סקר חדש

rubber duck

New member
../images/Emo42.gif סקר חדש ../images/Emo42.gif

הסקר החדש מיועד לכולכם גם למתחרים וגם ללא מתחרים אני רוצה להקים מחלקות חדשות ומעוניין לדעת מה הפונציאל שלהן האם בכלל שווה להשקיע זמן על מנת לקדם דברים כשאתם עונים לסקר קחו לעצמכם דקה למחשבה כמה השקעה נדרשת על מנת לקיים תחרות כמה אנשים מעורבים בזה וכמה זמן הם משקיעים אז הנה הסקר הרגישו חופשיים לגיב ולהעאלות את הערותיכם שרון

לא צריך לשלם על תחרות

שרון, לעניות דעתי דמי החבר בקלוב התעופה צריכים לכסות גם את ההשתתפות בתחרויות. רוב עם ישראל לא אוהב להוציא כסף ועושה תענית אסתר לפני שהוא מוציא אגורה. לכן לדעתי יש להגדיל את דמי החבר ובכך לתת חופש לכל חבר להשתתף בתחרויות. בברכה אבי ורטהיימר

rubber duck

New member
היי אבי

האם דמי פעיל בסך 500 ש"ח למבוגר ו 400 ש"ח לנוער כולל תחרויות וכולל השירותים אותם נותן קלבו התעופה כיום יראו לך הגיוניים ? שרון

blaumark

New member
לדעתי כן

אבל קודם כל שיהיה מסלול שבו יוכלו לקיים תחרויות בברכה מארק בלאו Jet Club

Matan G

New member
לפי דעתי..

הקלוב לא אמור לגבות כסף על תחרויות שנערכות בכל מיני חורים. רק ברגע שיהיה מסלול מסודר שיהיה שייך לקלוב או שבעלי המסלול יגיעו להסדר עם הקלוב יוכלו לגבות כסף. אגב, מה כל הקטע של התחרויות? גם אני יכול לארגן תחרות מסוקים בחצר האחורית שלי בבית ולחלק גביעים מפלסטיק (לפי מיטב המסורת של הקלוב, פלסטיק בדמוי זהב :) ומה אז?.. הגוף שמאחורי התחרויות לא מאורגן מספיק. זה שבא שופט בהתנדבות זה פסיק אחד מהסטנדרטים שאותו גוף לא עומד בהם. מתן

rubber duck

New member
באותה מידה אתה יכול לארגן

ליגת כדורגל בחצר האחורית שלך אין ספק שגם המצב בו שופט אינו מתוגמל הינו בעיה אבל זו בעיה קטנה וזאת מאחר ורוב השופטים באים על מנת לקדם בעיה נוספת היא שבמידה והשופט יקלב שכר על השי]וט הרי שיהיה צורך להסדיר את כל הנושא מבחינת מס הכנס ואז הנושא יהפוך לנטל במקום לכיף אגב מתן האם אתה יודע מה נדרש משופט ? מה הסטנדרטים ? אגב כמה כסף בכלל ניתן לשלם לשופט בתחרות בה יש רק 3 מתחרים ? האם אתה מיכר מישהו שיבוא לעבוד בתמורה ל 20 ש"ח ל 4 שעות ? שרון

hifly

New member
אבל שרון

למה יש רק שלושה מתחרים בתחרויות ולא 20 למשל? כי עם הגוף המארגן היה מאורגן,והתחרויות היו מאורגנות כמו שצריך במסלול מסודר ורישמי עם תנאים מינמאלים,היו באים יותר מתחרים.זאת הביצה והתרנגולת,אין גוף מוסדר בנושא,אז אין מיתחרים.רוצה מתחרים? תן להם אירגון גג שנותן להם שרותים כמו בכל מקום אחר בעולם,והם ישלמו דמי חבר,וגם יתחרו. אמיר

Matan G

New member
נכון.

בהודעה הקודמת התכוונתי לזה שהקלוב עובד בצורה מחתרתית.. קובעים תחרות באיזשהו מקום, בלי הרבה פירסום ובלי מתחרים, מגיע שופט מתנדב ורואה שאין מתחרים... ולמה אין מתחרים? - כי א י ן תנאים לתחרות. חוץ מזה שרון, את הסטנדרטים אני אישית לא מכיר (אני עדיין לא ברמה של תחרויות) אבל כמו שאומרים: "תמונה שווה אלף מילים" וראיתי תמונות מתחרויות בחו"ל.. אני בטוח שכל הטיסנאים בארץ רוצים כאלה תנאים אבל לא כולם מתכוונים לעזור ובמקום זה מתלוננים. נפגעת מזה שאמרתי שהגביעים מפלסטיק? - זה היה בצחוק, אבל רצה פעם שמועה שהקלוב מצמצם ולא מתכוון להעניק גביעים לזוכים (ושוב פעם, זאת רק שמועה). אז בינתיים במצב של היום אני אישית לא הייתי משלם מעל 15 ש"ח דמי השתתפות בתחרויות. בתנאי שיש 10 משתתפים אני בטוח שה-15 ש"ח יכסו את ההוצאות - אף אחד לא צריך להתעשר מזה. בברכה, מתן

rubber duck

New member
למה אין הרבה מתחרים ../images/Emo35.gif

בתור זה שפועל כבר שנים על מנת לקדם את הענף הרייני ליידע אותך שמחלקה תחרותית ולא משנה באיזה ענף של הטיסנאות היא מחלקה קשה שדורשת המון השקעה כמה מטיסים אתה מכיר שיבואו להטיס מידי שבוע 6 עד 8 טיסות של אותה סידרה בדיוק בלי לחרוג ולו בפסיק מהסדר המדויק ? נכון להיום יש בארץ 3 כאלו בפועל ועוד כמה בפוטנציה הדבר נכון לתחרויות פרי סטייל מאחר וגם שם על המתחרה להציג סדרת תרגילים שעליה התאמן מראש גם במסוקים המצב זהה אבל יותר מכך בעבר היה דור צעיר שהגיע להשיגים יפים החברה הללו הגיעו עד לבאר אך לא שתו ממנה ברגע שהם הגדיעו לרמות הגבוהות נגמרה להם הסבלנות או לחילופין הזמן או שניהם אימונים לתחרויות דורשים זמן והרבה ורוב הטיסנאים פשוט אינו מעוניין להשקיע את המאמץ ולגבי גביעים מפלסטיק - זה מה יש וגם לזה בקושי יש תקציב ואגב 150 ש"ח לא מכסים אפילו את הוצאות הביטוח לתחרות שרון

אני חושבת...

שתשלום על תחרויות צריך להיות בהתאם למתחרה - לתת בחירה מאופציות כדי להיות הוגנים עם כולם: או תשלום רגיל לקה"ל+ 100 ש"ח לכל תחרות או תשלום שנתי יותר גבוהה (400-500 נשמע סביר בהחלט)+ משהו סימלי על כל תחרות או תשלום שנתי טיפה יותר גבוהה מהיום+ 100 על החודש בו הוא מתחרה (אם הוא מתחרה פעמיים בחודש זה עדיין 100) כמובן שתשלום יותר גבוהה מהיום (70 ש"ח) מחייב מצד הקלוב להשקיע את הכסף חזרה בטיסנאים ולשפר את התנאים בתחרויות ובשטחי ההטסה. חוצמזה אני חושבת שכדאי לתת פטור מתשלום לתחרות לטיסנאים שהם חובשים/מע"רים ו/או נושאי נשק (כמו היום), ולתת הנחה לתחרות הבאה לשופטים ומודדי זמן. דר"א- אל תשכחו שעולה כסף גם להגיע לשטח (אצלנו משלמים כמעט פי שנים על תחרות בשביל הסעה!). לילה מקסים לכם אור

אה... ו...

חוצמזה, צריך לתת הנחה משמעותית (גם בתחרויות וגם בשנתי) לחניכים שנה ראשונה - הם בדר"כ משלמים גם לסניף הרבה כסף בכל מקרה וחבל להפחיד אותם סתם עד שהם יבינו מה פגע בהם הם יהיו כבר מכורים

למעלה