סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

לבקשת הקהל(מיכעלית
),הוחלט לשדרג מעט את פינת הסופ"ש ולהוסיף כמה שאלות
...הקטגוריות החדשות נגנבו בלי בושה מפורום מירי מסיקה ומפורום דנה ברגר!!!
...יוצאים לדרך: שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo26.gif

שיר השבוע של איגי- ____ שיר השבוע לא של איגי- טל שגב- כל הדיסק "אישקט"
משהו שעשה את השבוע- לא למדתי כל השובע
משהו שהרס את השבוע- החום
בילוי השבוע- ממממ, יום שבת הופעה של דין דין אביב. זה יהיה בילוי השבוע שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מעריב לנוער
סתם
מה קניתם השבוע?- דיסקים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת סיום
תמונה שבא לשים- לא בא לי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
להוד <המשובקת
> עוד פעם

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע של איגי- "משחקת עם בובות" שיר השבוע לא של איגי- System of a down-Lonley day משהו שעשה את השבוע- המקום הקסום
משהו שהרס את השבוע- הממ..ביצפר, איך לא =\ בילוי השבוע- תל יבנה :]] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הממ.. נראלי מונדיאל
מה קניתם השבוע?- שרשרת יפייפיה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- השבוע האחרון של הביצפר :] ואימונים חח :] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לצליל'וש
<הציורים של יובל>

BjiJiNaaA

New member
עונהה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי-אין משהו שעשה את השבוע-לא להיות בבצפר כמעט ולסיים עם המגן בלשון משהו שהרס את השבוע-שאני צריכה ללמוד להסטוריה:( ונמאס ללמוד בילוי השבוע-הדבר היחיד שעשיתי היה ללכת לקניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אממ..האלופה?
מה קניתם השבוע? ספר מיקוד בהיסטוריה]; משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בגרות בהיסטוריה תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-טחח
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם, שיהיה בהצלחה וכל זה:)

RTur

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של איגי- תאת"נ שיר השבוע לא של איגי- הדורבנים - עוד לילה, קרן אבראשי - מישהו אחר משהו שעשה את השבוע- ה"מתכונת" במוסיקה חח, סיימתי תנ"ך לעולמים! משהו שהרס את השבוע- לא היה משו מיוחד בילוי השבוע- כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ.. האלופה מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרעות

mic22

New member
עונהנהנהנהנ

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- איתי של קרן פלס משהו שעשה את השבוע- הערב בתיאטרון
משהו שהרס את השבוע- ה80 ו- ים במגנים בילוי השבוע- לא ממש ביליתי, הייתי כל הזמן בחזרות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- GO מה קניתם השבוע?- רק מילקי ודברים אחרים שהייתי צריכה לחזרות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ההופעה של אסטרוגן!!
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפורום

A t z a

New member
בוקר טוב../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-טוב זה ארוך
חרשתי אותה השבוע... איגי וקסמן-למי"לדוור איגי וקסמן-הפכתי אבן איגי וקסמן-להתעטף איגי וקסמן-בעדינות איגי וקסמן-בטי בם איגי וקסמן וחמי רודנר-רק בשביל לקבל חיבוק
שיר השבוע לא של איגי- קרן פלס-איתי,בית הבובות-שיר בעיפרון,טליה-אסי אס אל דסטינו וכו'
משהו שעשה את השבוע- 91 במגן בלשון,93 במגן בהיסטוריה,"שלמה המלך ושלמיי הסנדלר",הפתעה שחברה שלי עשתה לי לכבוד הבאסה של יום ראשון
,שאני 5 יח"ל מתמטיקה,וכו'... משהו שהרס את השבוע- אתמול.יום מדכא ודוחה..וכמובןןןן יום ראשון
!!! בילוי השבוע- ת"א
היה כיףףף... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "המהפך של הלן" שתורגם גרוע מ"רייזינג הלן" מה קניתם השבוע?- פו הדוב לאמא
ושתייה אוכל וכו'... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של אסטרוגן
,להפטר מהיסטוריה,"רובי" חוזרת
ולרגע שבו אני אכריז רישמית-"עוד שבוע הופעה של איגי!!!
"
תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חס וחלילה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולכםםםםםם!!!
ולאיגי,דה

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים, יש לי חברה שיר השבוע לא של איגי- קספר-אחלום לנצח משהו שעשה את השבוע- להיפטר מהיסטוריה! ואתמול בערב/לילה
משהו שהרס את השבוע- חרישה להיסטוריה בילוי השבוע- בית קפה אתמול בערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סדרה-האלופה מה קניתם השבוע?- עטים, שיהיה לי עם מה לכתוב בבגרות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש, ת"א, ים :) תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם^^

סוף שבוע..

שיר השבוע של איגי- אדום בהחלט שיר השבוע לא של איגי- מת לחיות - פיטר רוט משהו שעשה את השבוע- לא ממש היה לי שבוע טוב משהו שהרס את השבוע- יותר מדיי,לא רוצה לפרט כי זה מאחוריי בילוי השבוע- אחרי המגן בלשון - ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא ראיתי טלוויזיה כל השבוע! מה קניתם השבוע?- דיסק של חמי והרודנרס,ושני סרטים - "כוכב הקופים" ו"הפלישה ממאדים"
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של חמי
תמונה שבא לשים- מזל טוב לו. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תחזיקו לי אצבעות כי יש לי משהו ממש חשוב השבוע תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- פרח לג'וני דפ הכפרע,היום יומולדת 43!

חנע לוי

New member
אני קצת טיפשה ../images/Emo9.gif

אני הרבה טיפשה כי אני משאירה ת'מחשב דולק ללא השגחה כשיש זרים בבית
שיר השבוע של איגי- פחד שיר השבוע לא של איגי- דפנה ודודידו דודי דודי דודי דו, תנו להם עידודידו לדפנה ודודידו, דו דו דו! משהו שעשה את השבוע- שרוני המווושלמת והמהממת באה אלי וגם מלי וקארין וענבל.. משהו שהרס את השבוע- שענבל זרקה לי את החזיות מהמרפסת
בילוי השבוע- לילה נהדר עם שולי המורה לביולוגיה :] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "צולי - האימה: סרט תיעודי לא מצונזר" מה קניתם השבוע?- אוכל? חחחחחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליום חמישי אצל יואביק תמונה שבא לשים- הנה מישהו אדיש כמעט כמוני
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני ט-י-פ-ש-ה :) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאיגי ...........1 חן אם את קוראת את זה... אז בלי אלימות

Ronushnush

New member
כןןן..! הלו? ../images/Emo6.gif

הוא תמיד אמר שבסוף יהיה בסדר, אבל היה ידוע כשקרן..וכו' וכו'. שיר השבוע של איגי- קח את מה שיש בי כמו שאתם יכולים להסיק כבר לבד
וגם הדוור, אדום, אישה כפויה, בובות, להתעטף, עליה קבוצתית למזבח
ופרופוליס
שיר השבוע לא של איגי- בתוך הצינורות {אלג'יר} משהו שעשה את השבוע- כיףףף משהו שהרס את השבוע- מת"מ (מחר שיעור אחרון!) בילוי השבוע- אממ. אתמולל.. והקריון. וגם פעמיים מה שאתם קוראים לו "תל אביב"
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מדגסקר
מה קניתם השבוע?- חצאית ג'ינס חולצה, 3 בוקסרים
, שני דיסקים, אוכל\שתיה וכרטיסים לאוטובוס חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שמעווו לא לומדים כבר ויהיה נדיר
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איגי שליטה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

למעלה