סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo42.gifסיכום שבועי../images/Emo62.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: בעקבות מצב המים הנוראי שלנו, איך זה משפיע עליך, חוסכים? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo28.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
מסר יומולדת חמוד שקיבלתי זה עתה וממש ריגש אותי.
חגגנו אתמול לחברה יומולדת והיה ממש כייף.
טיפול אנרגיה מצוין שעשה לי את השבוע ממש נעים ונטול מתח.
דברתי עם מישהי מקסימה כמה הפעמים והשיחות איתה עשו לי [ועושות לי] ממש טוב
.
דברתי עם אחי שיחה לתוך הלילה וממש השתחררתי.
הודעת היומולדת בפורום. תודה לכם
. משהו רע שקרה לך השבוע:
לבטים שלא מרפים. אמן / להקת / שיר השבוע:
תראי עכשיו-שרון חזיז. סרט / ספר השבוע:
הריקוד בקומה העליונה-ניקולס שייקספיר.
קופיקו- קניתי לאחים שלי כמה פרקים. ממש נוסטלגיה :) מאכל השבוע:
לאטקס [לביבות תפו''א] שהכנתי ליומולדת. יצא ממש טעים
.
פרוזן עם הרבה פקאנים.
פאי גבינה. התחדשות השבוע:
כמה סרטי ילדים לקטנים.
ספיד סטיק מצוין של ד''ר פישר. תמונת השבוע: בריאה מלאת אנרגיה. [תפתחו את התמונה בחלון חדש ותראו איזה יופי מסתתר בה
] ציטוט / מילת השבוע: ''את חיה את העבר, את העתיד אבל לא את ההווה''... [מטפלת אנרגיה.
מקסימה אחת] ''לחיות הוא אחד הדברים הנדירים ביותר, רוב האנשים פשוט קיימים''... [אוסקר ווילד] ''מראות כאלה תראי רק בירושלים''... [אני לחברה שלי בלילה עמוס במדרחוב. אפילו מקום לשבת בקצפת לא מצאנו]
בעקבות מצב המים הנוראי שלנו, איך זה משפיע עליך, חוסכים? בדיוק שמעתי על זה ברדיו וחשבתי ש'7 שקלים במקום 4 זה כמעט כפול'... והתחלתי קצת לחסוך.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
טיפול אנרגיה נוסף.
להפגש עם מישהי.
ללכת לבריכה. ובעיקר לנצל את החופש שעוד מעט נגמר לצערי
. שבת של שלום לכל בית ישראל.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo95.gif

קופיקוווווווווווווווווווווווווווווווו [אח... נוסטלגיה...]

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

והינה סצינת המדים הקרועים של שלומקה... [וכמובן הוא ולא אחר אחראי על כך. ככה זה שיש חברים שרוצים בנדנדות באפריקה הרחוקה
]

eshkolit32

New member
../images/Emo175.gifמסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: - גיליתי שהמורה האהוב עלי ביקום מלמד במקום שאני בודקת אפשרות ללמוד בו משחק. אבל אם תקראו את הסעיף הבא תבינו שזה מוטל בספק
- המאמנת שלי נתנה לי ניעור רציני ויצא ממנו רק טוב. והגיע הזמן לצאת מהארון: קוראים לי אשכולית, ואני הולכת לקואוצ'ינג.
- ביקרתי את אמי החורגת המקסימה, אכלנו שתינו וצחקנו. רוצה לפגוש אותה יותר מבעבר.
משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי ששוב הגעתי לתקרת המינוס.עד מתי, אלוהיי ?
------ החיים פה פשוט בלתי אפשריים
אמן / להקת / שיר השבוע: "קול הג'אז הזה" - דיסק שקיבלתי במתנה.
סרט / ספר השבוע : "אוסקר" עם לואי דה פינס, ממש החזיר אותי לילדות ; וכל השפע הישראלי שיש בערוץ 15 ב-Yes ("סרוגים", "מסכים", "רביעיית רן" ועוד).
מאכל השבוע: מלאווח חצוי לשתיים, מגולגל וממולא בבשר, רסק עגבניות ובצל מטוגן
; מאפה גזר דלעת וגבינת עזים .
התחדשות השבוע: נגמרה הכרטיסיה של ריקודי הבטן, למרות המצב הכלכלי הרעוע הולכת לחדש אותה ברינה ובגילה
תמונת השבוע: שבת שלום.
ציטוט / מילת השבוע: 1- "היום זה יום המחמאות" (חברה טובה מהעבודה). 2- "....למה לי אתה אף פעם לא מביא ארטיק? רק איזה פרי?" (עובד בניצת הדובדבן אחרי שעובד אחר נתן לאיזה ילד ארטיק) 3 - "תביאי חמישים שקל" (מוכר הוילונות בנחלת בנימין לא לוקח צ'אנסים ומבקש כסף על החשבון). 4"אתם מרגישים את החלבה בעוגה?" (חברה מהעבודה, אופה מקצועית) 5-- "איזה חצאית יפה. רזית?" --"איזה רזיתי. אני כל הזמן עולה". --"חזרת לאכול במבה עם קרם נוגט...?" (המורה לריקודי בטן ואנוכי)
בעקבות מצב המים הנוראי שלנו, איך זה משפיע עליך, חוסכים? - כן. מאד משתדלת לחסוך. וכשהחתולים שלי שותים מהברז אני מרגישה ממש רע אז אני משתדלת להפוך את האירוע לחסכוני יותר, עד כמה שניתן
כל הכבוד סיווש על העלאת נושא חשוב כל כך בימים אלה
שבוע מקסים ומלא באנרגיות טובות לכווווווווווווווולם

funky n

New member
אשכו

שמחה שנהנת עם האמא החורגת שלך
אשמח אם תסבירי מה זה קאוצינג ומה ההבדל בין טיפול פסיכולוגי לזה

eshkolit32

New member
בשימחה, פאנקית

כל מה שאני כותבת כאן הוא כמובן מנקודת המבט האישית שלי, ובהחלט ברור שיהיו אנשים שיראו את זה אחרת לגמרי, אז קחי את זה בעירבון מוגבל..... טיפול פסיכולוגי - מפגשים עם איש מקצוע טיפולי במטרה לדבר על נושאים בעייתיים ודברים קשים וכואבים. לדבר, לדון, לנסות להבין את עצמך, ומה השורשים והמקורות של הבעיות, לפרש חלומות וסיטואציות, לפעמים גם לחפש יחד פתרונות. המטופל מספר והמטפל מגיב. כל מטפל מגיב בכמות ובהתאם לבן אדם שהוא וכן בהתאם לצורת הטיפול בה הוא מאמין. יהיה מטפל פאסיבי ויהיה מטפל אקטיבי. הטיפול ימשך לנצח, אלא אם כן יגיע יום שהמטופל ירגיש שהוא מיצה את הטיפול, התקדם ורוצה להמשיך הלאה לבד, או ירגיש שהטיפול חסר טעם ולא עובד, או במקרים קיצוניים ונדירים-המטפל מפסיק את הטיפול כי הוא חושב שאין כימיה ומוטב שהמטופל ילך למטפל אחר או לשיטת טיפול אחרת. אימון-קואוצ'ינג: סדרת מפגשים שנמשכת מינימום 12 מפגשים ומקסימום- למיטב ידיעתי - שנה, שבה המתאמן מגדיר בצורה מדויקת וברורה מהן המטרות אותן הוא רוצה להשיג (זוגיות, קריירה, לימודים, שיפור דפוס התנהגות בעייתי וכו'...). את המטרות משיגים בעזרת שינויים שעושים בהרגלים, וזה לא פשוט.... וגם בעזרת חיזוק והכרה בתכונות החיוביות. המאמן מאד אקטיבי, מאד תומך ומעודד או מנער וגוער, במידת הצורך...מאד נמצא יחד אתך בתהליך, מאד שותף לרצון להצליח. המאמן והמתאמן יושבים יחד וחושבים באיזה דרכים אפשר להשיג את המטרות. הדגש לאורך כל הדרך הוא על החיובי ולא על השלילי: מה טוב בי, מה יגרום לי להצליח. כשנתקלים במכשולים שליליים - המתאמן חושב לבד וגם יחד עם המאמן איך אפשר להמנע מהמכשולים האלה. מדברים על העבר ועל דברים עמוקים בהווה, אבל לא "חופרים". מעבר לטיפול פעם בשבוע אפשר לכתוב מיילים כמה שרק רוצים למאמן, לספר על מכשולים או הצלחות, לשתף, להתייעץ. בנוסף אפשר גם להתקשר אליו. יש משהו בצורת הטיפול הזאת שמאד מעודד להגיד מה חושבים על האימון. בסיום כל פגישה אני צריכה למלא משוב ולשלוח לה-מה הרגשתי, מה עבד, מה לא עבד, מה היה בעיתי, מה למדתי, מה הציפיות שלי מהמפגש הבא...וכו'. ככה אפשר לכתוב ביקורת, מה קשה או לא נעים לי באימון, גם אם לא נעים להגיד..... בכל פגישת אימון המאמן נותן למתאמן משימות שהוא צריך לעמוד בהן...זה נותן המון המון מוטיבציה לפעול....יש הרבה רצון להוכיח. ואם נכשלים או קשה לעמוד במשימה-מדברים על זה, מחפשים דרכים איך כן אפשר להצליח. לדעתי, אם בן אדם עובר טראומה ורוצה עזרה, תמיכה והקשבה, בתקופה הראשונית - נניח בשנה הראשונה אחרי מה שקרה - עדיף ללכת לטיפול. אחרי שהבן אדם השלים פחות או יותר עם הטראומה, אחרי שעברה תקופת התאוששות, הוא מרגיש תקוע באיזשהו תחום בחיים שלו - אז אפשר לשקול ללכת לאימון. רק אז הוא יכול להיות אפקטיבי, רק אחרי טיפול בבעיות העמוקות, או לפחות ניסיון להבין אותן וממה הן נובעות.

funky n

New member
ואיי נשמע נחמד

רק הבעיה שלי עם זה שאני מעדיפה לא להקשר למטפל/קאוצר יותר מידי כי אחר כך קשה להפרד ובכלל זה לא קל הסיפור הזה
לא מזמן נפרדתי מאחת וקשה לי עד עכשיו
ולא הבנתי מה התכוונת ב"יש מטפל אקטיבי ויש מטפל פסיבי" גם לטיפול רגיל יש מיליון סוגי מטפלים..התחום הזה מסובך לגמרי

yaeli20

New member
עונה (ובורחת קצת מהעבודה)

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי חבר טוב בהופעה בפעם הראשונה. ישבתי בבית קפה עם שתי חברות טובות והשלמנו דברים מאז שנפגשנו לאחרונה. "יצאתי מהארון" סיפרתי שיש לי חבר... משהו רע שקרה לך השבוע:הייתה תקלה באוטו ששיבשה מלא תוכניות אבל בסוף הסתדר אמן / להקת / שיר השבוע: ידיד שלי שר שירי ארוויזיון
סרט / ספר השבוע: אין משהו מיוחד... קורה...
מאכל השבוע: שקשוקה התחדשות השבוע: תיק בית ספר עם תא מיוחד למחשב - מתחילה להתכונן לשנה החדשה... תמונת השבוע: אין
ציטוט / מילת השבוע: אין לי... (ככה זה שכל השבוע רק יושבים מול המחשב ומקלידים) בעקבות מצב המים הנוראי שלנו, איך זה משפיע עליך, חוסכים? תמיד בבית שלי חסכו במים אז לא ממש השתנה משהו.... פשוט ממשיכים לשמור... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בתקווה לקבל תשובות לדברים שאני מחכה להם חיסון שני
לנוח שבת מקסימה לכולם

funky n

New member
יאא

לנו לא סיפרת שיש לך חבר! /tapuzforum/images/emo2.gif אגב להרבה תשובות את מחכה בזמן האחרון /tapuzforum/images/emo3.gif

yaeli20

New member
../images/Emo9.gif

זה עדיין אותן תשובות... פשוט כל פעם אומרים לי שבוע הבא בטטטוווחחח!!!
כן יש חבר וכשניפגש גם אשוויץ בתמונה

yaeli20

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

תודה מותק

yaeli20

New member
../images/Emo9.gif ואביבוש ולא איביבוש ../images/Emo9.gif אבל הבנת....

morib17

New member
עונה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: לצערי הרב היה לי רק אחד כזה אבל כ"כ שמחתי שזה הספיק!! אחרי שהייתי מאוד עצובה השבוע חברי היקר הפתיע אותי ויצאנו בלילה לעשות פיקניק והיה מאוד כיף!! משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא אספר את כל הסיפור אבל בעיקרון עזבתי את העבודה שלי לאחר שקיבלתי יחס משפיל ביותר.. זה אולי נשמע כלום אבל עם היחס שקיבלתי הייתי חוזרת כל יום ובוכה...זה לא נגמר בכך..גם לא מוכנים להביא לי את הכסף שעבדתי עליו... אמן / להקת / שיר השבוע:אין לי כזה... סרט / ספר השבוע: made of honor מאכל השבוע:פתיתים...והמוןן סנדוויצ'ים יצירתיים שהכנתי... התחדשות השבוע:חצאית מהממת..אחרי תקופה ארוכה ללא קניית בגדים תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: את אשמה בהכל...(האחראית עלי בעבודה לי..אחרי שעזבתי) בעקבות מצב המים הנוראי שלנו, איך זה משפיע עליך, חוסכים?האמת..אני גרועה בזה אני מתקלחת שעות..חסרה לי מודעות בנושא... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:הרבה טיולים..וחופשה עם המשפחה...

funky n

New member
היי

איזה חוצפנים מהעבודה..את יודעת שאת יכולה להתלונן על זה? תעלי תמונה של החצאית
ומה היה יצירתי בסנדוויצים?

morib17

New member
כן אני יודעת..

אבל אני אתלונן רק כשאני ארה שהמצב הזה ימשך ויעשו לי בעיות עם הכסף שמגיע לי.. אני מאוד אוהבת להכין סנדוויצי'ם עם מלא דברים בפנים וכל מיני שילובים מיוחדים.. אין לי תמונה של החצאית ואין לי אפשרות לצלם כרגע..כשאצלם אעלה את התמונה...

למעלה