סופ"ש

Lady In Blues

New member
זאת כבר בעיה בפני עצמה.

בגלל זה אני מציעה הפרדה. למען האמת, זאת גם הפסדת כסף עצומה לאותם מקומות שאוסרים על עישון. אם תהיה לי ברירה בין הבארבי (שבפעם האחרונה שהייתי בו מותר היה לעשן) לתמונע, מובן וברור שאבחר בבארבי. אין לי מושג באיזה מעשנים את נתקלת אבל בכל שזה נוגע לי ברגע שמישהו מבקש ממני לכבות את הסיגריה (בכל מצב ובכל מקום) אעשה זאת מיד.

תראי, בתמונע, בהופעה של חמי,

מישהי עישנה לידי. ביקשתי ממנה מאוד בנימוס להפסיק, והיא פשוט נשפה לי לתוך הפנים. בבארבי לא עישנו בשיט, והיה ממש כיף.

ומי ששוחט חתולים בהופעה מבין למה הופעה טובה

וחתולים חייבים ללכת ביחד. ועד שהאומן עולה, תנסי לדבר, או לחשוב בשקט. אני לא מעשן, ולא משחק דוקים.

גם אני הולך לבד,

ועובדה שכל פעם אני פוגש אנשים, ועוד לא השתעממתי פעם אחת לפני שהוא עלה. (טוב, חוץ מכפר סבא, אז שיחקתי סנייק בפלא :))

Lady In Blues

New member
אנחנו צריכים לעשות משהו עם זה.

בהופעה הבאה הפורום (או חלקו) צריך להתקמבן על שולחן ולהפגין נוחכות
ובכלל, לפני האלוהים-יודע-מתי ההופעה הבאה נעלה תמונות וזה. שנזהה אחד את השני

יאפ

נצטרך באמת לארגן משהו... ואני לא מעלה תמונות שלי, אני אגרום לכם לסיוטים. חלקכם ראיתם אותי בהופעות, ומי שלא יזהה את האחרים

Lady In Blues

New member
../images/Emo182.gif ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של חמי- אין רוקנרול בעיברית. שיר השבוע לא של חמי- Chumbawamba - Thubthumping משהו שעשה את השבוע- חברים מגניבים, מבחנים ממש טובים, והמיני-סערה שהייתה פה. משהו שהרס את השבוע- המ, אדם מעצבן. בילוי השבוע- הופעה של חבר ו...מועדון השברולט זה בילוי?
אני חייבת להפסיק ללכת לשם... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- נעליים, בגדים, מתנות להדר
, אוכל, כרטיסים להופעה ולשברולט. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מופע הקולנוע של רוקי!!!
תמונה שבא לשים- הו,
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- להצביע לעמ"י, ביצ'ס! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם, אנשים מגניבים

Lady In Blues

New member
עכשיו אני יכולה להוסיף

שגם קניתי את "חמלה" ו"Hemi And The Ruderunners"
אין לי מושג מתי הם יגיעו אלי אבל אני מצפה בקוצר רוח.

Chen Shesek

New member
אני חייבת למצוא כותרת מקורית

שיר השבוע של חמי- נפלת חזק
שיר השבוע לא של חמי- ממממ..... לא מצליחה להזכר כרגע משהו שעשה את השבוע- הורידו לי את הגשר משהו שהרס את השבוע- שמו לי פלטה
בילוי השבוע- נמממ.... לא היה משהו מיוחד. ז"א אני לא מצליחה להזכר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- התשחץ של ידיעות אחרונות מה קניתם השבוע?- פיצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מומולדת למישהו חביב תמונה שבא לשים- איןןןןןןןןן שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איןןןןןןןןןןןןן תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם! ועדיף ורדים ורדרדים! עם ריח טוב!

עברי לידר כזה מדהים. ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של חמי- הברית שצריך לחדש!!
אני פשוט חורשת על השיר הזה.
שיר השבוע לא של חמי- לאונרדו-עברי לידר.
משהו שעשה את השבוע- ההופעה של עברי אתמול היה מדהים.
משהו שהרס את השבוע- בית ספר..
בילוי השבוע- ההופעה!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין.
מה קניתם השבוע?- דיסק.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת"א?
תמונה שבא לשים- עברי
(אין לי עדיין תמונות מאתמול
אז מרוקע"צ.)
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הממהממ.
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עברי לידר.

למעלה