סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופ"ש מהמם

"כשהשמש זורחת, לאן את בורחת, לאן?"

שיר השבוע של איגי- בעדינות, מסתובבים. שיר השבוע לא של איגי- תגידי לי את- שי גבסו מה יהיה- קרן אבראשי עברי לידר- פלרמו, ליאונרדו, האנשים החדשים, כבשים, איש יקר. משהו שעשה את השבוע- מסיבת סיום
משהו שהרס את השבוע- שהלכתי לבי"ס סתם... יכולתי לישון
לא הייתי בהופעת ה- 100 של עברי אתמול
בילוי השבוע- מסיבת סיום
^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים מה קניתם השבוע?- בגדים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש!!! הופעה של עברי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם.

יצאתי מזה פרחה עם התשובות ../images/Emo13.gif

אבל לא אכפת
שיר השבוע של איגי- שמיים מופלאים
שיר השבוע לא של איגי- הרבה יותר יפה לי מקרוב - חמי רודנר (דנע!!!! איזה כיף לי!!!!) משהו שעשה את השבוע- הופעה אקוסטית של חמי רודנר
משהו שהרס את השבוע- השבוע לא יכול היה להתקלקל כי אני הייתי בהופעה אקוסטית של חמי רודנר! בילוי השבוע- חמייייייייייייייייייי רודנר!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין אין אין מה קניתם השבוע?- קבל לפלאפון,דיסק,כרטיס לסרט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של איגע!!!!!!!! תמונה שבא לשים- מההופעה,חמי הכפרע! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בואו נפתח שרשור הופעה בקרוב..אני מתרגשת! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חמי,אני אוהבת אותך כל כך סופ"ש מהמם

A t z a

New member
היה כיףףף השבוע../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- כשתחזור,בעדינות שיר השבוע לא של איגי- קליפה,יונתן שפירא-איה כורם משהו שעשה את השבוע- להפטר מהבגרות,ההופעה של אסטרוגן,פיטר ומאור
,ת"א וכוווו'
... משהו שהרס את השבוע- למידה להיסטורי
,דלקת באוזן
?! ושלא הצלחתי להרדם 4 ימים
? בילוי השבוע- כל מה שעשה את השבוע
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רובי
מה קניתם השבוע?- עגילים מושלמים
אוכל שתייה וכו'... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 1.להפטר מהבגרות בלשון ומלשון לכל החיייייייים!!!!!!!! 2.שופינג עם אמאאאא
3.בצפר נגמררררררר!!!! 4.ה-ו-פ-ע-ה ש-ל א-י-ג-י-
-
-
(סורי זה מהתרגשות נשבעת לכם
) תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הערה-אני הולכת להטריד כל אחד מכם בקשר להופעה אז תכינו תירוצים
... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- בנות אסטרוגן,אמא,איגי!

BjiJiNaaA

New member
איזה כיף לקום בבוקר ולא ללמוד../images/Emo9.gif..

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי-אין משהו שעשה את השבוע-לעבור את הבגרות בהיסטוריהה!!!
משהו שהרס את השבוע-כואב לי הגרון ונמאס לי כי כל שבוע כואב לי!!:( בילוי השבוע-אמממ הלכתי לקנות בגדים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אנערף לא ראיתי כלום השבוע..שיהיה האלופה
מה קניתם השבוע? בגדיםם אתמול:) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לעבור את הבגרות ולסיים עם לשון לתמיד ושתגמר השנה:) ולצבוע את השיער אולי ביום שישי.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכוולם..

עאעעעעעעעעעאעאעאע../images/Emo205.gif

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי כל כך איגי השבוע:-\ שיר השבוע לא של איגי- השירים של הלהקה
משהו שעשה את השבוע- הגישוווווווווווווו אותי עלללללללל 95!!!!! בלשון!!!!!!!!! אניייייייי
לא יאומן
, הא וגם עברתי את הבגרות בהיסטוריה
משהו שהרס את השבוע- המממממ בילוי השבוע- טוב זה יקרה רק עוד שעתיים אני הולכת לשחק כדורסל עם חברות. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ה-א-ל-ו-פ-ה מה קניתם השבוע?- אין משהו מיוחד, אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את הבגרות בלשוןןן וגם ההופעה של איגי וירמי וההופעה של דנה תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליייייייייייייי
כי אני כפרע
ונרקסיסטית

עונה

שיר השבוע של איגי - יומולדת
שיר השבוע לא של איגי- עברי- יום יום של דנה איתי של קרן פלס וקליפה של איה לועזי-SOS של רייאנה
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- הממ המתכונת
בילוי השבוע- איזה בילוי כל השבוע חזרות למסיבה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רובי חזרה!!!
מה קניתם השבוע?- חולצה מגניבה בלבן שרשום עליה -"בלונדינית עם מוח" - דנע!! לטיפולך!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת סיום!!
תמונה שבא לשים- אהבתי את התמונה הזו
בכלל מלאני פרס מושי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא. תודה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרעותע ומיכ
על ההופעה! מזל טוב!!

A t z a

New member
אני ל-א-א-א-א-א../images/Emo80.gif

לאלאלאלא בלונדינית!!
אפילו רעות קלטה את זה כבר
אומנם בדיליי של שנה אבל גם זה משהו...

red butterfly

New member
אני^^ ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- לא ממש שמעתי איגי השבוע :/ שיר השבוע לא של איגי- From Sarah With Love משהו שעשה את השבוע- ח-ו-פ-ש מוחלט
החיים יפים כשאין בגרויות
ויומולדת לידיד טוב שלי
משהו שהרס את השבוע- שומדבר :) בילוי השבוע- חגגנו יומולדת לידיד בבית קפה, היה נחמד :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה!
מה קניתם השבוע?- ספר, מתנה לידיד ומתנה לאמא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תעודות
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שעדיין לומד
אל תתייאשו, החופש הולך ומתקרב!

Ronushnush

New member
סופ"ש מושלם לכם

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור (הכוונה לכל הדיסק, לא רק השיר
), פרופוליס, יש עוד סיכוי
שיר השבוע לא של איגי: איתו לנצח - קרח 9, דם על הים - אלג'יר, אלה - תומר ממיה, מכיר אותו - יוני בלוך. משהו שעשה את השבוע- יום ראשון משהו שהרס את השבוע- טמטום של אנשים בילוי השבוע- מסיבת יום הולדת לידיד, סיבוב בעיר, כמה התנחוליות, סרט, קניון, הדברים הרגילים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שיהיה חברים מה קניתם השבוע?- שטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לונה פארק במקום ביצפר, בריכה במקום ביצפר, מסיימים ללמוד!!! ללכת לים עם כולם, יום הולדת לידיד ומסיבת הפתעה לו + ישנים אצלו, אבל הכי מהכל: הופעה של איגי!!! אם אני לא אבוא אני אתאבד
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי ששומע איגי.. ולאיגי.

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור שיר השבוע לא של איגי- הדורבנים - עוד לילה, קרן אבראשי - מישהו אחר, אפרת גוש - שיר הקנאית, סקעת - כמה עוד אפשר משהו שעשה את השבוע- המתכונת בפיזיקה שהלכה טוב למרבה הפלא משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- איזה בילוי?! מבחנים מבחנים ועוד מבחנים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "האלופה", "מה זה השטויות האלה?" מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת סיום! תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרעות חח

המפ D:

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון שיר השבוע לא של איגי: Fall Out Boy - I Slept With Someone in Fallout Boy and All I Got Was This Stupid Song משהו שעשה את השבוע- יום ראשון משהו שהרס את השבוע- חום והקאות
בילוי השבוע- מלחמת מים ויומולדת לידיד. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלכימאי מה קניתם השבוע?- בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש תמונה שבא לשים- אין כוח \= שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

למעלה