סופשבוע

limors2

Well-known member
../images/Emo42.gifסופשבוע../images/Emo42.gif

שום בוקר טוב, מוקדם מדי בשביל זה
אני בטח אגיע ממש ממש מוקדם לעבודה כי בשישי בבוקר אין טיפת פקקים, אבל זה עדיף מלאחר כשעוד לא עבדתי בבוקר ואני לא יודעת מה לעשות. אני מקווה שלא שינו את קוד האבטחה של הדלת
בגלל שלבוס(ים) יש חנות אחרת בפינה ואני לא יודעת מתי הם עובדים אני לא אוכל לשבת ולקרוא ספר בזמנים שבהם אין עבודה, אז כדאי מאד שלא תהיה מוזיקת סופשבוע מבאסת בגלגלצ

abastor

New member
בוקר טוב!

יש לי כרטיסים לפיית' נו מור! אני הולך לראות את פיית' נו מור בהופעה חיה! יאה! הצטרפתי למקהלה!

limors2

Well-known member
כמה הם עלו?

לפני יומיים(?) הם גברו על מדונה במלחמת העולמות ושקלתי לומר לך אבל לא היה לי כח לחפש את הפלאפון

abastor

New member
300 ש"ח

והמחיר רק ממשיך לעלות! אני שמח שהם ניצחו זה אומר שאנחנו חיים במדינה מתוקנת! מה הסיכוי שאת זוכרת אילו שירים התנגנו?

limors2

Well-known member
לא, אבל הכרתי אחד מהם!

המחיר עולה? למה הוא לא קבוע?

abastor

New member
לא יודע!

ככה זה, תמיד יקר יותר ככל שההופעה מתקרבת

limors2

Well-known member
מממ, נפלא.

ביום הראשון שבו אני פותחת(ונמצאת כל היום לבד) אין עשיריות וחמישיות בקופה והעיתונים לא הגיעו/נגנבו.

limors2

Well-known member
ואם זה לא נורא מספיק,

טעמתי את הקרלו שלקחתי מהמקרר וראיתי שהוא בטעם כדורי שוקולד. עם קוקוס. אני מתעבת קוקוס/tapuzforum/images/emo10.gif

me123

New member
הכותרת הזכירה לי את השיר שהיה אתמול במסיבה.

מממ באפ
ואין לי מושג מה ההמשך

me123

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

ליאורה - בהצלחה
הולכים היום כל מגמת פיזיקה לים
כל ה
בים
סוף שבוע רגוע לכולם

limors2

Well-known member
כן, כשדיברנו על זה בחדשות ביום שזה קרה צחקתי

(בחוסר טאקט ברכב מלא אנשים) כי חשבתי על לוסט
וביום אחר כשדיברו על דודו טופז צחקתי עוד יותר (גם ברכב מלא אנשים!), כי נזכרתי בכל החיקויים שלו (ובהוא עצמו) כשאמרו עליו ש"אני משוגע", ואז פתאום אמרו בחדשות שהוא נבדק כדי לוודא שהוא לא משוגע
זה יצא קצת עילג, אבל מותר לי כי היה לי יום נורא מעצבן.

me123

New member
וואו!../images/Emo2.gif איזה הזוי!../images/Emo12.gif

ב-Yahoo היה רשום עכשיו שנמצאה מזוודה(כמו באבודים) וגם שנמצא כרטיס לטיסה 447
אז בכלל זה קשור לפורום
זהו

limors2

Well-known member
שאקירה שאקירההה!/tapuzforum/images/emo99.gif

(לא בגלגלצ, במשהו בגן בצד השני של הרחוב עם המוזיקה הקולנית שגוברת על הגלגלצ)

limors2

Well-known member
חחחחחחחח והם מתואמים.

בגלגלצ יש את ``רק תבקש`` של עברי לידר, ממול יש את ``ניסים``/tapuzforum/images/emo6.gif

בוהדנוס

New member
צפרא טבא ../images/Emo42.gif

אתמול נכנסתי למשרד על מנת לגלוש לי באינטרנט. נכנסתי. באתי להתיישב וכבר הזזתי את העגבר כדי להעיר את המחשב. ופתאום! קלטתי שאין מסך
לא במובן של "התקלקל המסך", אלא במובן של "אין פיסית מסך" ובגלל זה לא ביקרתי פה אתמול! בקיצור, תאשימו את הבוס שלי שעכשיו יהיה לי ממממממש משעמם בעבודה. סופ''ש טוב ברעננה.

למעלה