69.gifבוננזה

כללי: 1. כמה זמן בממוצע אתם מקדישים למחשב?ואו..אמ..12 שעות 2. ולטלוויזיה?3 3. איזה משפטים ההורים כל הזמם אומרים לכם?
חסרים כאלה? 4. החדר שלכם מבולגן או מסודר?מבולגן + 5. יש לכם בובות בחדר?רק אחת של קוף חתיך
6. הייתם היום באיזה שהוא מקום כיפי?אממ לא 7. אם כן איזה?- 8. אתם רואים טלוויזיה עכשיו?לא
אני על המחשב עונה על השאלון הזה 9. אם כן איזה ערוץ?- 10. איזה סוג פלאפון יש לכם?nokia 3100 של סלקום
מתי בפעם האחרונה... 1. שתיתם משהו?אמ..ב8 בערב 2. אמרתם משהו?לפני כמה דקות 3. צעקתם משהו?"לילה טוב" לאחותי לפני איזה 20 דקות 4. אכלתם משהו?ב8 בערב 5. דיברתם אם חבר/ה?לפני כמה שעות 6. דיברתם בטלפון/פלאפון?sms נחשב?לפני שעה 7. ראיתם תוכנית בטלוויזיה?לפני כמה שעות 9. ראיתם סרט?זה מתחיל להימאס עלי..
10. קפצתם?אמ לאדעת אהבה וזוגיות... 1. יש לכם חבר/ה?
! 2. אם כן, כמה זמן אתם ביחד?
!
! 3. אם אין לכם חבר, יש מישו שאתם אוהבים?
!
!
! 4. מה אתם מעדיפים, חבר/ה או ידיד/ה?ידידים רולז
אבל חברים יותר
וחבר בכלל..אבל אין על חברות
שהן שם גם כשאין חבר
5. מאמינים באהבה ממבט ראשון?אפשרי 6. התאהבתם פעם במישהו ממבט ראשון?לא 7. היה/תה לכם פעם חבר/ה?
!
!
!
! 8. אם כן, כמה?
!
!
!
!
! 9. אהבתם אותו/ה?
!
!
!