עזבו אני סתם מגיבה כדי שתיהיה לי הודעה בתאריך הזה XD
S super girl 15 New member 6/6/06 #22 חחחחחחחחחחחח למה?? כבר לא נאה לך להגיד שהשקעתי בדיון הזה של השבוע.? את מגיבה בשביל התאריך.. לא בשביל איזה מילה טובה... נכון?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח למה?? כבר לא נאה לך להגיד שהשקעתי בדיון הזה של השבוע.? את מגיבה בשביל התאריך.. לא בשביל איזה מילה טובה... נכון?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L little 14 New member 6/6/06 #23 למה להעלב לא היתכוונתי פשוט לא היה לי מה לומר ובכל זאת זה תאריך דיי מיוחד אז רציתי כמו שאמרתי הודעה בתאריך הזה
למה להעלב לא היתכוונתי פשוט לא היה לי מה לומר ובכל זאת זה תאריך דיי מיוחד אז רציתי כמו שאמרתי הודעה בתאריך הזה
T The HIStory Ghost New member 7/6/06 #25 אני לא רק שכתבתי הודעות../images/Emo8.gif אלא, גם זכיתי לראות ת'בכורה!
T The HIStory Ghost New member 7/6/06 #27 ליטל בטוח יודעת במה מדובר../images/Emo8.gif בכל מקרה, הנה במה מדובר ->
S super girl 15 New member 7/6/06 #28 ../images/Emo12.gif אה שיאוו... חחחחחחח זה הסרט הזה של התאריך הזה 06/06/06 איך קוראים לסרט הזה שחכתי..?.... תזכירו?!
../images/Emo12.gif אה שיאוו... חחחחחחח זה הסרט הזה של התאריך הזה 06/06/06 איך קוראים לסרט הזה שחכתי..?.... תזכירו?!