סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo42.gifסיכום השבוע ../images/Emo42.gif

|
שיר השבוע שלכם [של אריק
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- |
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

אז ככה

שיר של אריק-כולם הרי יודעים שיר לא של אריק-פז'ו 92 קרן פלס בילוי-פסטיבל הקולנוע והמוזיקה באשדוד=סרט ומופע מחווה לליאונרד כהן,היה שם גם את השיר EVERYBODY KNOWS סרט-1)לאונרד כהן 2)ביג מאמא 3)21 מה אני מחכה שבוע הבא-מימונה

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק שער שש שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- Akon don’t matter O zone –dragostea din tei John peul young –love in the air |בילוי השבוע שלכם-מפגש פורום מירי מסיקה הופעה של אריק ועוד מפגש ובקיצור יומים טירוף של תל אביב סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אלון גל תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי בקושי חחחח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אריק ומירי מסיקה משהו שהרס לכם את השבוע-אז ככה מפגש שקצת התאכזבתי למרות שחיכתי לו מאוד לא אהבתי את כולו ,עייפות מטורפת ,ושום שיר של אריק לא הגיע לבחירת שיר השישים... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לראות חברים ונראה מה עוד... מאכל השבוע: מוס שוקולד משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

I מ י ר ב I

New member
חג שמח../images/Emo155.gif

שיר השבוע שלכם(של אריק)-אם היה לזה סיכוי שיר השבוע שלכם(לא של אריק)-פיז'ו 92-קרן פלס(אסף,אחו בטעם דומה) בילוי השבו שלכם-ת"א,הופעה של אריק תוכנית רדיו-המצעד של גלגל"צ משהו שעשה לכם את השבוע-לשמוע את אם היה לזה סיכוי בהופעה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-חזרה לשגרה מאכל השבוע-מקופלת האם פגשתם את אריק? הייתי בהופעה והיה שולט!!! סקופ השבוע-מסתבר שאריק אלרגי לחתולים,זה משנה לי את כל ההיבט לשיר הבחורה עם החתולים.חחחח http://www.tam.co.il/25_4_2008/stam.htm#

למעלה