סופ"ששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
שיהיה סופ"ש מאאאוד מגניב

../images/Emo13.gif גאולה,הווווו גאולה!

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- הממממ האמת שלא היה לי מעניין בכלל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לאון
מה קניתם השבוע?- כלום! אין לי כסף....אולי רק מקדונלדס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נראה לי אני אסע לדוד שלי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- פרח לחמי רודנר שהוא הכי חמוד בעולם
ולא אני לא אובססיבית! שיהיה סופ"ש מאאאוד מגניב!!!!

אוח פיספסתי ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של איגי- נראה לי להתעטף
שמעתי בלופים ופתאום הבנתי אותו. שיר השבוע לא של איגי- הרבה יותר יפה לי מקרוב,כל אחד והבוב שלו,גאולה,סוד הדברים הפשוטים, מישהו שומע אותי והשיר החדש של חמי
משהו שעשה את השבוע- יש לי את השיר החדש של חמי!!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים. שיר השבוע לא של איגי- הרבה של סינרגיה. משהו שעשה את השבוע- הממ, הרבה.
משהו שהרס את השבוע- אמא ואבא. בילוי השבוע- לא יודעת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הממ, נמלטים
מה קניתם השבוע?- לא זוכרת.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של דודו טסה, לונה פארק, ת"א עם חברה, רביעי-שישי אצל אח שלי
תמונה שבא לשים- לא בא לי. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לנולי

A t z a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף,בעדינות,אישה כפויה,מי שידע אותה ידע,האיש שחסר(ואוו גיוונתי מכל דיסק
) שיר השבוע לא של איגי- olvidame-Thalia,קליפה-איה כורם, la descarada-ריילי. משהו שעשה את השבוע- ים עם חברות,לראות את איגי
משהו שהרס את השבוע- להבין שהנסיעה לארה"ב דופקת עוד כמה דברים,כאילו שהיא לא הרסה עד עכשיו
בילוי השבוע- לראות את איגי נחשב בילוי
אז זה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ניקולודיאן
או שלא. מה קניתם השבוע?- כרטיס נסיעה לבאר שבע
,כרטיסית אוטובוס וכו'(האמת שגם ממתק אבל המכונה החזירה את הכסף ברוב טיפשותה
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדתתתתת!!!!
וגם היומולדת של איגי
תמונה שבא לשים- צולם בדיוק היום לפני שנה
מהממת...
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- איגי!

BjiJiNaaA

New member
אוח תפוז כזה אהבל!! ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי-Lonely Day-System Of A Down משהו שעשה את השבוע-אממ שהתחיל החופש רשמית
משהו שהרס את השבוע-הסתפרתי קצר מידי (גזרו לי יותר מחצי שיער
) ועשו לי גוונים שלא רציתי במקום צבע
ושהמצלמה לא מסכימה להעביר תמונות למחשב אז אין מצלמה:/ בילוי השבוע-אתמול בערב בת"א ליד הים, היה נחמד:) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה
מה קניתם השבוע? חולצות, מכנסיים למכון וגופיות סבא
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממ כלום מיוחד..ללכת למכון? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-סופשבוע נעיםם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אין לי כוח

Ronushnush

New member
נושא: ?

שיר השבוע של איגי- אממ חצי שיר הפרחה. כל שיר שאיגי מבצעת הופך למושלם
, זה פשוט מפחיד... שיר השבוע לא של איגי: פניה במראה - דן תורן, תגידי לי את - שי גבסו מלנה - יגאל כרמל דפנה פיק - דפנה והעוגיות Maneater - Nelly Furtado משהו שעשה את השבוע- אממ לגלות שהולך להיות קליפ למסתובבים
משהו שהרס את השבוע- עזבו בילוי השבוע- יום ראשון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חלון סודי מה קניתם השבוע?- 2 חולצות מוי יפות
, צמידים ושטויות אחרות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היה משהו אבל שכחתי מה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנה כי היא שלחה לי את חצי שיר הפרחה וסמיילי איגי למסנג'ר

mic22

New member
סופ"ש ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- איך לפעמים, אחרי שאומרים - מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- פריז
משהו שעשה את השבוע- יום שלישי, ואתמול בב"ש
משהו שהרס את השבוע- השיעור
בילוי השבוע- ים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רודף העפיפונים
מה קניתם השבוע?- אייס קפה, אוכל, גלידה
רק דברים כאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ההופעה, ת"א איזה אלף פעם
, יומולדת של דנע תמונה שבא לשים- לא רוצה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הסינגל החדש של הראל
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- להראל
ולאיגי על יום שלישי
ולדנע שתכף יש לה יומולדת
ולרעות הכפרע

למעלה