סקר!

Peach 17

New member
../images/Emo42.gifסקר!../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif

אוקי, בגלל שהפורום קצת צולע בימים האחרונים החלטתי לעשות סקר קטן שכבר עשינו אותו פעם אבל בואו נראה מה השתנה.. השאלה היא באיזה הופעות הייתם
ומי שרוצה שיכתוב גם כמה פעמים בכל הופעה..

הממ, אני אנסה לפשפש במעמקי הזכרון

שלי שאיננו... אני לא זוכרת בדיוק כמה מכל הופעה הייתי- אז אני פשוט אעשה רשימה של כאלה שהייתי בהן כמה פעמים, וכאלה שהייתי בהן פעם אחת. כמה פעמים: הדורבנים (נראה לי שהגעתי ל-20 וקצת אם אני לא טועה), בוטן מתוק בקרקס, שייגעצ, סינרגיה, רמי קלינשטיין. פעם אחת: אמה שפלן (אחת מההופעות הכי מדהימות שראיתי בחיי), הגרובטרון, ומופעי מחווה לכל מיני להקות (ביטלס, רד הוט צ'ילי פפרס, דיפ פרפל). ואני חושבת שיש עוד כמה, אבל כמו שאמרתי, יש לי חרא של זיכרון...

InFecTeD LOVER

New member
אההה חשבתי רק הדורסנים...

אממ של היהודים והשיר שלנו ונראה לי פעם גלי עטרי וזהו.

1Reebok

New member
הופעות הופעות הופעוווות! ../images/Emo13.gif

אלון לאהוב הופעות! והנה הרשימה של ההופעות, וההופעות של הדורבנים מסומנות בכוכב! 26.4.04 רוק העצמאות
10.05.04 הפנינג בקניון
24.06.04 הדורבנים בבארבי כפ"ס
15.07.04 Play&Music 2
01.08.04 הראשון לרוק - ניצנים 02.08.04 בדרך אל הים - ניצנים 12.8.04 קולהרוק - ניצנים 16.08.04 משינה 2 - ניצנים 08.09.04 - פסטיבל דימונה
16.09.04 - הדורבנים בבארבי ת"א
30.09.04 - ערן צור בתמונע 04.10.04 - משינה בקיסריה 28.10.04 - ערב להקות צעירות 06.10.04 - אהוד בנאי בהיכל לאמנויות הבמה ואפילו שמתי תמונה עם כל הכרטיסים
כן כן, אני שומר את כווולם. גם את הצמידים של ניצנים. הכרטיס של ערן צור היה ריק לחלוטין, אז פשוט כתבתי עליו

כתמונית

New member
אויש....דורש לזכור..חחח..

כמבון דורבנים (באיזה 1000...מגזימההה!!) יוני בלוך - הבוס!! (גם כמה...) דודו טסה ממ...כל מיני מחוות מוזרות...חחח ניצנים , play and music , מופע מחווה לאריק לביא של גלגל"צ גידי דני וחברים ו...א..מממ...אני זוכרת??!! איזה דרישות יש לכם! הייתי גם בפסטיגל נקרא?! חח!! (יו! כמה שנים לא הייתי בפסטיגל...חחח..) אפרת - אולי תזכירי לי עוד כמה?! וכמובן - ההופעה הכי טובה שהייתי בה (איך שכחתי) הדר מעוז - המוזרה!!! חח!! כל מי שהולך לראות (רחמי עליו..) בבארבי אז ככה - 2 הסקסופוניסטים והמתופף מהכתה שלי! כפרות עליהם! אנשים זהב!

efratushke

New member
היתי ביותר מדי.........

אני די סנילית........ מממ זה ידוע שאני סנילית... אני ממליצה לכולם ללכת לאופרה סינית!! הופעה משהו משהו!!! (נוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!) יש שם תוף שעושה כל הזמן "בווווווווווו בוווווווווווווווווווווווווווווווו בובובובובובובובווווווו בובובובובובובבובובובוובובובובובובוווווווו בווווווווווווווו.............. .................... ..................... בבבבבבבבוווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

כתמונית

New member
חחחח!! אפילו לא התייחסתי לזה!

רגע - קונצרטים בפילהרמונית נחשב?! חחחח!! ומיומנה?! לורד אוף דה דנס?!

jowi

New member
אני אני אני אניייי!!

אמממממ... הייתי בהופעה של שוטי הנבואה המלכים! הייתי בפסטיבל בשקל ובנוער ינהג אחרת פעמיים בהופעה של הדג נחש של הדורבנים ובשיר היונה...

papal

New member
ואי ואי ואי ואי

אני חשוב שהייתי בסביבותה 40 הופםעות עם לא יותר לא בעצם חמישים בעצם לא זוכר הפסקתי לספור הייתי כמעט (עם דגש על כמעט) בלכ והפעה בבארבי מצאת הדיסק ועד ספטמבר האחרון הפעם הראושנה שלי היתה ב 99 אני חושב שזה היה בבארבי (או בלוגוס) לא סגור על זה- כי הייתי שיכור רוב אותו ערב- ואני בכלל לא זוכר איך חזרתי משם ועוד כמה פעמים במהלך הצבא הייתי בכל מיני הופעות עם אומנים אחרים- ובהופעות גדולות שהיה בהם שיתץוף פעולה בכמה וכמה תוכניות טלוויזיה שהם הופיעו בהם (בזמנו גם דאגתיו שחברי מאמ"ה יגיעו לתוכניות האלה ) 3 פעמים בפיוז'ן חיפה (שאחת מהם היא הכי טובה שהיתה לי אי פעם- ביום הולדת שלי- ומה שחברי הלהקה עשו בשבילי אז- חבל שהדברים השתנו מאז ) פעם אחת בבאר שבע פעם אחת בירושלים פעם אחת ברחובות פעם אחת בפסטיבל הפסנתר בסוזן דלל (שזאת בנתיים ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה) וגם- כמובן הופעת ההשקה- באמפי וואהל (עוד הופעה גדולה מהחיים)

papal

New member
ובקשר ללהקות אחרות

יש יותר מדי אני יוצא כמעט רק להופעות אז זה לא רעיון טוב שאני יציין את כולן ההופעות הכי טובות בשנה האחרונה היו של משינה ביום הסטודנט דן תורן בג'ה פאן ובבארבי תל אביב הג'ונסונס (ממליץ לכם בחום לראות אותם) מופע אקוסטי של חמי רודנר דודי בר דוד בבארבי תל אביב היהודים- אי שם בעמק יזרעאל- במועדון שאני לא זוכר את שמו מאור כהן בטון מתוק בקירקס (ולא- לא בהופעה שאחרי הדורבנים- זה בלי קשר) מיקה קרני - בהופעה אינטימית אצלה בחצר (משהוא מטורף- הייתי עם אחי אחותי וגיסי גיסתי היה גדול) שרון רוטר נקמת הטרקטור אלג'יר יש כל כך הרבה אני פשוט חולה מוזיקה ישראלית ולגבי הופעות אחרות אם הייתי יכול הייתי רוצה להיות ב4 ההופעות הבאות red hot chilly peppers pink floys europe van hallen

צ א ל ה

New member
ההופעות שלי

טוב, אז ככה...
הדורבנים * 68
ארז דן והעולם שותק * 40
בוטן מתוק בקרקס * 2
אלג'יר * 1
עמית פרידמן * $
דבק * 3
עופר שריקי * 2
היהודים *
הבילויים * 1
הבליינים * 2
דודו טסה * 1
בן ארצי * 2
טל שגב * 2
הדג נחש * 3
שייגעצ * 1
שלמה ארצי * 1
אבי ליבוביץ * 1
שי להב ואדוני הממון * 1
גלעד שגב * 2
אפרו * 1
יוני בלוך * 4
אביב גפן * 1
הפיקיות * 1 (יותר מידי)
רוני סופרסטר
אני בטוחה שיש עוד שאני פשוט לא זוכרת כרגע... הייתי גם בהופעה של FIVE בארץ ובהופעה של WESTLIFE ובהופעה המשותפת של שניהם יחד. מכובד לא?!

Bassיסט

New member
אני הייתי ב...

תאמת לא הייתי בכל כך הרבה הופעות שלהם וגם ההופעה הרשמית שלהם שהלכתי אליה הייתה ממש בפוקס כי חבר שלי הכריח אותי ללכת ולהתאהב... בכל אופן הייתי בהופעה אחת בבארבי ואחכ הייתי בכל מיני אירועים שהדורבנים גם הופיעו כגון ימי סטודנט ורוק עצמאות... אני מת להיות בעוד הופעות אז ניתראה בשמחות...

Bassיסט

New member
אהה גם אני חשבתי שהתכוונת רק...

לדורבנים... סול אנחנו חייבים ליקרוא את כל השירשור ולנסות לחשוב למה התכוון המשורר
בכל אופן וואי אז ככה... הייתי ב-5 (אם לא יותר) הופעות של משינה, הופעה של היהודים + הופעה שחיממתי תיהודים אז ככה שיצא לי לדבר איתם ולהריץ איתם צחקות, הופעה של אהוד בנאי, הופעה של שוטי הנבואה ועוד ועוד ועוד אני ממש לא זוכר הכל אבל היי בקרוב הופעה שלי... "האנגאובר" על הבמה בנתניה במועדון "המוזה" כולם מוזמנים פרטים בהמשך... דרך אגב: אני עדיין מחכה ללהקת מאמ"ה...

Peach 17

New member
שלייייייייייייייי ../images/Emo26.gif

הדורבנים
בסביבות ה30.. הפסקתי לספור אחרי הפעם ה6
היהודים
6
מוניקה סקס
5
גלעד שגב
3
שייגעצ
5
בוטן מתוק בקרקס
2
יוני בלוך
1
אביב גפן
4
עברי לידר
4
שחר אבן צור
1
הדג נחש
2
דבק
1
הבילוים
1
אפרו
1 רוני סופרסטאר ( ובכוונה לא עשיתי לפניה
)
1 יותר מידי.. – אבל זה היה במסגרת בי"ס..
מופע האיחוד של מופע הארנבות של דוקטור קספר הייתי גם בכל מיני הופעות של לא מוכרים.. ארז דן והעולם שותק, עמית פרידמן, המחסנאים, הזנגווילים, ועוד כמה הופעות פאנק.. וברוק עצמאות, ופסטיבלים שכאלו ופסטיגלים והופעה של FIVE WESTLIFE בארץ..

צ א ל ה

New member
שאני אבין.... ../images/Emo123.gif

ארז דן והעולם שותק לא מוכרים?!?!?!?! נראה לך הגיוני המשפט הזה?!?!?!

Peach 17

New member
אהמ...

מי כבר מכיר אותו?? אני ואת? ומאי? ( שמכירה את אח שלו מקרוב..)

צ א ל ה

New member
תרגיעיייייי

אנשים מכירים אותו! גם חן מכירה אותו וגם שחר מכירה אותו ויש עוד אנשושים שמכירים אותו אז ששששששששששששששששששששששששששש

למעלה