סופש

../images/Emo42.gifסופש

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

סטיגידיש ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- אדום,צופה בך שיר השבוע לא של איגי- לזרום עם הרוח-חמי רודנר,פנסים-שרון חזיז,בוהמיאן רפסודי-קווין משהו שעשה את השבוע- הבית ריק,יום כיף בת"א
,טיול לירושלים..ולוזוכרת עוד חח
משהו שהרס את השבוע- שההורים חזרו,שהיה ת'רעש המפחיד הזה בת"א ושנגמרה השביתה
בילוי השבוע- ת"א,ירושלים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

A t z a

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo199.gif../images/Emo67.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-שיר הנגב,חרשתי אותו מאוד. שיר השבוע לא של איגי-קרח של מטרופולין..שוב.וכו' משהו שעשה את השבוע-סינמה סיטי עם העכברוש,יום כיף שעשיתי עם חברה,ושסופסוף המעיל בידיים שלי. משהו שהרס את השבוע-שנגמרה השביתה ומה שקרה אתמול וגרם לי לבכות כמו לוזרית
? בילוי השבוע-היה לי דווקא שבוע בילויים כזה,כל הזמן ת"א וכו' סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בובות נגיד מה קניתם השבוע?-מעיל,אוכל וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שעדיצקי תחזור
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני הולכת לישון. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לתחת של כולכם

A m 0 s

New member
את כל המילים...

שיר השבוע של איגי- מסתובבים.. שיר השבוע לא של איגי- הבלדה לשיער הארוך ולשיער הקצר דנה ברגר ומיכה שיטרית משהו שעשה את השבוע- אין לי מושג. משהו שהרס את השבוע- משהו אחד מרגיז.. בילוי השבוע- אהממממ.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אהמממממ.. מה קניתם השבוע?- בגדים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של סיון שביט.. תמונה שבא לשים- --- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- --- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ***

a d i 8

New member
ועכשיו עם התוכן../images/Emo11.gif

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון שיר השבוע לא של איגי-wild horses משהו שעשה את השבוע-שהודיעו לי שאני אהיה בהפקה שרציתי!!
..והיומיים במודיעין
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-אבוגוש
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מעריב לנוער מה קניתם השבוע?-כרטסי אוטובוס,אוכל,בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-החזרות להפקה
תמונה שבא לשים-אין לי כוח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל טוב,תודה.
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לשיר

ירדן88

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

שיר השבוע של איגי- כוכבים ושמיים,איש קטן למטה. שיר השבוע לא של איגי-כל מיני.. משהו שעשה את השבוע-ת"א וכו'... משהו שהרס את השבוע-ביצפר,אימא. בילוי השבוע-ת"א,חולון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות בית נואשות,איש משפחה. מה קניתם השבוע?-בגדים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שמישהו יאמץ אותי!!1 תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כוולם

Ronushnush

New member
תפסיק לפחד ולסגוד למתים

שיר השבוע של איגי- הפכתי אבן שיר השבוע לא של איגי- הבלדה על פגום משהו שעשה את השבוע- שחר
משהו שהרס את השבוע- לחזור לביצפר בילוי השבוע- המסיבת יומולדת, קניון ותכף ר"ג ואז יוצאים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האנטומיה של גריי אולי מה קניתם השבוע?- אקסלים, הרבה שתיה {אבל לא רק לי} ושני ג'ינסים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שחר. תמונה שבא לשים- נהה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נהה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נהה

עדי XD

New member
../images/Emo150.gif(סתם כי אף פעם לא יצא לי להשתמש בו)

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- הרבה בגדים חדשים
. אוי, אני כזאת חומרנית. משהו שהרס את השבוע- בית ספר, לגמרי. בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- הרבה בגדים+סיגריות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני חייבת לציין שלאיגי יש אף פשוט מושלם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
פרח לכל מי שרוצה אותו :)

למעלה