סיכום סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסיכום סופ"ש../images/Emo80.gif

סופסוף לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שיהיה סופ"ש טובבב!

חזרתיייייייייייי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- להיות-היהודים משהו שעשה את השבוע- חו"ל, בעיקר הולנד
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- חו"ל..הולנד,צרפת ובלגיה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- אוזניות לאמפי,3 חולצות,סווצ'ר,3 פאצ'ים לתיק,נעליים..האא ופילחתי קונדום מזה יפה מפריז
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

A t z a

New member
ברוכה הבאההההההההההה../images/Emo80.gif

טוב שחזרת!!! אני צריכה להודות לך אישית במסן כשתתחברי

Peeeach

New member
מ

שיר השבוע של איגי- בדרך למלווקי? שיר השבוע לא של איגי- להיות - הבנות נחמה משהו שעשה את השבוע- יום ראשון בניצנים משהו שהרס את השבוע- אתמול.. בילוי השבוע- ניצנים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יצא לי ממש לראות טלויזיה מה קניתם השבוע?- כלמיני דברים נחמדים בניצנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ.. יומולדת של סאלי :] תמונה שבא לשים- לא באלי.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-הפכתי אבן,מילוווקי שיר השבוע לא של איגי-so far הבנות נחמה,אינטואיציה שלומי שבן וכו' משהו שעשה את השבוע-נממ אולי לגלות שמה שחשבתי לא נכון,יואו זה היה אחד הרגעים הטובים משהו שהרס את השבוע-אתמוללללל בלי ספק וכל המצב הפיזי השבוע
בילוי השבוע-הערב מקווה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אלופה מה קניתם השבוע?-נעליים וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם

מאיה911

New member
סופ"ש כיפיי לכולם!../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

שיר השבוע של איגי- כולם!!!!!!!!!!!!! זה משו שלא כתבתי אפעם- חרשתי על כל 4 הדיסקים של איגי!!
שיר השבוע לא של איגי- כל הMP3 ! בקיצור שירים של: חמי, מוניקה סקס, שרון הולצמן, צ'ילי פפארס, דנה עדיני, אבריל לאבין, נושאי המגבעת, דנה ברגר, ברי סחרוף, אביב גפן! חרשתי על הMP בתורכיה
משהו שעשה את השבוע- תורכיה!!!!!
, לחזור לארץ, ואתמול בעיר הבירה
משהו שהרס את השבוע-שומדבר! בילוי השבוע- תורכיה ועיר הבירה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- CSI מייאמי חרשתי השבוע!!
מה קניתם השבוע?- 4 חולצות בתורכיה, עגילים, טבעת, תיק.. וזהו ניראלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אילתתתתתתת!!!!!!!!1
תמונה שבא לשים-בתורכיה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לליאור-שייקה, שיזרמאן וכ'ו
לירדנוז

Ronushnush

New member
על חוט של אהבה לחיות ולא למותתתת

שיר השבוע של איגי- שיר הנגב שיר השבוע לא של איגי- כלמיני משהו שעשה את השבוע- אממ לט מי פינק... כלום משהו שהרס את השבוע- השבוע ישנתי מספיק לכל החיים שלי תאמינו ליייי. בזבוז זמן בילוי השבוע- ת"א פעמיים, ים, כמה התנחלויות, שבוע יבש. מחר יציאת פיצוי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האוס מה קניתם השבוע?- שתי חולצות מכנס שרשרת אקסאלים
צ'יפס מים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לפגוש את שפונט אולי. ואולי לא. תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני שונאת פלאפון וטלפון מי המציא את זה בכלל
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכלבה שלי :}}

ירדן88

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי-אין לי מקום-מטרופולין ועוד כמה.. משהו שעשה את השבוע-כל מיני
משהו שהרס את השבוע-כלום בילוי השבוע-ראשון,אשדוד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-משפחת סימפסון
מה קניתם השבוע?-כרטיסים לאוטובוס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ת"א עם חברות תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כוולם!!!

לאיור

New member
סופ"ש.. פש פש פש

שיר השבוע של איגי- הייתי בצפון וחרשתי על הMP3 בעיקר על להתעטף.. נירדמתי איתו בלילה שיר השבוע לא של איגי- הרבה..שרון הולצמן, חמי, שייגעצ, מוניקה, Led Zeppelin , יוני בלוך משהו שעשה את השבוע- עיר הבירה משהו שהרס את השבוע- הייתי בצפון והיה באלי סיגריה כ"ככככככככ ולא הצלחתי לקחת לדוד שלי D: בילוי השבוע- עיר הבירה, לילה בצפון, והיום ההופעה של שייגעצ
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה- 70!!! מה קניתם השבוע?- בירה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אילת..
תמונה שבא לשים- גנבתי למאיעלה את התמונה.. החתולה של הבני דודים שלה .. אויש זה פשוט דבר מדההיים!!!!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- העננים בצפון זזים ממש מהר!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאיוז לליל ולעדי[לא מהפורום]

A t z a

New member
אוייי איזה מהממת!!!!!../images/Emo80.gif

ואוו היא מדהימה!!!!

מאיה911

New member
זאת החתולה שאמרתי לך במסנ../images/Emo99.gif

כזאת מתוקהההההה!!!!!!
ליאור את גנבת

למעלה