../images/Emo8.gif
טוב... באמת כדאי לי לבדוק כמה ימים יש לי באמת ללמוד... יש 20 יום סה"כ מתוכם 2 שבתות 2 חופש שבועות 3 ימים שלא עושים כלום (1- יום שדה, 1-יום דיסקו
, 1 (ה20/6) לא עושים כלום נשארנו עם 13 ימים וכמובן שבכמה ימים האחרונים זה שיחות סיכום (שעדיין לא הבנתי למה הבולשיט הזה... כנראה גם המורים רוצים כבר לא לראות אותנו) כמה ימים שלא עושים כלום כי פשוט נגמר החומר שצריך ללמוד (שיעורי בדיחות וצחוקים עם המרוה למתמטיקה במקום שיעור מתמטיקה נורמאלי) 1000000 שיעורי ספורט שלא עושים כלום כמה שיעורי ערבית שאפשר לישון (
) כמה שיעורי תנ"ך/ספרות שהמורה הופכת את זה לשיעורי חינוך (היא גם המחנכת
) עוד כמה שיעורי חינוך שלא עושים כלום עוד כמה שיעורי תנ"ך/ספרות/חינוך שבשביל המחנכת זה זמן טוב לזעוק עלינו כמה שיעורי של"ח שהמורה מבריז לנו (חחחחחחח יש לנו 2 שיעורי של"ח כל שבוע, ואני בספק עם בכל השנה הזאת היו לנו 25 שיעורים... זה מורה שכל הזמן מבריז לנו הרי גם הוא יודע ששל"ח זה שיעור לא חשוב) כמה שיעורי "מורשת עם" שזה עם הרכזת אז היא הופכת את זה לשיעור "האירועים השכבתיים של השבוע"
) כמה שיעורי לשון שאנחנו בריב נצחי עם המורה (והמורה שלנו רמזה לנו שכנראה שנה הבאה אנחנו אומרים לה ביי ביי) בקיצר סיימתי ת'שנה בערך