סופ"ש!!!!

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש!!!!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

micaly2

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר מנוחה
שיר השבוע לא של לירז- הלילה יעבור, ויש עוד אחד שחרשתי עליו רק שחכתי את שמו חח
משהו שעשה את השבוע- הייתי בחו"ל
משהו שהרס את השבוע- שלא דיברתי עם עדידוש חמישה ימים ובקושי הייתי בפורום
בילוי השבוע- חו"ל
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראש 1, ויוה ופנאי פלוס
מה קניתם השבוע?- הרבה הרבה דברים מחו"ל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת משבטוח זה לא בצפר
תמונה שבא לשים- אין לי כוח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- היתגעגעתי לפורום
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפורום
ולעדידוש
*||
וללירזוש
ביי שבת שלום לכולם

מאיה911

New member
"שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד, מנותק"

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי את לירז...
שיר השבוע לא של לירז- OK : שנים חסומות, איש קש- מוניקה סקס, הביאו את הסתיו, השדים הירוקים, העצב שלה- איפה הילד, אחריות- יוני בלוך , שיר יפה, שזיף- שייגעצ, אדום- איגי וקסמן לישון בלי לחלום- מטרופולין משהו שעשה את השבוע- חופש.. ושביתה עצמית
משהו שהרס את השבוע- יותר מידי דברים, בעיקר יום עם מצברוח מעפן וריב עם אחותי בילוי השבוע- שומדבר מיוחד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- C.S.I מיאמי וספר חוות החיות
מה קניתם השבוע?- ארטיק
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הרבה מבחניםםם!~!!!~@
תמונה שבא לשים- אני יציף עם התמונה הזאאת!
נכון שהשמאלית מהממת?!! ייפפפה שליי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל
ולדנע'לה

עונה..

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- הלילה יעבור משהו שעשה את השבוע- שמיכלי שלי חזרה משהו שהרס את השבוע- שלא דיברתי עם מיכלי 5 ימים בילוי השבוע- שביתה! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שום דבר... מה קניתם השבוע?- שתיי חולצות פצצות 2 זוגות נעליי בובה וזהו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- --->>אני עיצבתי שלט פירסום של האתר שלי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום.... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכלי לרותם לעדן לסתוי לליאן וללירזיי!!! כול החברות מהכיתה שלי (וכול הבנות האלה הכי מתוקות!)

inbals93

New member
עונה../images/Emo98.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- All Star, Mika - Grace Kelly, Red Hot Chili Peppers - Otherside, Sarah Maclaughlin - I Will Remember You משהו שעשה את השבוע- הציון כהי גבוה בהבעה! - 97 בהכנה למיצ''ב
משהו שהרס את השבוע- החזרה ללימודים וציון גרוע במדעים!
בילוי השבוע- סרטים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בופור, החופשה (סרט גרוע!
), ועוד כמה סרטים שהורדתי
מה קניתם השבוע?- פיצה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום העצמאות..או שזה שבוע אחרי זה
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני רוצה את הפינה של "החוליה החלשה" - תמונות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

inbals93

New member
עונה../images/Emo98.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- All Star, Mika - Grace Kelly, Red Hot Chili Peppers - Otherside, Sarah Maclaughlin - I Will Remember You משהו שעשה את השבוע- הציון כהי גבוה בהבעה! - 97 בהכנה למיצ''ב
משהו שהרס את השבוע- החזרה ללימודים וציון גרוע במדעים!
בילוי השבוע- סרטים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בופור, החופשה (סרט גרוע!
), ועוד כמה סרטים שהורדתי
מה קניתם השבוע?- פיצה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום העצמאות..או שזה שבוע אחרי זה
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני רוצה את הפינה של "החוליה החלשה" - תמונות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות
שיר השבוע לא של לירז- הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב מתעורר מחדש- לירון לב רגע פרטי- ריטה רכבת באירופה- קרן פלס שיהיה לנו בית- קרן פלס
משהו שעשה את השבוע- שביתה!
משהו שהרס את השבוע- כלום
בילוי השבוע- סתם טיילתי עם בת דודה שלי..לא משהו מיוחד..
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה1 בויאודי
מה קניתם השבוע?- מדבקות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתי [אני לא יוצאת אבל זה אומר חופש], לעשות את הטיפול הראשון באינפרא-אדום ברגליים חח
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בהצלחה ללירז באודישנים לסרט, אמן שהיא תתקבל, באלי עוד סרט
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל, תודה על התוכנה!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

OmErLoLa

New member
עונה|אישלג|../images/Emo214.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז-כל הדיסק של קרן פלס!!!
משהו שעשה את השבוע-שלא הלכתי לבצפר...
משהו שהרס את השבוע-שהייתה לי אלרגיה!!!!!!
מי יודע למה..... בילוי השבוע-שופינג
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אלמה פירטההההה מה קניתם השבוע?-מלא!!!!!!!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

עונהה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב משהו שעשה את השבוע- טיול שנתי !#$@ משהו שהרס את השבוע- כללוםם בילוי השבוע- טיול שנתתי P: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראש 1 מה קניתם השבוע?- אוכל? XD משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלוםוםםו תמונה שבא לשים- --> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

HILA46

New member
עונה:)

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- הזמנה לחתונה- אורי בנאי משהו שעשה את השבוע- שביתה שביתה שביתהה משהו שהרס את השבוע- כלוםם
בילוי השבוע- ת"א שנקיןןן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישראלים מה קניתם השבוע?- מלא דברים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שביתה יום שלישי$#%@@ תמונה שבא לשים- אין לי כוחח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולםם

יול 17

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- לא יצא לי לשמוע:\ שיר השבוע לא של לירז-בועז שרעבי - ולמרות משהו שעשה את השבוע- השביתות משהו שהרס את השבוע- לא משנה:\ בילוי השבוע- אתמול, ת"א
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה. מה קניתם השבוע?- חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בגרות בע"פ באנגלית, מגן במשאבי אנוש , וקצת לנוח :\ תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם ,
שבת שלום

למעלה