סקר

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

טוב...אז אני אעתיק מהפורום של wob... איזה קליפ אתם הכי אוהבים, ולמה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלדעתי...

הקליפ שאני הכי אוהב זה הקליפ של "סטרונגר" (כמו כולם כמעט) כי גם הכיאוגרפיה יפה מאוד, וגם המסר של הקליפ יפה... ראיתי לא מזמן את ה making the video והם ממש שיחקו שם עם הצבע שחרו ולבן והכל...בקיצור..לדעתי הוא הכי יפה והכי מושקע (מיותר לציין שבריטני הכי יפה שם
)

../images/Emo41.gifלא יפה להעתיק..

אבל אם כבר התחלת.. הקליפ האהוב עלי... אמממ.. קשה לי לבחור, אבל נראה לי ש-CRAZY.. קליפ צבעוני, אנרגטי, לוקיישן מעניין, ריקודים.. בקיצור, מסיבה אחת גדולה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif"לוקיישן..."

גם לי היו לבטים (תראו איזה מילה גבוה
) היו לי התלבטויות עם לאקי, סטרונגר ואוברפרוטקטד...

TetiBETTY

New member
יש הרבה....

אהבתי את אוברפרוטקטד,קרייזי,וסומטיימז. אין לי הכי הכי....אהבתי בעיקר את שלושתם.

K © B I

New member
אני הכי אוהב את....

Stronger! פשוט קליפ/שיר מהמם!!!! [אתם מוזמנים להכנס ולהצביע בסקר :השיר הכי יפה של בריטני: בפורום של LOB.....]

omerdo

New member
תגידו השתגעתם?!?!?!?!?!?!

אתם פאקינג מוכנים להסביר לי איך אפשר לבחור קליפ שהוא הכי יפה?! כולם מהממים!!! אז ניסיתי בכל זאת וזה מה יצא: מהאלבום הראשון אני הכי אוהב את הקליפ של CRAZY מהאלבום השני אני הכי אוהב את הקליפ של STRONGER (לאחר התלבטות קשה עם Oops) מהאלבום השלישי אני עדיין מתלבט כי כאן בריטני כבר התקדמה ועלתה רמה עם הקליפים וכולם הכי מהממים שיש!!! בכל זאת ניסיתי והגעתי למספר המצומצם נורא של ארבעה קליפים: SLAVE 4 U OVERPROTECTED OVERPROTECTED(REMIX( BOYZ אני בינהם כבר לא ממש מצליח להחליט...

omerdo

New member
מה בדיוק קרה כאן הרגע?

יותר נכון ביומיים האחרונים... לא הבנתי מה בקרוב! ואיך אסי אומר אז נחכה ומה זה הכן הזה?!?!?!?! על מה אתם מדברים?!?!?!?!

omerdo

New member
צודק...

כי לא הבנתי ממש מה זה אמור להיות... אפשר הסבר?

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבשביל מה צריך הסבר../images/Emo35.gif

כתוב שם "והזוכה הוא"...זה לא ברור שזה אני
כאילו וואו

DIRRTY

New member
לדעתי סטרונגר

אהבתי את ההגרסיביות שלה שם ואת הקליפ עתמו אז צרבתי אותו לדיודי שלי

למעלה