ספרות

../images/Emo8.gif ספרות

אתם מקירים את הסיפור : "שלמה והעני" (סיפור עממי) אם כן אתם יכולים לעזור לי בשאלה: מה תפקיד האור והאש בסיפור?

bzro

New member
ספרות!!!

אני צריכה עזרה ממש דחוף!!! בבקשה!!אם למישהו יש קישורים או סיכומים על גיא אוני???? יש לי עבודה להגיש מחר !!! חיפשתי בכל מקום אפשרי!!!! אני אוהב את מי שיעזור לי לנצח!!! בבקשה!!

LuLuLu iT

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo139.gif

נמנמ. אני צריכה מעט עזרה.. לפני כשבוע היה לי מבחן בספרות על מאפייני הסיפור העממי, בו הייתי צריכה לנתח סיפור על פי המאפיינים. אחד המאפיינים הוא - 'מציאות או מצב מיוחד, מופלא." אני רשמתי שאין בסיפור דבר כזה והמורה הוריד לי 15 נקודות. הוא אמר, שבסיפור היה מישהו שלווה כסף ולא החזיר אותו ולכן יכל המלווה לדרוש מהשני קילוגרם אחד של בשר, ושזהו מצב מופלא ולא מציאותי. שכנעתי את המורה, שאם אמצא הוכחה לכך שפעם באמת היו לוקחים בשר מאנשים הוא יעלה לי את הציון במבחן ל-90 מ-75. גם בסוחר מונציה של שייקספיר מופיע מצב דומה, וחשבתי שמצב כזה באמת התקיים בעבר. השאלה שלי אליכם, האם באמת היה כזה "עונש" בעבר? אם כן, רעיונות איפה אוכל למצוא מידע על דבר כזה? כי אני לבד לא מצאתי

bhnadav

New member
קשה למצוא מידע ברשת.

הנה מה שמצאתי - מתוך "ויקיפדיה" - גיא אוני (5 שורות). מתוך אתר "מיתוס" - כנ"ל (מעט מידע). בהצלחה
למנהלות - הקישורים שניתנו בשאלות הנפוצות בנוגע לרומן הנ"ל אינם פועלים.

המ...

כמה כבר פעמים ביקשת את זה?...סבלנות..הנה כמה קישורים: א. סיכום קצר עליו ב. עבודה על הספר שנקרא על שמו ג. עוד קישורים עליו, חלק לא קשורים אבל תלכי עמוד עמוד ותמצאי יש חומר..

אופק5 5 5

New member
יש למישהו אולי....

יש למישהו אולי סיכומים על "גיא אוני" בהם רשום על המוטיב של הסיפור....... ועוד אמצעים אומנותיים...... בבקשה.......... תודה.....

bhnadav

New member
"אחז את החבל בשני ראשיו"

מתוך אתר "גפן" - חנוכה: א. "אחז את החבל בשני ראשיו" כמי שאינו מרפה משתי אפשרויות הנוגדות זו לזו ורוצה להשיג בבת אחת שני דברים מתנגדים זה לזה.

../images/Emo51.gif בקשר לסיפור..

אתם יודעים מה תפקיד האש בסיפור: שלומה והעני(זה סיפור עממי) אני צריכה להגיש עבודה ביום ב'

bhnadav

New member
../images/Emo92.gif

על הסיפור "שלמה והעני" לא הצלחתי למצוא מידע ברשת

החטא ועונשו דחוף מאוד

אני עושה עכשיו עבודה על החטא ועונשו ונתקעתי בשאלה,כיוון שלא ראתי את הספר עד הסוף: מהו הדו שיח בין ראסקולניקוב לבין אחותו דוניה? וגם איך קשורה סמכותו של ראסקולניקוב בדו שיח לסיום הסגור בספור ? אם אפשר לענות בדחיפות אני אודה.

Koala Girl

New member
עזרה..../images/Emo23.gif

"שאלת בגרות"
על חצוצרה בואדי תאר את הרקע התרבותי חברתי המוצג ברומן.הסבר כיצד הוא משפיע על פעולותיה של הדמות הראשית. איך צריך להתחיל? למה כדאי לי להתייחס בתשובה?

Big Hobbit

New member
עזרה :))

שלום, אני מחפשת חומר על הסיפור "מאחורי הגדר", עם הסברים וכ'ו. תודה מראש.

למעלה