סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שיהיה סופשבוע רגוע

להלה :]

שיר השבוע של איגי- עליה קבוצתית למזבח שיר השבוע לא של איגי- Uselss ID-Unhappy Hour משהו שעשה את השבוע- לאדעת משהו שהרס את השבוע- החום הנוראי הזה, והמצב פה בילוי השבוע- שודדי הקאריביים והתנחלויות קטנות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שודדי הקאריביים 2 מה קניתם השבוע?- בגדים וכרטיס לשודדי הקאריביים :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עיר הבירה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- X תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם P:

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- כולם פשוט
שמעתי את כל הדיסקים והיה לי כיף שיר השבוע לא של איגי- אם אלה החיים-קרן פלס,כמה עוד אפשר-הראל סקעת,פרפקט-אלאניס מוריסט,בואי ניפרד-חמי משהו שעשה את השבוע- יום ראשון כולו היה ממש כיף,ים עם חברות,תל אביב,מיכו ישנה אצלי וכו'
משהו שהרס את השבוע- אתמול בילוי השבוע- תל אביב,תל אביב,תל אביב(3 פעמים שונות
) וים
(בת"א) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה,חברים מה קניתם השבוע?- דיסקים:איפה הילד-שדים,עבודה עברית 2(בגלל מילים יפות
),אלאניס מוריסט-סואו קולד כאוס,קרן פלס-אם אלה החיים
,וגם הרבה אוכל אייס קפה מיטה חדשה וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לאמא
,לראות את פייראטס 2,ת"א... תמונה שבא לשים- לא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני הולכת לשמוע את קרן החדש
! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- איגי
ואצה היפיוף

BjiJiNaaA

New member
עונה

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי- אור הירח-אביב גפן משהו שעשה את השבוע-ממש כלום משהו שהרס את השבוע-מלחמה
בילוי השבוע-אממ אנערף..ת"א בלילה? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה וחברים
מה קניתם השבוע?-אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עיר הבירה אני מקווה... תמונה שבא לשים-עוד שנייה, אני אבחר
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם ולכל תושבי הצפון:)

אני:

שיר השבוע של איגי- האיש שחסר
שיר השבוע לא של איגי- אם אלה החיים- קרן פלס, אלה- קרן אבראשי, סינרגיה- ספרי ועוד... משהו שעשה את השבוע- סינגל חדש של קרן אבראשי
משהו שהרס את השבוע- הכל, כמעט.
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המפגש התשיעי מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של משינה, הופעה של בית הבובות ומדרחוב
תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם.

mic22

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- רק רגע שיר השבוע לא של איגי- הראל סקעת - משהו ממני, אפילו ששריפות משהו שעשה את השבוע- סיבובים בת"א משהו שהרס את השבוע- כשצריך אין קלידנים ובסיסטים בעולם
בילוי השבוע- ת"א עם דנע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הדיסק של הראל מה קניתם השבוע?- שתי חולצות, ארנק, ועפרון לעיניים אתמול
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הבועה, שודדי הקריביים תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

"אנ'לא קולט את זה אבל אני מציאותי"

שיר השבוע של איגי- לא מחכה לדוור שיר השבוע לא של איגי- המאה העשרים/היהודים משהו שעשה את השבוע- אחותי הקטנה משהו שהרס את השבוע- המלחמה בצפון.. בילוי השבוע- יומשישי בערב [שזה בעצם היום..הרגע חזרתי
] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה
מה קניתם השבוע?- כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת.. בעיקרון אני לא מחכה עכשיו למשהו תמונה שבא לשים- כריס רונלדו המהמםםםם
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל תושבי הצפון, אנחנו איתכם!!!

Ronushnush

New member
לאדועכת

שיר השבוע של איגי- מאוד פרוע . מילים יפות שיר השבוע לא של איגי- משהו בה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חלון סודי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עיר הבירה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נו מה עם מסתובבים, שיצא כבר תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לתושבי הצפון ולחיילים. ולחנע, ברוכה השווה :]

A t z a

New member
גם אני בעד שיצא כבר../images/Emo80.gif

אני שיא המפחדת שזה יצא כשאני בארה"ב

A t z a

New member
צלילללל../images/Emo6.gif!!../images/Emo80.gif

אני אוריד עליך מטאטא תזהרי ממני
!!!

למעלה