סיכום..?!
טוב.. קיץ ארוך, מייגע ומדהים עבר עלי.. עדיין לא מעכלת מה עברתי. ושזה נגמר. לפני פחות משבוע חזרתי משבועיים בגרמניה במסגרת משלחת חילופי נוער. עזבתי בגלל זה את המחנה יום לפני סיומו ואת בוגרת בכלל לא זכיתי לראות. שקלתי הרבה אם אני לא מוותרת על חוו"יה בוגרת ראשונה שלי תמורת משהו סתמי חסר כל משמעות. אז אני חייבת להגיד שבמבט לאחור, עד כמה שהיה לי קשה לא להיות שותפה בחוו"יה בוגרת, הטיול לגרמניה עשה לי הרבה. כיף לשמוע את החוויות של כולם מהמחנה ולדעת שהוא באמת היה הצלחה למרות כל הקשיים המרובים שהיו.. אני אישית נהנתי נורא במחנה השנה. כמה שהיה לי קשה עם האוסף חניכים המתוסבכים האלה, נהנתי מכל דקה, והרגשתי שהיה לי תמיכה אמיתית. בעיקר מהצוות המעולה שהיה לנו. כן כן, צוות טכנודרום. הייתם כייפים, מדהימים ברמות מטורפות.כוווולכם- סתיו (אהבתי הניצחית..!), נועה ביגסון, נעה בן שימחון, עוז מצקביץ (לאן אתם רצים..!??!), איתי חביליו, נועם הדרי (סליחה, סליחה, מר ס"יור נועם הדרי..), ליאת המגניבה, ליאור דורון, ודנה פישר. ואי אפשר לשכוח ולא להזכיר את דניאלה ומיכל שדאגו להחזיר אותנו למסלול בכל פעם שירדנו ממנו קצת.. תודה על הכל..! כמובן, אזכיר את רינת צפניה המטריפה שהקדישה לנו את כל כולה מעל ומעבר, ואת שרון אבולעפיה שגם עשתה בשבילנו מעבר למצופה. ולכל מי שהרים ועזר להרים את המחנה- תודה המונים. אין עוד הרבה מה להוסיף חוץ מחזק ואמץ ליושבי הצפון, ולבוגרי תל"ם שלוחמים שם. תשמרו על עצמכם ויהיה טוב.! אוהבת, מתגעגעת, ומחכה בקוצר רוח כבר לכנס פתיחת שנה..! אני (יערה).