סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

inbals93

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר, אל תפסיק, ביעניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- רבות הדרכים - דנע עדיני ודניאל סלומון, הסודות - דנה עדיני, שוב - אפרת גוש ויוני בלוך, ריטה - לאלף נמר משהו שעשה את השבוע- הסתפרתי
משהו שהרס את השבוע- שעשיתי סוג של נזק בקשר לטלויזיה
בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט - "נודל"..זה קורע!!
הילד הסיני כזה חמוד!!
מה קניתם השבוע?- כרטיס לסרט ^^ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא מחכה לשבוע הבא
זה רק מקרב את החזרה ללימודים
תמונה שבא לשים-
[היו הרבה..אבל זאתי..
..אין מילים..
] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- האינטרנט שלי מעצבןןןןן!@#!@%
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שוב, גל וסתיו

A t z a

New member
חחחח זה בסדר אני קוראת לה דנעדיני../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

inbals93

New member
ננ זה בקטנה../images/Emo6.gif..

יצא לי אחד יפה שחברה שלי שיגעה אותי לעושת לה
נדמה לי שזה למה שגל מתכוונת
..

G a L104

New member
מסכמת :)

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר. שיר השבוע לא של לירז-את יפה-עידן יניב. משהו שעשה את השבוע-לא היה משהו ^^ משהו שהרס את השבוע-^^ בילוי השבוע-סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה. מה קניתם השבוע?-בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לכלום.. תמונה שבא לשים-תראו את השיער שלו
,סטלןןןן
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות->< תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מין הסתם..ענבל וסתיו

עוננה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- את יפה- עידן יניב משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- יםם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופפה מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלוםם תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונהנה../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק של קרן פלס ומירי מסיקה.. לראות אותה היום-ארקדי דוכין ולימור עמר, ככלות הקל והתמונה בביצוע של קרן, הראל, נינט, עידן ובית הבובות. ביצועים מכוכב נולד: שבועה-מארינה ודורון, בלוז כנעני-מארינה, צל כבד-נדב קדמון, שמיים כחולים-סיון ודניאל, אהבה בוערת-שלומי בראל, חמימות חולפת-מארינה, עומד על צוק-דנב קדמון...
משהו שעשה את השבוע- נסעתי צפון ועשיתי קיאקים בנהר הירדן
משהו שהרס את השבוע- האלופה\:
בילוי השבוע- קייאקים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבורר, כוכב נולד
מה קניתם השבוע?- כרטיסים ואוכל. אה וגם את התמונה שצילמו אותנו בקייאקים ויצאתי כמו לא יודעת מה?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בנתיים כלום, אבל בעיקר להמשיך לנוח חח
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל וגל

אנבלווש

New member
מסכמת

שיר השבוע של לירז- ריסים
שיר השבוע לא של לירז- לאא עולה לי כרגעע חח
משהו שעשה את השבווע- או.קיי אז קודם כלל, הייתה לי הופעה דרך הריקוד [אם שכחתי להזכיר אני מאוד אוהבת לרקוד
] משהו שהרס את השבוע- סתםם שעמוום של חחוופש
[לא שאניי שונאת חופש ככןן?! חח] בילוי השבוע- הייתי בקניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מקוווה לראות את הארי פוטר 5
מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו מיוחד תמונה שבא לשים- אני עוד לא ממש יודעת איך לשים תמונות אזז..
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

לולי 180

New member
עונה =]

שיר השבוע של לירז- נשיקות שיר השבוע לא של לירז- if you want to be my friend משהו שעשה את השבוע- האמממ..מקרה מאד מצחיק של חברה שלי שנפלה עליי מתוך שינה חחחחחחח משהו שהרס את השבוע- כמה מריבות מיותרות.. בילוי השבוע-מסיבה וקניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה, כי זה הדבר היחיד שראיתי
מה קניתם השבוע?- קשתות בקניון..והאממ..גלידה, אייס קפה ועוד כמה דברים D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עד יום שלישי עבודה, ומיום רביעי סוף סוף החופש שלי מתחיל!!!!!!!!!! תמונה שבא לשים- אני עיצבתי => שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחברה שלי שעודדה אותי כרגע מאד! (:)

גללללה

New member
עוננננה :)

שיר השבוע של לירז- "אל תפסיק" "ריסים" שיר השבוע לא של לירז- תגידו חררוש (נראה לי שאני שונאת את הששיר :D ) אבל בכל זאת- משהו שעשה את השבוע- דווקא השבוע הזה לא חססר :) משהו שהרס את השבוע- עצה שללי- אל תיגעו באופנננים !! אני כולי סגוללה :D בילוי השבוע- טיול (כל השבוע לא בבית )
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראש 1
מה קניתם השבוע?- סקיני לבבן :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבה [: תמונה שבא לשים- מה הוא לא חתתיך? שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אינטרנט מפפגר למוות - להביא לו מכות
ופרח לכוולם :) (סתם כי אני נדיבה XD )

עונה

קצת באיחור... אבל לא נורא!
שיר השבוע של לירז- בעינים עצומות
שיר השבוע לא של לירז- Best of Both world- של מיילי סיירוס
משהו שעשה את השבוע- היום הולדת של אחי הקטן
משהו שהרס את השבוע- כלום
בילוי השבוע- כלום
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האנה מונטנה
מה קניתם השבוע?- כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום
תמונה שבא לשים- לא בא לי