סופ"ששששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
|@@@../images/Emo210.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות..! שיר השבוע לא של איגי- "זה שאני לא יכולה לכתוב שיר אהבה" של דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- *** משהו שהרס את השבוע- *** בילוי השבוע- *** סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- דרושה שותפה שלישית (רצוי שותה ומעשנת) של מעיין רון... מה קניתם השבוע?- את מסתובבים לחברה טובה שלי! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- קניה של דיסקים שהזמנתי תמונה שבא לשים- *** שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- *** תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי!

Oyster Girl

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- סוף הטיול, שוב שיר השבוע לא של איגי- זוהי סדום משהו שעשה את השבוע- לא היה שבוע טוב
משהו שהרס את השבוע- יותר מדיי משמרות
בילוי השבוע- אני מניחה שההופעה של חמי ,היום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- היוקרה מה קניתם השבוע?- מתנה (גיטרה אקוסטית
) לאחותי שמתגייסת ביום א' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יש כמה וכמה דברים
...... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכווווווולם ובמיוחד למי שהצטרף לפורום של חמי

ירדן88

New member
../images/Emo188.gif

שיר השבוע של איגי-איש קטן למטה,כוכבים ושמיים,לילה. שיר השבוע לא של איגי-קרב איגרוף משהו שעשה את השבוע-כל השבוע
משהו שהרס את השבוע-כלום! בילוי השבוע-אשדוד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פנאי פלוס מה קניתם השבוע?-חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חתונה תמונה שבא לשים-אני הכנתי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-המ...שבת שלום
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- טל,קארין
ולסתיו
מזל טוב!!

לאיור

New member
עכשיו הבנו למה הסושי ניראה ככה!

[הבנו=אני ומאיה]
סתם נשמה אנחנו מזילות פה ריר על המקלדתXD

ירדן88

New member
../images/Emo6.gifרעותת

סתם התמונה של האיכות לא טובה
באמת,זה היה ממש טעים
ושיהיה ברור אני לא אוכלת עם סלומון
הנה יותר ברורה

לאיור

New member
וואואואואוווו../images/Emo99.gif

אני כל רעבה וזה לא הכי חכם לראות את זה עכשיו זה ניראה מצויין
את עושה משלוחים אולי?

מאיה911

New member
ירדנוז יכישרונית!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני בהחלט חושקת בזה עכשיו!!! גרררר|ריר| כל הכבוד קטנטונת
וליאורוז, אני לא מורעבת כמוך כי דפקתי עכשיו פיצה בתזונה!!!!!

A t z a

New member
כואב לי הראש נורא../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- המווןןןןן איגי!!!!! חורשת על הדיסקים.. שיר השבוע לא של איגי- המוןןןןן שירים
משהו שעשה את השבוע- כל מיני בילויים כיפים משהו שהרס את השבוע- ביוטופ בילוי השבוע- הערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- סווצ'רט מאמם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני נוסעת קצתת תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם

ססילייה

New member
יש לי כוכב :]

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור. שיר השבוע לא של איגי- נוף אחר של יוני בלוך.
משהו שעשה את השבוע- הייתי סלב בעמוד הראשי של שוקס ליום אחד, החזרתי לעצמי את השקט הנפשי, ירדתי 2 קילו. משהו שהרס את השבוע- התאהבת בגורי אלפי!
בילוי השבוע- הרצליה במסיבה של אורי -_- שייגעצ ויוני בלוך במרכז הקונגרסים -_- ואסתי אולג ויובל לכמה שעות אתמול. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מחשבות פליליות!!! מה קניתם השבוע?- סיגריות וכרטיסי רכבת.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מסיבת גיוס !@#$%^&*)( תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל יהיה בסדר :) הכל יהיה פנאן :) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע, שתהנה בים המלח הנבזית הזאת.

אין סיפוק משומדבר.

שיר השבוע של איגי- צופה בך שיר השבוע לא של איגי- האיש שראה הכל-רוקפור משהו שעשה את השבוע- יומולדת ללינוי,ששיבי באה ליבנה והיום משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- הצגה והימי הולדת של רוני ולינוי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- מתנות לרוני ולינוי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולםם

Peeeach

New member
אבל נורא מצחיק נורא!

כשעכבר אכל למשי את הסוודר. שיר השבוע של איגי- אממ.. לא שמעתי מהמון זמן איגי
מה אני אעשה.. שיר השבוע לא של איגי- אממ... John Butler Trio - Better Than לא כאילו ברצינות, הבנאדם הזה תותח. משהו שעשה את השבוע- אמ.. היה שבוע נחמד כזה והוא עבר כלכך מהר שזה אחד המפחידים.. משהו שהרס את השבוע- הריב עם אמא ובעלה. בילוי השבוע- הבית של שוהם D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - אממ... פמילי גיי? מה קניתם השבוע?- אמ.. לא משהו מיוחד . אה 2 דיסקים! או שזה היה שבוע שעבר? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ.... לא יודעת חח שחכתי, יש איזה משהו.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אמ.. יומולדת לסתיו! חחח תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסתיו! מזל טוב חמודיה

a d i 8

New member
כיףכיף לשיר../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור שיר השבוע לא של איגי-the man i love בביצוע של עברי לידר משהו שעשה את השבוע-השיעור אופרה
,הנהיגה לת"אDDDD: והדברים שקניתי שם
משהו שהרס את השבוע-הפרנואידיות של אבא עם האוטו
בילוי השבוע-הערב
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חברים מה קניתם השבוע?-בגדיםםםםם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיעור גיטרה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל טוב אחיםשלי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לדנע-שעזרה לי לצאת מהחנייה הנוראית בת"א

מאיה911

New member
יאי! היה כיףף אתמולל../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף! היה חזק השבוע
שיר השבוע לא של איגי- המון חמי, דניאל סולומון, אהוד בנאי ודנעדיני משהו שעשה את השבוע- הופעה שלל חמייי!!
ובחמישי בבית-קפה עם חברות משהו שהרס את השבוע- שומדבר..
אולי טיפה הרופא שיינים בילוי השבוע- קניון עם אמא,מסעדה עם המשפחה, בית קפה ואתמול ההופעה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אהבה זה כואב!!!
מה קניתם השבוע?- ממתקים לאח שלי ליומולדת, אוכל בבית קפה, ואתמול שתיה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר מיוחד ניראלי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל מי שהיה אתמול: לליאורית, למיקו- דנע הגורה
, עדידי ומיכלייי

למעלה