סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo42.gifסקר חדש../images/Emo42.gif

והפעם- מבין הארבעה שעפו השבוע, למי הכי פחות הגיע לעוף לדעתכם? לכו להצביע וספרו במי בחרתם
. בסקר הקודם הצבענו למי מבין הרביעייה שהודחה ראשונה הכי פחות הגיע לעוף. ג'נל הייתה זו שרוב המצביעים בחרו כמי שהכי פחות הגיעה לה לעוף
לכל המצביעים
 

LeAnnDylan

Well-known member
בייסד און אודישנים- ג'רמיין

הצבעתי לג'ון אבל, כי הוא חתיך. כן זה מראה כמה היה אכפת לי מכל הארבעה האלה...
 

lorenzo35

New member
העניין הוא שלדעתי קארה עשתה "תרגיל" למישל

בדיוק לפני התוצאות אחרי שהחמיאה והרעיפה תשבוחות על מישל , "נזכרה" קארה להכריז שראתה את השידור החוזר בבית , "ותיקנה " דעתה על מישל ...באמתלה ..ש..טכנית זה לא כל כך יצא טוב " . אם זה לא תרגיל סופר מלוכלך אז מה כן ??????
 

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי זה היה דווקא טוב

כי בתאכלס כולם יודעים כמה מישל נשמעה רע ועשה רושם שהשופטים שמעו משהו אחר. או כמו שבאיידולטרי תמיד אומרים להם ללכת לשמוע שוב ולראות אם הם אהבו. וכנראה שהיא לא אהבה. ואז היא כביכוול "מצדיקה" את ההדחה. למישל זה לא כל כך משנה אבל בשביל דידי זה טוב. שלא יהיו כל מיני צופים שמושפעים מדעת השופטים ו"יאשימו" את דידי בהדחה של מישל (כמו שקורה כל שנה><)
 

X יו יו S

New member
לא הבנתי אותך

את אומרת שאם היא לא הייתה מעירה דידי הייתה עפה?
 

LeAnnDylan

Well-known member
לאו דווקא

אבל אנשים תמיד מנסים לחפש את מי להאשים כשפייבוריטים שלהם עפים. אם יש מישהו שהם חושבים שהיה פחות טוב באותו שבוע והגיע לו לעוף, תמיד יאשימו אותו בהדחה של אותו מתמודד. ברגע שהשופטים "מודים" בזה שבעצם מישל הייתה החוליה החלשה והיא צריכה ללכת תהיה פחות "שנאה" כפי דידי.
 

SHTRUDIDI

New member
ג'רמיין

לא רק שאהבתי אותו באודישנים ובהוליווד, גם לא חשבתי שההופעה השבוע הייתה כל כך גרועה. חוץ מזה, יש לו קול ממש טוב.
 
לא הצבעתי לאף אחד

לא התחברתי אל אף אחד מהם... את ג'רמיין אהבתי באודישן הראשון אבל הוא עיצבן אותי אח"כ... גם את ג'ון אהבתי מהאודישנים אבל הוא דווקא שיעמם אותי אח"כ, את מישל אני לא ממש זוכר משום שלב, וממש לא התלהבתי משני הביצועים שלה, ואת היילי.... נו, עדיף שאני לא אגיד כלום
 

lorenzo35

New member
היילי ווהן ורק בגלל ההילה הטהורה שהפיצה סביבה

חבל...אהבתי את הילדה , שבניגוד לרבים אני גם חושב שהיא בעלת קול פנטאסטי , רק שהתרגשה יותר מידי. ולא תמיד זה יצא לה טוב .
 
למעלה