סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
דיכאון אחושקשוקה../images/Emo6.gif

שיר השבוע של חמי- משיח קרטון שיר השבוע לא של חמי- קוקאין בלוז של ג'וני קאש
משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- הכל בילוי השבוע- לא היה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין חיים... מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום
תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תצביעו לעמ"י! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אין לי מצב רוח, עזבו אותי

שבוע על הפנים

שיר השבוע של חמי-מלנכוליה אהובתי שיר השבוע לא של חמי-קולה וברה, ירמי קפלן משהו שעשה את השבוע-לא היה. אני הולך להופעה של קספר הערב, אולי זה יהיה נחמד... משהו שהרס את השבוע-החיים בילוי השבוע-ראה שני סעיפים למעלה מה קניתי השבוע? דיסק משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-כלום הארות-טקס עמ"י די חלול, לא? בכל זאת הצבעתי לו... פרח-הייתי רוצה לתת פרח נבול לערסים שלקחו לי את השרשרת אתמול. מי ייתן ותזכו לחופה ולמעשים טובים, ומלריה על הדרך.

אקדח קטן מהכיס נוציא ונדרוך

שיר השבוע של חמי-
לא היה. שיר השבוע לא של חמי-אבות ובנים, יש לי סיכוי משהו שעשה את השבוע-ממ יציאה ואולי הופעה... משהו שהרס את השבוע-ריב קטן בילוי השבוע-היום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ספר- מארלי ואני מה קניתם השבוע?-אביתר בנאי הראשון וכל מיני דברים לקטנה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אולי אולי מחר הופעה ונראה... תמונה שבא לשים-
אני שוקלים אם לעקר אותה או לא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נועה שהיא קוראת פה אבל לא מגיבה!

Ronushnush

New member
איטס ג'יגלי, ביצ'

שיר השבוע של חמי-
שיר השבוע לא של חמי- DIORAMAים ואלג'ירים משהו שעשה את השבוע- יום רביעי משהו שהרס את השבוע- צריך ללמוד ואין לי כוח בילוי השבוע- יומולדת לרותם והתנחלות אצל שמנדריק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרותביתנואשות מה קניתם השבוע?- הרבה שט ו יות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של מידנייט בחמישי ולהכשל במת"מ מחר תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ordoron

New member
באסה של שבוע..

שיר השבוע של חמי- אין רוקנרו'ל בעברית שיר השבוע לא של חמי-karma police-radiohead משהו שעשה את השבוע-הייתה לי אחלה חזרה עם הלהקה שלי משהו שהרס את השבוע-אני חולה בטירוף ואני חושב שאני מפתח מחלה או משהו... בילוי השבוע-כלום.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-friends מה קניתם השבוע?-תפוצ'יפס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לעבור בדיקות דם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לנתן זהבי-אתמול שודרה בחדשות ערוץ 10 כתבה של נתן זהבי לגבי עישון במקומות ציבוריים וחשפת את הפרצוף של כל היפיופים שמכריחים אותנו לחיות לפי התכתיבים שלהם,המשך בדרכך!!

ordoron

New member
יפה..

אז לפחות תתפשרו בחוק על זה שאם בעל עסק רוצה לפתוח מקום למעשנים הוא יכול לעשות את זה. בחוק יש הגבלה על כל מקום שהוא לא רשות פרטית של בן אדם.

ordoron

New member
תשמע..

זה די מרגיז להגביל בן אדם לעשן ברחוב. כמעשן יוצא למסעדה הוא רוצה לעשן,למה שהוא יצא החוצה ויפספס את כל מה שקורא בפנים?!?!? עדיף לו ללכת למקומות של מעשנים,למה להוציא את כל הכיף,ברגע שבן אדם רוצה לצאת ואומרים לו לא לעשן הורסים לו את כל הכיף. מה הבעיה שיפתחו מקומות שמותר לעשן בהם ושמי שלא רוצה-שלא יבוא!!!

ordoron

New member
ועוד משהו..

שיפסיקו לשחק אותה כל האנשים,זה הרבה פחות מפריע להם מאשר העובדה שהם לא הראו שזה שזה מפריע. וחוץ -מילא תקלוט מישהו מעשן אז תבקש ממנו יפה לכבות אבל אני חושב שקנס של אלף שקלים זה עונש מכוער וזה כפייה מכוערת שנובעת בעיקר מהצורך לקבוע לאנשים מה בריא להם. שלא לדבר על ארגוני הצעירים(ה"יפיופים") רודפי הבצע שבשביל עוד כמה מאות שקלים מוכנים להקריב את יום שישי שלהם וללכת לעשות כסף על גבי התמכרות של אנשים. והכי מרגיז-שבן אדם אומר למישהו לא לעשן שנייה לפני שהוא שולף,כאילו-אתה באמת כזה אומלל,כל מה שעשית עכשיו היה לבהות בי ולראות אם אני אוציא סיגריה?!?!? לדעתי כל הפקחים וכל העמותות שמנסות למנוע עישון במקומות ציבוריים בצורה כפוייה הם אנשים מאוסים ומגעילים ובמדינה ים תיכונית שהעישון בה הוא חלק מהתרבות(לפי הסקרים 25 אחוז מהאזרחים מעשנים שזה יותר ממיליון לפחות) זה גם די מתיפייף לבוא ולהגיד שהמעשנים זה מיעוט שכופה את דעתו על הרוב. אז אם איזה פקח קורא את זה-יאללה תחפפו!!!!!

תגובה לשתי ההודעות

א. נמאס מהטיעון האידיוטי הזה שזה לא מפריע לנו, זה מפריע לנו. מאוד. ב. למה קנס? כי כשביקשנו יפה 59 שנים, שמתם עלינו זין. ג. לא, הוא לא אומלל, פשוט לא בא לו להסריח, לא להיות מסוגל לנשום, וכו'. אז כן, הוא ישים לב שאתה מעשן ויעיר לך. ד. 25 אחוז זה אכן מיעוט, והוא אכן כופה את דעתו על הרוב. ה. אין לזה שום קשר ללקבוע מה בריא לך-אם זה לא היה פוגע בי, תעשן בכיף. תזריק מצדי, כל עוד זה לא פוגע בי. אבל מה ההבדל? בהזרקות רק אתה מקבל את זה. בסיגריה כל הסובבים אותך נהיים חולים. תקרא את שתי ההודעות שלך שוב, ותבין שהם קודם כל אגואיסטיות, ושנית כל-נכתבו מנקודת מבט של מכור. גם אם תשאל מכור לקוק אם זה לא בסדר שזה לא חוקי, הוא יגיד לך שצריך לעשות את זה לחוקי. אין טעם לדוש פה עוד על זה... אם תרצה, נמשיך את זה במסן.

Lady In Blues

New member
אה, שניכם טיפה קיצוניים.

יש מקומות בילוי ש,לדעתי, זה לגיטימי לגמרי לעשן. נקח לדוגמא מקום שכולנו הלכנו אליו לפחות פעם אחת- מועדוני הופעות. לא ברור לי למה במקומות כמו מועדוני הופעות אי אפשר להקצות פינות עישון (או לחילופין- אזור עישון) עם, אנ'לאיודעת, מאווררים ענקיים במחיצה?
מי שמעשן (לגם מי שלא) יכול להבין למה הופעה טובה וסיגריה חייבים ללכת יחד. זה חלק מחוויה ואין מה לעשות עם זה
על בארים (
) ובתי קפה (
) אני יכולה להתפשר אבל, לא מעשנים יקרים שלי, אל תקחו לי גם את מועדוני ההופעות. חוצמזה, מה אני אמורה לעשות עד שהאומן עולה (בד"כ נע בין חצי שעה עד שעה וחצי), לשחק דוקים?!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהופעות זה נורא בהחלט, בבתי קפה באמת אפשר להתפשר (למרות שזה נורא שצריך לשבת בחוץ ולקפוא מקור
)

Chen Shesek

New member
אני מסכימה עם זה שצריך להקצות פינות עישון

אבל ברוב המקומות המצב הפוך, וזה נראה יותר כאילו מקצים פינות ללא מעשנים. בהתחשב בזה שרוב המדינה לא מעשנת, המצב הזה נראה לי קצת מטומטם. תראי, אני ממש ממש שמחה ומפרגנת ובסדר עם זה שבשבילך סיגריה והופעה או סיגריה וקפה או סיגריה ולקפוץ למים או וואטאבר, זה כיף וזה בלתי נפרד, אבל כשנושפים לי לתוך הפרצוף והעיניים שורפות ואני לא מצליחה לנשום זה יהיה בעייתי מבחינתי.

Oyster Girl

New member
נראה לי שרוב המדינה דווקא כן מעשנת

אבל אני לא באמת יודעת בכל מקרה
לא ידעתי שיש כל כך הרבה מעשנים בפורום הזה, פויה

למעלה