סקר חדש

rubber duck

New member
../images/Emo42.gif סקר חדש ../images/Emo42.gif

והפעם אילו סוגי תחרויות מעניינים אותכם בחרתי להציג 4 סוגי תחרויות שאני מעוניין לפתח בזמן הקרוב לרמת ליגת תחרויות ולא רק תחרות בודדת פעם בשנה והן : תחרויות היטוליות - ליגה של ממש בת בין 4 ל 6 תחורויות בשאירובטיקה בסגנון חופשי - פרי סטייל , ענף שמתפתח בעולם , תחרויות לפי החוקה הבינלאומית קרב בננות / טיסנים - ליגה בת 4 עד 6 תחורויות בשנה פיילון רייסנג - מרוצי טיסנים בסגנון שהי מקובל בשנות ה 30 עם מטויסם אמיתיים , יש לעשות מספר הקפות סביב משולש עמודים ( פילון ) התיכנון הוא 4 עד 6 תחרויות לשנה בכל אחד מהענפים לפני שאת עונים קחו בחשבון דבר אחד לכל תחרות דרוש צוות של אנשים שינהל אותה , האם תהיו מוכנים לתת כתף גם בצד של הפעלת התחרות שרון

Crazy Rc

New member
יפה יפה

הפיילון רייסינג נשמע לי הכי כיף לא הייתי מתנגד להשתתף
יאללה, נחליף פרופ ל 10X7 וננסה
נראה לי נעבור את ה200 מי שראה את הטיסן שלי(אולטרה ספורט), שנראה קצת עגלתי (מלשון עגלה), באוויר נראה לי יסכים איתי ששווה לנסות
רק נקווה לא לפגוע בעמודים החביבים האלה באמצע
אחלה שאלה... רז.ש. שלא היה פה כבר הרבה זמן...

Crazy Rc

New member
אני מודע לכך..

הוא מן פטרן למתחילים אבל מה? האולטרה ספורט שלי הוא איזה יד שלישית ואפשר להגיד שהוא עבר דיי הרבה תיקונים אז הוא שוקל קצת יותר מהאולטרה ספורט הרגיל
אז בצלילות הוא עובר לי את ה200 עם פרופ 10X6 אז עם 10X7 הוא יהיה הרבה יותר מהיר...בתקווה....אם יהיה את התחרות אני בטוח שיהיו טיסנים הרבה יותר מהירים (גי בי של קיושו לדוגמא) אבל זה יהיה כיף לנסות
רז.ש. שמתפלל שיגמר המזג אוויר המגעיל הזה כבר

למעלה