סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
עונה^^ ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות
שיר השבוע לא של איגי- Savage Garden-I Knew I Loved You היהודים-לעוף אביב גפן-קרן אור, זה רק הלב שכואב לך סיון שביט-את מי את משקה דמעות משהו שעשה את השבוע- אילת
, 91 בבגרות במתמטיקה ^^ (מה שאומר שאני לא עושה מועד ב' שבוע הבא
) משהו שהרס את השבוע- כל מיני רגעים עצובים.. ולעזוב את אילת :( בילוי השבוע- הטיילת באילת
הים באילת
אילת
!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אפשר דיסק השבוע?- סיון שביט-וניל
מה קניתם השבוע?- בושם, שעון, דיסק, צמידים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- קונצרט שאני מנגנת בו!
ואני טסה לאוסטריה
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחבר שלי

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- אדום,פרופוליס,היצרים ישנים,בדרך למילווקי,בעדינות,איש קטן למטה,אמן ויהיה,חלק מהאוויר. שיר השבוע לא של איגי- מה היה,הברית שצריך לחדש-חמי רודנר,לאן לאן,לבן בחלום שחור-איפה הילד,פריז-אסטרוגן
... משהו שעשה את השבוע- הערב כיף בחוף ים
,תל אביב עם מיכו... משהו שהרס את השבוע- הממ
באסה כללית שהייתה באוויר,המון המון מאמצים שהושקעו במשהו ועכשיו יש בעיות
,ואממ פאדיחה כלשהי.שבוע דוחה למדי
. בילוי השבוע- חוף
ות"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- יותר מדי דברים
הלך לי הכסף של היומולדת...שבוע כואב
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד שני ימי כיף
,ים
,ואמממ מקווה להפטר מהצרות של השבוע. תמונה שבא לשים- לא בא... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מחר יומולדת,מחר יומולדת,מחר יומולדת לאיגי
מזל טוף כפרע
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכו,על ההמוןןן עזרה השבוע ועל הערב כיף(אני חייבת לך המון המון על הטירחה
באמת...סורי
),לעדיווה על הערב כיף ולאיגי על היומולדת מחר

Ronushnush

New member
תמונה ממש יפה שלה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- אני בהפסקת איגי
אני חושבת שאני עומדת להישבר
שיר השבוע לא של איגי: אולי בכל זאת סאלי, הרבה יותר יפה לי מקרוב, חיים טובים, יהיו שיגידו עליה, דרך כוונת רובה - חמי רודנר, איפה היית - לירן נדל, כמה עוד אפשר - הראל סקעת. משהו שעשה את השבוע- כל מיני משהו שהרס את השבוע- כל מיני בילוי השבוע- כל מיני סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- Desperate Housewives מה קניתם השבוע?- כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כל מיני תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של איגי- תאת"נ שיר השבוע לא של איגי- דודו טסה - יותר ברור (מהופעה), דודו טסה ורוני אלטר - מעליות (מהופעה), דודו טסה ורוני אלטר - פוג אל נאחל (בהופעה), דודו טסה - דבר פתוח, הדורבנים - עוד לילה, קרן אבראשי - מישהו אחר משהו שעשה את השבוע- ההופעה של דודו
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ההופעה של דודו, ברור! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- כרטיס להופעה של דודו, אוכל בבית קפה שקרוב לאיפה שהייתה ההופעה של דודו, משחק באולינג, שוקו וסנדביץ' חלומי בארומה חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע עדיין תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרעות.. הנורמלית היחידה מהפורום חחח

שלמונזה

New member
האממממ ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של איגי- תהרגו אותי אם אין? ואם בכ"ז אז אדום "תפעיל מאוורר כי חם לי" וחם לי בטירוף!!!!!! שיר השבוע לא של איגי- חלומות למבוגרים - ארקדי דוכין משהו שעשה את השבוע- קיבלתי את הדיסק החדש של דוכין שקניתי בנט + דיסק של נירוונה , הופעה של נושי פז ואהוד בנאי [שם פגשתי את מושאת הפורום] והופעה של הפליינג בייבי אתמול. שבוע עמוס משהו משהו שהרס את השבוע- האמממממ נאמממממ בילוי השבוע- ראו סעיף 3 סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לישון! מה קניתם השבוע?- ראו סעיף 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של משינה ואמדורסקי [לחוד] תמונה שבא לשים- נאמממ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנדוש שמעשעת אותי תמיד
ולמיכוש ורעות המוכשרות

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- האיש שחסר. שיר השבוע לא של איגי- כוכב- סינרגיה. משהו שעשה את השבוע- הממ, לא יודעת. לא היה משהו מיוחד. משהו שהרס את השבוע- יותר מדי. בילוי השבוע- לא היה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים. מה קניתם השבוע?- לא יודעת. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אנאערף. תמונה שבא לשים- לא בא לי. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם.

למעלה