זה לא נכון... יש הרבה אנשים שאני בשוק, אבל הם מכירים את ארז דן... כאילו, אנשים חדשים שאני מכירה, ואני מדברת איתם על ארז, אז הם שואלים "והעולם שותק?!" אפילו פעם אחת דיברתי עם איתי אחרי הופעה בכ"ס, וסיפרתי לו שאני עובדת עם ארז, והוא הכיר! אז אל תבלבלי לי ת'שכל.
אמ......לא הייתי בהופעות של הדורבנים. הייתי בגלי עטרי, בשרה'לה שרון עם סקסטה (אומן אורח: פבלו רוזנברג), ב"איחוד" של כוורת עם עוד כמה אנשים חביבים וזהו נראה לי... אה.....ואיחוד של הלהקה שאבא שלי היה בה.
גם אנשים שראיתי במסגרת ביה"ס נחשב?! אז ככה - מתי כספי בא אלינו לביה"ס (לחטיבה אפרת... בגלל זה לא ראית אותו) והוא הבנאדם הכי מצחיק שאני מכירה! מלך!!! ו... גם אחינועם ניני - היא מתוקה נורא! וגם ראיתי את חמי רודנר פעמיים ועוד מלא... הפורטוגלי הזה שיוצא לי כבר מכל חור... גאיה (נו...האלה עם "יחד...") הסולן שלהם עשה לנו כתת אומן לפני ההופעה והוא מו-זר!!! הוא באמת בקטע של השנטי בנטי הזה.... בעעע... טוב... לא באמת מעניין...
גם אנשים שראיתי במסגרת ביה"ס נחשב?! אז ככה - מתי כספי בא אלינו לביה"ס (לחטיבה אפרת... בגלל זה לא ראית אותו) והוא הבנאדם הכי מצחיק שאני מכירה! מלך!!! ו... גם אחינועם ניני - היא מתוקה נורא! וגם ראיתי את חמי רודנר פעמיים ועוד מלא... הפורטוגלי הזה שיוצא לי כבר מכל חור... גאיה (נו...האלה עם "יחד...") הסולן שלהם עשה לנו כתת אומן לפני ההופעה והוא מו-זר!!! הוא באמת בקטע של השנטי בנטי הזה.... בעעע... טוב... לא באמת מעניין...
בשנתיים האחרונות השלמתי את מכסת הההופעות לכל אותם שנות נעורים שלא הלכתי כמעט בכלל להופעות. ההופעה הראשונה שלי הייתה של משינה כשהייתי קטנה. בתיכון היו את איגי וקסמן וירמי קפלן. ואחרי הצבא הייתה רשימה ארוכה: אהוד בנאי מיני כוורת אריאל זילבר מוניקה סקס משינה (שוב) הדורבנים שלמה ארצי גידי גוב ויהודית רביץ בוטן מתוק בקרקס הג'ירפות היהודים טיפקס שוטי הנבואה פישיבום רקסטה הסירים והמחבתות שליחי הבלוז ואינספור פעמים של הלהקה מספר אחת- מג'נטיק! (אז אני מייחצנת את הלהקה של חבר שלי, אז מה?
אחיות שלי לקחו אותי להופעה שלהם בפארק הירקון. כל מה שאני זוכרת שהיו שם מלא אנשים וניידות מגן-דוד אדום. ההופעה האחרונה שהייתי שלהם הייתה כמובן ביום הסטודנט של הטכניון. הייתי בה עם חבר שלי ומאד נהניתי. (מלבד העובדה שכל רגע עישנו עלי) לצערי לא צילמתי את ההופעה כי פחדתי לשלום המצלמה שלי...