סביר, מה קורה?

../images/Emo42.gif סביר, מה קורה?

ברכות למזי הרעב שצלחו את הצום, ולאחרים שזללו ללא היכר, אתם לא מתביישים? מה נהיה לנו היום: הנוירומטר מעודכן ומתרגש אלי סוכות. הסקר מסתיים בדקות אלה, ואם יורשה לי להגיד - הענות עלובה ופתטית. אני שוקלת בחיוב להפסיק לאלתר עם הסקרים. האם ידעתם כמה אנרגיה נפשית ופיזית הפעולה הזו שואבת ממני? האם ליבכם אינו שוכן בגופכם? האם אין גבול להתעללות? ולסיום עקב ריבוי השירים למגירה, הגיגי הנפש העמוקים, ושיחות הצ´ט החביבות מעל גלי הפורום, אשמח להזכיר שנית, שאם תוקפת אתכם מוזת היצירה, הערה הלא-רלוונטית (לדיון ספציפי המתנהל באותה הדקה והשניה), שרשור זה הוא ההולם אותה, וכן כל שרשור off אחר שנולד באותו היום. אם כן, הפורום פתוח לבעיותיכם וצרותיכם (וכן, גם להגיגיכם ולקשקושיכם, שהרי זה מה שאנוכי עושה פה כל היום).

Dor K

New member
בוקר טוב

אחרי שנים על גבי שנים! (טוב... חודשים, אבל תפסיקו להיות קטנוניים!), שאספו מדיירי הבניין שלנו כסף, שמו אלפי פתקים בכל מקום בבניין, והבטיחו לנו ניסים וחיים טובים יותר, נפתח אתמול בשעה טובה ומצלחת חדר הכושר אצלינו בבניין. מדובר על המקלט, שלשם הכניסו מוצרים אימתניים אמורים לגרום לנו להראות חטובים, יפים ובלונדיניים. (מה זה קשור לעזאזל?!
). זה כדי שכשסאדמ´קה יפציצינו, לפחות נמות חטובים. אז כן, בהתלהבות גדולה שמתי נעלי ההתעמלות, מכנסיים קצרים וגופייה, ובהתלהבות רבה פצחתי באימון כושר, שכלל אופניים, הליכון, משקולות, הכל. מהכל ניסיתי. שלוש שעות הייתי שם. אחרי זה התקשרתי לאמא שלי שתזמין גרר, כי אני לא מסוגל להזיז עפעף מרוב שכואב לי. מיותר לציין שנפרדתי מהחדר הנחמד לשלום, ואני לא מתכנן לחזור לשם יותר. העיקר שאני מתלהב בפני כל מי שעובר לידי שיש לנו חדר כושר. חדר אינקוויזיציה צריך לקרוא לזה.

דנה2909

New member
בוקר חולה...../images/Emo67.gif

את יום כיפור העברתי בין שיעול שנשמע כמו טרקטור לניגובי נזלת. אני החלטתי שסטרפסילס זה חלק מהצום.. ועכשיו שמתי לי למטרה לחלק את חיידקיי עם הסביבה. זה לא יפה לשמור הכל לעצמי. תמיד חינכו אותנו לשתף.. אני כבר שומעת מהקצה של המסדרון כמה שיעולים.. אתם תראו, מחר כולם במיטה! האין זו מטרה נעלה?

The ArchAngel

New member
ובכן, חייב לציין

שאני אוהב את הניק החדש שלי
ובוקר אור לכולם =)

taz512

New member
בוקר בוקר בוקר

אחרי בליסעת היום כיפור ומינימום שעות שינה דפקתי שינה רבתי והתעוררתי לפני מספר דקות (איזה תענוג) ועכשיו יש לי עד אחרי הצהריים, ללכת למועצה המקומית לצעוק קצת לזרוק שולחנות ואולי להרים איזה כיסא. עד שהם יבינו שהבית שלי באמת הולך להתפרק. אני יוצא למלחמה נגד המאפיה של תל מונד. וזה מבצע מסוכן ואכזרי, תאחלו לי בהצלחה, אני בדרכי לקווי האויב, אני רק צריך להתחמש כראוי (קופסאת סיגריות) ולצאת לדרך בשעה 16:00. קדימה לקרב! וד"א בוקר טוב. טאז, השד והקרבות

אושר מ

New member
../images/Emo12.gif

אבל אתה עובר דירה בעוד שבועיים. לשם מה להלחם על הבית?

taz512

New member
אבל לפני שנכנסים לדירה חדשה

צריך לעזוב את הדירה הישנה, וזה אומר לשבור חוזה, וזה אומר שאני צריך עילה לשבירת חוזה. וזה שהבית מתפרק זה עילה מצוינת. כשתבואי לפה את כבר תראי את ההתפרקות של הבית:) טאז, השש המתפרק

אושר מ

New member
ישש

יום חמישי אני ישנה בבית מתפרק. אנשים לא להיות מופתעים אם לא אחזור ביום שישי...

taz512

New member
מקסימוםםםםםםם..........

הגג יפול עלינו בלילה. מה כבר יכול לקרות? הכל בולשיט, וכמו שאני תמיד אומר, יהיה בסדר. ועכשיו חזרה למלאכת הכתיבה. טאז, השד והגג

אושר מ

New member
תראה

אם זה היה קורה בשעה שבה כתבתי את ההודעה הביזארית שנמצאת כרגע מתחתי אתמול, זה לא היה קריטי. כיום ממש טוב לי עם חיי. אני זזה מקיצוניות אחת שלניה, כמוש אני עושה כל חיי. אם תפשל בחמישי בערב אז אולי זה יהיה טוב
. אני רק אדע לברוח קודם..

taz512

New member
אני לפשל????????

חס וחלילה חס ושלום חס וחסידה. יהיה בסדר, ועם אני המשיך לקפוץ לכאן אני לא אסיים עוד חודש. טאז, השד שצריך לסיים

tali_le

New member
אני בטח אשורשר באכזריות...אבל..

הרגע ראיתי שאפי שמה אותי בטאגליין.... וויפי... טלי משועשעת

למעלה