!Good Morning Israel
ואפי...
לא הבנתי עדיין את מטרת האייקונים החדשים, לכבוד מה הם הגיעו... אתם מדברים כל היום על קרמבו, אני מתה לסופגנייה.. שיגיע כבר חנוכה.. כל שנה, שבוע או שבועיים לפני אמא שלי כבר מתחילה לקנות אותם, כי היא יודעת כמה שאני חולה עליהן.. ולמי אכפת מהקלוריות המפגרות? חיים רק פעם אחת (אלא אם כן, אתה חתול.. וגם זה לא הוכח בעיניי..) וחנוכה באה רק פעם בשנה, אז אני מצידי אוכל כל יום סופגנייה, ואפילו שתיים.. אמא שלי כבר למדה שסופגנייה פשוטה זה נחמד, אבל עם סוכריות צבעוניות, זה עוד יותר.. אז היא עושה נסיעה נחמדה בדרך לרולדין, וקונה במאות ואלפי שקלים את הסופגנייה האולטימטיבית, שלפחות פעם אחת בחנוכה אני אהנה מהסופגנייה כמו שצריך... אני בחיפוש נואש אחרי שירים חדשים, ולא מצליחה למצוא, פשוט מצאתי כבר את כולם, זהו, נגמרו השירים החדשים.. ואיפה לא חיפשתי? אנשים כבר פונים אליי שאני אעשה להם דיסקים, כי אני תמיד יודעת אם יוצא שיר חדש, והוא נמצא אצלי אם הוא שיר טוב כמובן.. הלילה היה לי חלום מוזר, ש
משי (הכלבה שלי) העירה אותי ממנו, ולכן אין לי זכרונות ממנו.. חבל, ניראה לי שהוא היה דווקא מרתק.. שימו
לתמונות של הכלבה החמודה שלי, ששמעתם עליה כבר בעבר (מעירה אותי בשעה מוקדמת, ובעצם, כבר לא.. מאז שהפסקתי לשים את השטיחון מתחת לדלת..) תשמעו מאכל שהוא להיט היסטרי, ואני כבר מכורה -
ענבים אדומים קפואים. אני יודעת שזו לא ממש המצאה חדשה, אבל זה
כל-כך טעים!, משהו מטורף! את המאכל החביב הכיר לי דווקא הבוס שלי, ובכל פעם שהוא לא נמצא, אני דופקת לו ענבים בקצב.. למה מה הוא יעשה? יפטר אותי?
אז נמאס לי להביט כל המזן בחלון שהוא לא מגיע ויתפוס אותי, אז לחקתי נספק קטן (קופסת פלסטיק של פירות..) של ענבים אדומים ושמתי אותם במקפיא אתמול, והם מוכנים היום! נאמייייייייי! ותאמינו לי, אני לא יכולה לאכול ענבים אדומים ככה סתם, הם מתוקים מידי, אני אוהבת חמוץ (בגלל זה אני גם לא סובלת אגס ותפוחים אדומים וצהובים..), אבל כשהם מוקפאים, זה כמו ארטיק! זה פשוט טעים.. תנסו, ולא תתאכזבו!
השיר היומי שלכם הוא שיר ששמעתי רבות בטורקיה (תרגעו, זה לא אזר אזר..) והוא שיר מזרחי שמעורב עם יוונית.. ואני באמת הבן אדם האחרון שיגיד שיש שיר במזרחית מומלץ, אבל השילוב של היוונית עם העברית זה שילוב יפה מאוד, וקורה פעם ב.. שיוצא להם משהו נורמלי.. אז אם תקשיבו לו פעמיים-שלוש, גם אתם תדבקו... שם השיר: חלום מתוק מבצעים: מושיק עפיה ושלומי סרנגה שיהיה לכם אמצע שבוע נהדר!