סקר!

Peach 17

New member
אנשים מכירים אותו

אבל אם תלכי ברחוב ותשאלי מישהו על ארז דן רוב הסיכויים שהוא לא ידע, ואם תשאלי אותו על הדורבנים למשל יש סיכוי גדול מאוד שהוא ידע על מה את מדברת!

צ א ל ה

New member
אז לידיעתך...

זה לא נכון... יש הרבה אנשים שאני בשוק, אבל הם מכירים את ארז דן... כאילו, אנשים חדשים שאני מכירה, ואני מדברת איתם על ארז, אז הם שואלים "והעולם שותק?!" אפילו פעם אחת דיברתי עם איתי אחרי הופעה בכ"ס, וסיפרתי לו שאני עובדת עם ארז, והוא הכיר! אז אל תבלבלי לי ת'שכל.

../images/Emo79.gifאאאאמ..

סליחה שנעלמתי ליומיים פשוט הייתי במחנה
אמ......לא הייתי בהופעות של הדורבנים. הייתי בגלי עטרי, בשרה'לה שרון עם סקסטה (אומן אורח: פבלו רוזנברג), ב"איחוד" של כוורת עם עוד כמה אנשים חביבים וזהו נראה לי... אה.....ואיחוד של הלהקה שאבא שלי היה בה.

Sn‡ƒƒ

New member
ההופעות..

הדורבנים-5
הדג נחש-1
בוטן מתוק בקרקס[בכפ"ס]-1
התבלינים [באילת..]-1
ירמי קפלן-1
עברי לידר-1 נראה לי שזהו..זה ממש קצת. אני חייבת לחדש ת'מלאי. השנה אני מוסיפה לי עוד לפחות יותר מ-10 הופעות.

כתמונית

New member
מה?! רגע...

גם אנשים שראיתי במסגרת ביה"ס נחשב?! אז ככה - מתי כספי בא אלינו לביה"ס (לחטיבה אפרת... בגלל זה לא ראית אותו) והוא הבנאדם הכי מצחיק שאני מכירה! מלך!!! ו... גם אחינועם ניני - היא מתוקה נורא! וגם ראיתי את חמי רודנר פעמיים ועוד מלא... הפורטוגלי הזה שיוצא לי כבר מכל חור... גאיה (נו...האלה עם "יחד...") הסולן שלהם עשה לנו כתת אומן לפני ההופעה והוא מו-זר!!! הוא באמת בקטע של השנטי בנטי הזה.... בעעע... טוב... לא באמת מעניין...

כתמונית

New member
מה?! רגע...

גם אנשים שראיתי במסגרת ביה"ס נחשב?! אז ככה - מתי כספי בא אלינו לביה"ס (לחטיבה אפרת... בגלל זה לא ראית אותו) והוא הבנאדם הכי מצחיק שאני מכירה! מלך!!! ו... גם אחינועם ניני - היא מתוקה נורא! וגם ראיתי את חמי רודנר פעמיים ועוד מלא... הפורטוגלי הזה שיוצא לי כבר מכל חור... גאיה (נו...האלה עם "יחד...") הסולן שלהם עשה לנו כתת אומן לפני ההופעה והוא מו-זר!!! הוא באמת בקטע של השנטי בנטי הזה.... בעעע... טוב... לא באמת מעניין...

DanaDuck

New member
אז ככה

בשנתיים האחרונות השלמתי את מכסת הההופעות לכל אותם שנות נעורים שלא הלכתי כמעט בכלל להופעות. ההופעה הראשונה שלי הייתה של משינה כשהייתי קטנה. בתיכון היו את איגי וקסמן וירמי קפלן. ואחרי הצבא הייתה רשימה ארוכה: אהוד בנאי מיני כוורת אריאל זילבר מוניקה סקס משינה (שוב) הדורבנים שלמה ארצי גידי גוב ויהודית רביץ בוטן מתוק בקרקס הג'ירפות היהודים טיפקס שוטי הנבואה פישיבום רקסטה הסירים והמחבתות שליחי הבלוז ואינספור פעמים של הלהקה מספר אחת- מג'נטיק! (אז אני מייחצנת את הלהקה של חבר שלי, אז מה?:)

1Reebok

New member
באיזה הופעות של משינה הייייית!!

ספרי לי על ההופעה שהיית של משינה כשהיית קטנה!!!!! איזה שנה.??

DanaDuck

New member
זה היה מזמן

אחיות שלי לקחו אותי להופעה שלהם בפארק הירקון. כל מה שאני זוכרת שהיו שם מלא אנשים וניידות מגן-דוד אדום. ההופעה האחרונה שהייתי שלהם הייתה כמובן ביום הסטודנט של הטכניון. הייתי בה עם חבר שלי ומאד נהניתי. (מלבד העובדה שכל רגע עישנו עלי) לצערי לא צילמתי את ההופעה כי פחדתי לשלום המצלמה שלי...

DanaDuck

New member
לא הבנתי.

מאיזו עיר אני או באיזו עיר היו ההופעות? אני חושבת שפארק הירקון והטכניון הם נקודות ציון מספיק טובות לערים, לא<?

1Reebok

New member
אני לא יודע איפה הטכניון ../images/Emo3.gif

פארק הירקון - יש לי את ההופעה בוידאו

DanaDuck

New member
הטכניון הוא בחיפה! בוש לך!

ואני מניחה שהיו כמה וכמה הופעות בפארק הירקון.

1Reebok

New member
היו כמה וכמה וכמה וכמה.

לי יש הופעה אחת בוידאו מ1995, את הדיסק "מכונת הזמן" שזה ההופעה מ1995, ואודיו באיכות נוראית של הופעה שלהם משם מ1986

DanaDuck

New member
אני חושבת שהייתי בשנת 1986

מתי שאתם נולדתם...חחח... סתם...

למעלה