סופ"ש מושלם!

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש מושלם!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ירדן88

New member
=]

שיר השבוע של איגי-הביצועים של ההופעה! שיר השבוע לא של איגי-כל מיני.. משהו שעשה את השבוע-שהיה שבוע מעולה משהו שהרס את השבוע-כלום. בילוי השבוע-אתמול
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הסודות מה קניתם השבוע?-חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא משהו מיוחד. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מי שרוצה,הקלטתי את שני השירים החדשים
מוזמן לקבל במסן. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם!

בלאט ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת משהו שהרס את השבוע- לא זוכרת בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות מה קניתם השבוע?- שוקו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משו מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולכם

Ronushnush

New member
זה לא כ"כ הוגן

שיר השבוע של איגי- החדשים ופחד שיר השבוע לא של איגי- היו הרבה דווקא משהו שעשה את השבוע- ההופעה של איגע משהו שהרס את השבוע- כל השאר בילוי השבוע- הופעה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האמת שלא היו מה קניתם השבוע?- שתיה, סיגריות, מסטיקים , דברים לטיול, צבע לשיער משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- למגן החוזר במת"מ? הא לא! לבגרות. :( תמונה שבא לשים- הנה אני... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ...ביצה ערביה... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ...פשוט פשחוּר.

A m 0 s

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo193.gifאוףף אני לא מרגיש טוב מהבוקר!!

שיר השבוע של איגי- לא נראה לי ששמעתי איגי השבוע... שיר השבוע לא של איגי- לומדת לעוף, דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- אההמממ.. משהו שהרס את השבוע- ההופעה של דנה בתמונע התבטלה ואני לא מרגיש טוב... בילוי השבוע- אמממ..... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודע... מה קניתם השבוע?- אוזניות ב160 שקל שנהרסו לי אחרי יומיים (אף אוזנייה לא מחזיקה אצלי מעמד יותר משבוע!!, למה?????!!!!@###)... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אההה... תמונה שבא לשים- --- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- --- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא יודע...

A t z a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-כל מה שהיה בהופעה
שיר השבוע לא של איגי-ממ אני צריכה לחשוב על זה. משהו שעשה את השבוע-ההופעה אתמול,היה ממש כיף..וגם 100 סופי במתמטיקה... משהו שהרס את השבוע-שההורים לא דיברו איתי 3 ימים
והלחץ של האיחור להופעה
בילוי השבוע-אתמול..וכל מיני ת"א למיניהם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-מגפיים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-2 בגרויות
NNNNOOOOTTT...אולי הופעה בראשון,אני ממש מקווה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל מי שבא!

nderfulסW

New member
מי שטוב לו ושמח ת'שקית של שוש פותח להלהה../images/Emo79.gif

שיר השבוע של איגי- אדום
שיר השבוע לא של איגי- יהודית רביץ- עיר קטנה משהו שעשה את השבוע- גדנ"ע! משהו שהרס את השבוע- כלום
בילוי השבוע- לישון 12 שעות בהחלט עשה את השבוע :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- מרקר צהוב חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מפגש עם קרן פלס. תמונה שבא לשים- אף פעם אין לי כוח... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אתם גורמים לי להפוך לירוקה מרוב קנאה בשרשור הופעה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם

../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo46.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- הרבה ג'נגו וירמי קפלן משהו שעשה את השבוע- דיסקים חדשים משהו שהרס את השבוע- הרבה סתם לבאס
בילוי השבוע- היה שבוע דיי מבאס סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודעת הייתי על המחשב כל השבוע
מה קניתם השבוע?- 3 דיסקים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פחות באסה.. תמונה שבא לשים- תמונה שצילמתי בהופעה של אביב שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חסר לי את בעדינות.. מי קונה לי? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- יואב דגני!! הוא מלך

../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo46.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- הרבה ג'נגו וירמי קפלן משהו שעשה את השבוע- דיסקים חדשים משהו שהרס את השבוע- הרבה סתם לבאס
בילוי השבוע- היה שבוע דיי מבאס סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודעת הייתי על המחשב כל השבוע
מה קניתם השבוע?- 3 דיסקים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פחות באסה.. תמונה שבא לשים- תמונה שצילמתי בהופעה של אביב שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חסר לי את בעדינות.. מי קונה לי? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- יואב דגני!! הוא מלך

Oyster Girl

New member
נמנמנמ ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי-חלק ממני -בן ארצי משהו שעשה את השבוע- הופעה שלי איגי
משהו שהרס את השבוע- היה שבוע הזוי, הברזתי שלושה ימים מתוך שישה בילוי השבוע- הופעה של איגי וסינמה סיטי עם מאי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הלילה הוא שלנו עם חואקין פיניקס החתיך אש
מה קניתם השבוע?- מקדונלדס, אייס בלנד וניל, סרט חדש ו....נראה לי שזהו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סרט עם מיצי, מגן בקולנוע, תיאוריה
תמונה שבא לשים- הממממממ....
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מתי כבר אוקטובר יבוא
? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאורי שהשקיעה ממש בפינה השווה שהיא פתחה

לאיור

New member
בוקר טוב עולם.. יש ברבורים באגם...

שיר השבוע של איגי- כל השירים מההופעה, במיוחד השניים החדשים
שיר השבוע לא של איגי- כל מיני של מאיר אריאל, התקווה 6 ,המכשפות-מכשפות, בוקר טוב עולם- אבטיפוס משהו שעשה את השבוע- הופעה אחרי כל כך הרבה זמן שלא הייתי משהו שהרס את השבוע- שלא הייתה מסיבה והיום, יום משעמם בילוי השבוע- ההופעה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי, בובות, טלנובלה בע"מ ועידן הקרח מה קניתם השבוע?- סיגריות, בריזר ו...לא יודעת מה עוד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבה.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- עישנתי בשלושה שבועות 3 סיגריות, אני גאה בעצמי!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

מאיה911

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif

שיר השבוע של איגי- כל השירים בהופעה שיר השבוע לא של איגי- הרוב של אלישייה קייז, וכמה של ריטה משהו שעשה את השבוע- ההופעה עם המגמה
שירדתי אצל חברה ,ההופעה של איגי וסינמה סיטי היום משהו שהרס את השבוע- ציונים על הפנים בילוי השבוע- ההופעה וסינמה סיטי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בטיפול 2, סרט אני האגדה! סרט בנזונה!! מה קניתם השבוע?- סיגריות, טבעת וכרטיס להופעה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- רק לא התעודות
.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע'לה
! תודה על הטרמפ... וירדנוז הקטנה והיפה! סופסוף רואים אותך
!

We live in a beautiful world.

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- המ,כלמיני. משהו שעשה את השבוע- הכל
. משהו שהרס את השבוע- כלום. בילוי השבוע- נראה לי שההופעה של אביב גפן. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- בגדים ושטויות. :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה.
אני נחמדה השבוע!^$@

kepit

New member
i wish i was special

שיר השבוע של איגי-רק לעוד דקה שיר השבוע לא של איגי-anouk-margarita chum משהו שעשה את השבוע-מכבי.. משהו שהרס את השבוע-אמ... הייתי חולה..לא ראיתי את נאור כבר שבועיים..לא יצאתי יום שישי..כפיר וירין לא באו אליי בסוף..לא חסרים.. בילוי השבוע-מכבי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הישרדותD: מה קניתם השבוע?-ממ לא זוכרת.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מתחילים לצבוע את התפוארה של המחזמרD:: התחלנו היוםD::: ומקווה שיקרה משו! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-קקה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
איחור רצח

שיר השבוע של איגי- עזבו שיר השבוע לא של איגי- ביער - המכשפות משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת משהו שהרס את השבוע- לא .. בילוי השבוע- לא... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא... מה קניתם השבוע?- לא... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא... תמונה שבא לשים- לא... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא.... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא...

למעלה