סופ"ש

Oyster Girl

New member
אומייגאד../images/Emo99.gif ../images/Emo54.gif

איזה חתיך
[ וכן את נחמדה
]

A t z a

New member
טוב אין לי כוח לעשות קופי פייסט..אז מחדש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- סאלי וסוד הדברים הפשוטים... שיר השבוע לא של חמי- כל מיני אין לי כוח משהו שעשה את השבוע- ים שלשום וים עם כל השכבה בלילה של המסיבת סיום... משהו שהרס את השבוע- תקרית הנעליים, חברה שלי, מבחנים...וכו' בילוי השבוע-ים, ים... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-נעליים לאחותי וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הפגזה של מגנים
לאקי מי, והופעה של חמי עם מיכל, רעות ומיכל
הולך להיות איחוד מטורףףףף של ארבעתנווו!! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מיכל, למה יש בינינו קצר מטורף של SMSים כל היום?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לחתולה המהממת של מיכ...

Lady In Blues

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של חמי- היא לא יודעת לשתות. שיר השבוע לא של חמי- Bachman Turner Overdrive - You Ain't Seen Nothing Yet
משהו שעשה את השבוע- אני מוגשת על 100 בתקשורת
90 בפרוייקטון, 97 באנגלית. משהו שהרס את השבוע- שישי משעמם
גם המבחנים לא תרמו במיוחד... בילוי השבוע- ת"א עם ליר המגניבה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פכי, כאילו שיש לי זמן לזה. מה קניתם השבוע?- תיק חדש ומגניב בהוצאה לפועל. כזה כוסון. ועוד ב70 שקל במקום 220!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המ, שומדבר מיוחד. תמונה שבא לשים- פרוייקט חברתי יפיפה שלי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הפופיק הוא חור המגניבות. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל דורש

מה יש לך עם הפופיק? ../images/Emo6.gif

אאל"ט פעם קודמת זה היה משהו כמו "פופיקו של אדם מבצרו"

Lady In Blues

New member
כי פופיק הוא פופיק!

תראה לי עוד חור בגוף האדם שיכול להראות כמו זמר אופרה.

תמונע

New member
הנה ברווווווווווווווווווווש לבדו מול אש ומים!

שיר השבוע של חמי- נלך על חיים טובים. שיר השבוע לא של חמי- ברוווווווווווווש. משהו שעשה את השבוע- עברתי תיאוריה!!! משהו שהרס את השבוע- סתם איזה אחד. בילוי השבוע- יום שישי, למרות שהסרט היה גרוע, רדוד ותת. סופר-באד, אם שמעתם. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אם יש גן עדן. חזרתי לקרא. איזה כייף. מה קניתם השבוע?- ממ מקדונלדס. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חמיחמיחמיחמיחמיחמי! תמונה שבא לשים- קבלו לנון: \\0-0// שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ברוש לבדו ניצב, לו רק ניתן ואלמד את דרכו של עץ אחד! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ישראל בר-און!

למעלה