סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo42.gifשלי.../images/Emo42.gif

שיר השבוע של חמי- אולי בכל זאת סאלי.
שיר השבוע לא של חמי- תמונה לשעת ערביים-אביב גפן
משהו שעשה את השבוע- ת"א אתמול... כל כך.
משהו שהרס את השבוע- שוב לא הלכתי לאף שעור מתמטיקה.
ו.. סתם.
בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סדרה- חברים.
מה קניתם השבוע?- אהמ... נראה לי שכלום.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום כלום.
תמונה שבא לשים- הים מאתמול!
לא יצא משהו, אבל לא נורא.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הממ שיהיה לי ולמירב תמונה של המלצר החתיך חחח.
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
למלצר החמוד מאתמול.
למירב, אייל, רומי, יערה- על כיף ממש בים אתמול.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של חמי- יהיה אשר יהיה שיר השבוע לא של חמי- רוקפור-האיש שראה הכל,כל כיוון שבו הלכנו,ג'יימס בלאנט-1973,היהודים-לעולם מצידי,להיות,גם כשלא בוכה, איגי וקסמן- צופה בך משהו שעשה את השבוע- שחברותיי אמרו לי שאני נהגת מעולה
ושהרווחתי 100 שקל ביושר
משהו שהרס את השבוע- לקום ב5 בצהריים,החוסר שינה ביומרביעי,העבודה ביומרביעי,שנגמרו לי הסיגריות ושבסוף לא נסענו לת"א בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- סיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לגשת כבר לתיאוריה ולעבור אותה
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

כבר נשרף עוד שבוע? וואו

שיר השבוע של חמי-בואי ניפרד שיר השבוע לא של חמי-הדפוק הזה, ירמי קפלן משהו שעשה את השבוע-הקמתי להקה מגניבה :) משהו שהרס את השבוע-אנשים בילוי השבוע-שיעור תופים. מוזר, אני יודע, אבל היה ממש כיף :) למדתי מקצב רגאיי חמוד סרט השבוע שלי-The pick of destiny מה קניתם השבוע-דיסק של קלפטון. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חזרה ראשונה עם הלהקה תמונה שבא לשים-אין הארות-מוזיקה זה מגניב תנו פרח למישהו-לגאון שהמציא את השוקולד!

Chen Shesek

New member
שבוע טוב

שיר השבוע של חמי: נפלת חזק
, אולי בכל זאת סאלי
שיר השבוע לא של חמי: Modern Love- הקאבר של גבע אלון
משהו שעשה את השבוע: הייתי אצל סבתא!
משהו שהרס את השבוע: חזרתי מסבתא וגיליתי שחברים של רבו עוד פעם. וגם רציתי ללכת להפגנה מחר ואני לא יכולה.
בילוי השבוע: בית קפה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם: ספרים: החידה של אנהיטה, נער החידות ממומביי
מה קניתם השבוע? 2 הספרים למעלה, אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: שהשביתה תיגמר. די כבר אני לא יכולה יותר. על שאר השאלות לא בא לי לענות

A t z a

New member
אני רוצה לצאתתת../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי-השארת אותי עם רוח,מות ההיסטוריה שנחרש קשות השבוע וכו' שיר השבוע לא של חמי-אין לי כוח משהו שעשה את השבוע-יומיים של הליכות עם מיכלללל מאיע וליאוריז,הרבה ת"א והרבה אוטו משהו שהרס את השבוע-יום שני בילוי השבוע-שתי שאלות למעלה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הרבה טלויזיה מה קניתם השבוע?-בגדים,נעליים,אוכל וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת למיכלצ'י(אחרת),סופ"ש בלי הורים ועם אוטו תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-תתעורר,זה בסדר! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לברך של מיכל שבעטה לי בתחת מתוך שינה וזה כאב.

אנחנו כ"כ קרובים אבל כ"כ רחוקים.

שיר השבוע של חמי- פעם אחת ביום. שיר השבוע לא של חמי- הכוכבים דולקים על אש קטנה. משהו שעשה את השבוע-ים. משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע-ת"א בים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-נמלטים. מה קניתם השבוע?-איך אני אקנה אם איבדתי את הארנק עם כל הכסף :( משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של יוני בלוך :) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לו.

Lady In Blues

New member
"ערנות היא רק הפרעה בין שינה לשינה"

שיר השבוע של חמי- רחל ראי את בנימין
שיר השבוע לא של חמי- Nellie McKay - Swept Away משהו שעשה את השבוע- החברים שלי
ושהתקבלתי לאיזה תוכנית חילופי תלמידים מגניבה. משהו שהרס את השבוע- הצטננות קלה
בילוי השבוע- לא היה משהו מיוחד. הרבה ארוחות בוקר עם אמא בקניונים מזדמנים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "מר אל, כאן אנה" מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל, כרגיל. ופאקט חדש (לא טוב!
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומודלת לחברה טובה
תמונה שבא לשים- נלי מק'יי אלילתי.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- "רינת בארץ המילים" (חינם בVOD) היא אחת מהסדרות הילדים היותר מטרידות. בטוח הולך שם משהו בינה ובין הרובוט! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לענבר ילדת היומולדת
ו,כרגיל, להדר

Oyster Girl

New member
וואף

שיר השבוע של חמי- הביאו את הסתיו ונשל אישה שיר השבוע לא של חמי- מסתובבים
משהו שעשה את השבוע- זמן איכות עם דנדנית
,פגישה קצרצרה עם מאיוז וליאורוז
ויום כיף עם מאי
משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- ללא ספק,יומיים עם דנדנית
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- זודיאק, עולם משלו
מה קניתם השבוע?- אוכל, כרטיסים לסרט, מתנות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האמת היא שדיי הרבה דברים
שלא ממש מתאימים לפירוט תמונה שבא לשים- אבאאאא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למה אין גשם יותר? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לתחת של דנע(
) שקיבל בעיטה מתוך שינה וסבל

למעלה