סקר לקיץ

../images/Emo42.gifסקר לקיץ../images/Emo42.gif

האם אתה שמח שהגיע הקיץ?
יש תיכנונים לחופש? יאללה שתפו את כולנו
האם אתה הולך לקייטנה?
כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה?
ים או בריכה?
גלידה או קרטיב?
האם אתה צריך להשתזף?
האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי?
יש בגרויות בחופש?
לאיזה כיתה אתה עולה?

תשובות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo135.gif

ד"א השאלון גנוב מפורום מורדים
חחחח
האם אתה שמח שהגיע הקיץ? : כן ולא כן כי יש חופש ושמש והכל ולא כי ידיד הכי טוב שלי נוסע לכל החופש ואני לא אראה אותו
כי אני לא אראה אף אחד מהכיתה כי יש
וכי יש
וגם כי אני אוהבת יותר חורף
יש תיכנונים לחופש? : 4 ימים ראשונים לארח את ידיד הכי טוב שלי בבית שלי ואחר כך לנסוע איתו לטיול מאורגן לצ'חיה לשבועיים
הלוואי כי זה לא בטוח!!!!
האם אתה הולך לקייטנה? : לא מה אני ילדה קטנה??
כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה? : משולשים בצבע כחול לבן ויש כזה מספר 5 יפה כזה ובצד השני יש כמו פסים כאלו בקיצור יפה
ים או בריכה? : ברור שבריחה! למרות שאין לי ברירה ללכת לים כי הוא מתחת לאף שלי שתי שניות ואני שם
(בקיצור אני אמורה לצאת מהבית ולהגיע חחחח
)
גלידה או קרטיב? : קרטיב!!!!!! יותר מרענן
האם אתה צריך להשתזף? : ת'אמת לא ממש
אבל לא יזיק לי
האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי? : ברור שאני אכנס איך אפשר לא להיכנס????
יש בגרויות בחופש? : למזלי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פוווו*
לאיזה כיתה אתה עולה? : ט'
נראה לי אני הכי קטנה פה
אההה ועוד שאלה קטנה לא ממש קשורה אהבתם ת'שרי החדש של בריטני? כי אני ממש הישתגעתי עליו זה שיר מהמם!!!!!

backstreet girl

New member
בא לי גם לענות...

האם אתה שמח שהגיע הקיץ? מאוד יש תיכנונים לחופש? כן הרבה... אני הולכת למחנה קיץ,ישנה אצל חברות,חברות ישנות אצלי.. ההורים שלי נוסעים לחו"ל אז אני הולכת לישון אצל סבתא ודודים. האם אתה הולך לקייטנה? אולי לקייטנת אנגלית....כאילו אני רוצה... כבר קנית בגד ים? יש לי...אני לא צריכה לקנות... איך הוא נראה? צהוב ומצוייר עליו כל מיני עצים ים או בריכה? ים אבל גם בריכה זה כיף... גלידה או קרטיב? גלידה האם אתה צריך להשתזף? לא...אבל אני אוהבת... האם תיכנס לפורום בחופש? לפורום הזה... לא יודעת...אני לא אוהבת את ג'סטין אבל אני אקפוץ לבקר פה ושם כי אתן אחלה בנות יש בגרויות בחופש? לא...אני ב-ח'... לאיזה כיתה אתה עולה? ט'

JTrulez

New member
השיר של בריטני Everytime???????

זה שיר מדהההההההההההההים!!!!!! אני רק לא אוהבת את החלק שהיא שרה: ......and this song is my sooooooooorrrrrrrrrryy מה זה Sorry?!?!!? טוב שנזכרת באמת!! ועוד יותר מעצבן זה שהקליפ לא קשור לשיר בגרוש

NarihS

New member
זה שיר באמת מדהים!

בריטני פשוט מושלמת
ורוני, אני רואה שאת ממשיכה לבוא לפה.. אני רואה אהבת את הפורום הזה :)

backstreet girl

New member
אני כותבת פה כי הבנות פה הן אחלה

לא כי אני אוהבת את ג'סטין... וגם כתבתי פה בגלל שרציתי לענות על השאלון..

backstreet girl

New member
זה שיר מ-ה-מ-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בריטני היא אחלה זמרת יש לה קול מאוד יפה ישירים מהממים והיא רקדנית מדהימה.. אני מתה עליה...

moran14h

New member
יאיי

האם אתה שמח שהגיע הקיץ?-כן יש תיכנונים לחופש?-כן,נסיעות ובריכה האם אתה הולך לקייטנה?-לא כבר קנית בגד ים?-יש לי משנה שעברה ,הוא עדיין יפה איך הוא נראה?-ורוד כזה ..ממש חמוד ים או בריכה?-שנהם גלידה או קרטיב?-גלידה האם אתה צריך להשתזף?-דחוף האם תיכנס לפורום בחופש?-כן או שתהיה עסוק מידי?-לא נראה לי יש בגרויות בחופש?-למזלי לא לאיזה כיתה אתה עולה?-י'

justin love

New member
אנייי!!!!

האם אתה שמח שהגיע הקיץ?בטח אני חולה על הקיץ יש תיכנונים לחופש? בטח לצאת הרבה הרבה לים עם חברים מועדונים לישון אצל חברות רחוקות וללכת לטבריה... האם אתה הולך לקייטנה?מה פתאום מה חזרנו לגן?! כבר קנית בגד ים?לא קניתי יש משנה שעברה שאני חולה עליו איך הוא נראה?פצצה צבע חום כזה ביקיני שבחזייה יש פרח כזה ממש יפה מפלפל בטח מישהו יודע על מה אני מדברת.. ים או בריכה?שניהםםםם העיקר מים!!!חחח גלידה או קרטיב?גלידה ברור האם אתה צריך להשתזף?אני ממש לא אני יש לי עור שזוף כבר חחח האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי?נראה נדבר חחח נראה לכם שאני יעזוב אותכם???חחחחח מרוב געגועים אליכם ולשווה שלי אני יחזור.. יש בגרויות בחופש?וואי כן ואני שונאת את זה (יום ראשון בגרות בהיסטוריה תאחלו לי בהצלחה..) לאיזה כיתה אתה עולה?יא

jt fan

New member
גמני!!

האם אתה שמח שהגיע הקיץ?ברור!!!אין על הקיץ! יש תיכנונים לחופש? יאללה שתפו את כולנו...להפגש עם ג'סטין אמןןןן האם אתה הולך לקייטנה?לא,מה אני ילדה מפגרת? כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה?תכלת יפהפה ים או בריכה?בריכה-כמה שפחות מדוזות יותר טוב גלידה או קרטיב?גלידה,וול דה! האם אתה צריך להשתזף?לא,מממש ממש ממש ממש לא. האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי?ברור זה החיים שליי יש בגרויות בחופש?חלילה לאיזה כיתה אתה עולה?י'!האימה!!

Lara145

New member
תשובות שליי...

האם אתה שמח שהגיע הקיץ? קצת... יש תיכנונים לחופש? יאללה שתפו את כולנו: ניראה לי שאני עושה קייטנה לילדים ... שנה שעברה עשיתי וזה היה מזה מוצלח.. ולא יודעת מה עוד האם אתה הולך לקייטנה? לאא.. כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה? לא קניתי עדיין אבל אני חושבת שבקרוב אני יקנה חדש ים או בריכה? בריכה!!!!! גלידה או קרטיב? גלידה!! האם אתה צריך להשתזף? קצת.. האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי? אני ישתדל להיכנס! יהיה לי יותר זמן להיכנס מאשר עכשיו עם כל המבחנים... יש בגרויות בחופש? לאא..אני בס"כ כיתה ז'. לאיזה כיתה אתה עולה? כיתה ח'

justinnn

New member
כולם להיכנס!!!!!!!!

השאלון שלי!!! :) חחחחח האם אתה שמח שהגיע הקיץ? מאודד!!! יש תיכנונים לחופש? יאללה שתפו את כולנו... כן!!! אני כנראה יעסוד בבוקר! הלוואי וני ירוויח מלא כסף! הלוואי! אני יעבוד (הלוואי) חודש ובחודש השני אני יבזבז חחחחחח האם אתה הולך לקייטנה? חחחח לאאא כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה? לא קניתי עדיין... ים או בריכה?בריכה גלידה או קרטיב? גלידה האם אתה צריך להשתזף?כןן האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי? ברור שכןן יש בגרויות בחופש? לא..אבל יש מבחן.. לאיזה כיתה אתה עולה? י'..

NarihS

New member
אוקייי עכשיו גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!

האם אתה שמח שהגיע הקיץ: לא! אני שונאת קיץ! שונאת חום! יש תיכנונים לחופש: כן! לבלות עד כמה שיותר, ולעשות כמה שיותר מפגשי פורום בכל הפורומים שאני נמצאת בהם חח. האם אתה הולך לקייטנה: לא. כבר קנית בגד ים: לא קונה, יש לי כבר, וזה בצבע כחול! ים או בריכה: בריכה! גלידה או קרטיב: בגלל ששכחתי כבר מזה קרטיב אז אני אגיד גלידה! האם אתה צריך להשתזף: אני בעיקרון שחומה אבל אני צריכה קצת בבטן וברגליים. האם תיכנה לפורום בחופש או שתיהיה עסוק מידי: ברור שאני עדיין אכנס לפה! יש בגרויות בחופש: לא תודה לאל! לאיזה כיתה אתה עולה: י"ב!!!!!

NarihS

New member
היי! אני הכי גדולה פה!

חחחח אני עולה לכיתה י"ב! חחחח *מרגישה כמו אחות גדולה* חחח סתם!

RJlake

New member
חחח איזה חמודה!!

הנה התשובות שלי... האם אתה שמח שהגיע הקיץ? כו!! יש תיכנונים לחופש? ללכת לבריכה לצאת עם חברות לטוס לאנשהו האם אתה הולך לקייטנה? לא! איכס שונאת קייטנות! כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה? יש לי משנה שעברה כחול יפה כזה ים או בריכה? בריכה גלידה או קרטיב? קרטיב! האם אתה צריך להשתזף? אמממ לא כול כך האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי? בטח שאני אכנס! יש בגרויות בחופש? תודה לאל לא!!!! לאיזה כיתה אתה עולה? י

למעלה