סביר, כמה חם? כמה?

../images/Emo42.gif סביר, כמה חם? כמה?

הנוירומטר מודיע בזאת על אפיסות כוחות. ההסברים בפנים. לפיכך ובהתאם לזאת, מי שמחפש אותי, אנוכי משרה את רגליי הדואבות באמבטיית שמנים ריחנית ודביקה -עד להודעה חדשה או עד להעלמות היבלות. כמובן שאין צורך להזכיר ששבת אמנם היא יום שבתון מכל מלאכה, אך בעיות, מצוקות והתחבטויות, כידוע לכם, אינן מכירות בלוח השנה העברי. שיהיה לכולנו סופ"ש פרובלמטי ומלא קשיים, ואם אשכחך ירושלים, אז שכחתי? אז מה?

Dor K

New member
כמה חם? את רוצה את זה במטרים, גברת?

יום פרובלמטי ומעיק גם לך

nutmeg

New member
לא מבינה את אלה

שהולכים לשוק. תהרגו אותי! אני מוכנה ללכת עם סוודר אחד שנקנה בחנות סבירה ולא עם 5 בשקל שיראו כמו סמרטוטים אחרי כביסה אחת. והג´יפה, והצעקות, וכל הנדחפים... למה? למה ללכת?

_alon_

New member
../images/Emo32.gif העם רוצה לדעת

האם ששון 2000 שרד את הברד שירד על ערינו לפני מספר ימים?

Dor K

New member
וכי למה לא לשרשר?

וכי למה אנוכי לבד בצ´אט, בוהה באוויר ואין איש ואין עונה?

אושר מ

New member
הופה תראו מי פה..

אותך לא ראיתי כמה זמן.. אני מעריכה שזה בגלל הלימודים
. איך הולך?

אני מתפלאת על השאלה, אלון

שכן ששון, בימים רגילים, צריך להתגבר עליי, על נהיגתי חסרת האחראיות, על זיהום האוויר הקבוע הנובע מאיכולן של סיגריות הטיים לייטס, ועל המוזיקה הקלוקלת שנשמעת מרמקוליו. ברד זה מה שישבור אותו? ולהווה ידוע לך שתל אביב, שהיא נישה אקולוגית ידועה ונפרדת משאר המדינה (יש בה מזג אוויר סוב טרופי, ההולם מדינות שקטות ושלוות כמו הוואי, גיניאה המשוונית וטורקמניסטן) לא חוותה ברד ענק כמו שאר חלקי המדינה, אלא מטר עלוב של חלקיקי ברד - שלמחרת נמכרו בפיצוציות כמוצר לכל דבר (בתוספת גוון ורדרד וקמצוץ מיץ פטל).

מי, מי מי נדפקה? (אפי נדפקה)

שכן אבא שלי קנה היום עגבניות בארבעה שקלים קילו. נה נה בננה! וגם הביא ארגז של 40 קרמבו. ואני מזמינה את כולכם לסור לקישור הבא, על מנת להיזכר בחוויותי מן השוק בראש העין.

_alon_

New member
למקומות היכון...

טוב אז ככה: 1. למה לא לשרשר... אולי כי לא ראיתי שזה שירשור OFF. למה לא ראיתי זה כבר שאלה אחרת
2. למה אני פחות פה? נכון הלימודים + עבודה + אימונים (שבזה הרגע חזרתי מאחד) הופכים כל רגע ורגע לזכרון מיוחד
3. אפי, את תל אביבית? חשבתי שאיפה שהו באזור ירושלים גרה עלמת החן. אני מסיר את הכובע. לומדים משהו חדש כל יום. אח"כ בצאט אם תרצו סיפורים משבוע ראשון של לימודי תואר שני, אימונים מפרכים ועבודה מרתקת. לסיכום: !!! אין שניצלים חינם !!!

אני אמרתי שאני גרה בתל אביב?

אני תיארתי את תל אביב כנישה אקולוגית, על כל יתרונותיה וחסרונותיה. וכמו שמסתיימים סרטי פעולה, בהם הגיבור הראשי הוא יפה תואר, מסוקס, רגיש ובעל חוש הומור - "כל קשר בין הדמויות בסרט למציאות, הינו מקרי בלבד".

דן צ

New member
דבר אחד היה מוזר בעיניי ../images/Emo5.gif

איך זה שהיא אסרה עלייך לעשן והיא בסופו של דבר מדליקה סיגריה באוטו??? ואם כבר הודעות אוף הנה כתבה שפורסמה בעיתון המקומי של בית שמש "תמורה". לא להתעצל , לקרוא הכל......... מערך האבטחה במתחם ביג האמת שרק מצירוף מילים אלו פי מתמלא צחוק מהול בפנטזיה עצובה. האם מתחם ביג מאובטח בצורה טובה? האם אתם מרגישים בטוחים בעת קניותיכם במקום? האם אתם מרימים גבה כל פעם בהיכנסכם למתחם? כמה פעמים נכנסתם למתחם והציק לכם נושא מערך האבטחה במקום? מתחם ביג נבנה לפני שנים מעטות על מנת לשרת את הציבור בבית שמש ובמושבים הסמוכים , במקום שוכנות רשתות שיווק במגוון תחומים , המקום יפה ומסודר ואפילו יש חניה בשפע , מקום נקי ונעים לכל הדעות. אבל המתחם סובל מבעיה אחת , בעיה מאוד הכרחית שאינה תואמת למצב הביטחוני בארץ , הבעיה היא מערך האבטחה הקלוקל במתחם , אי נתינת דגש בנושא האבטחה לכל שטח המתחם. הבעיה מתחילה כבר בכניסה למתחם , במקום אין תמיד זקיף שעומד על המשמר , והאמת שלפעמים גם אם הוא נמצא אזי הוא מיותר לחלוטין כי לא רואים אותו או שהוא סתם עומד כיתר העמודים שמסביב , מתי פעם אחרונה הזקיף עצר את מכוניתך בכניסה, שאל שאלות וחיטט בתא המטען של מכוניתך? אז זהו, שכבר הרבה זמן שזה לא בוצע, אני מסתובב הרבה באזור המתחם ותמיד נדהם מרמת האבטחה הנמוכה במקום, לרוב אני מתרגז מאופן פעולות הזקיף ומשאר מערך האבטחה וממשיך הלאה. אבל צריך להפסיק עם זה, מספיק כבר לראות את הזקיף שמעצם שמו "זקיף" אמור לעמוד, אבל בהרבה מקרים רואים אותו שרוע על הכיסא שלידו ואינו מניד עפעף למראה הרכבים הנכנסים, מספיק עם זה שהזקיף קורא עיתון ונושא הביטחון זה בסוף מענייניו כרגע, מספיק כבר לראות את הזקיף משוחח בטלפון וגבו בכלל לכיוון כניסת הרכבים ודבר וחצי דבר לא מעניין אותו , לא מי נכנס ואיך נכנס, מספיק כבר לראות את הזקיף משוחח במירס עם המאבטחים של החנויות שבמתחם ולא תמיד בנושא בטחון , בעצם בכלל לא בנושא בטחון, מספיק כבר לראות את הזקיף שאכן מביט לעברנו אבל מורא לנו בידו להמשיך הלאה לתוך המתחם, מספיק כבר לראות ליד הזקיף חבר´ה צעירים שמחלקים עלונים ומסיטים את הזקיף מעבודתו, מספיק כבר לראות את המוניות נכנסות למתחם ללא שום בדיקה מינימלית ואפילו עוקפות את טור המכוניות . בואו נביט לרגע על שטח המתחם , האם מישהו מהאבטחה ניגש לאדם שטיפס ונכנס למתחם דרך הגדר? האם מישהו מהאבטחה עשה פעם סריקה לאורך גדר המתחם? סריקה בשטח החניה? האם למעט הזקיף והמאבטחים שבפתח החנויות יש מאבטחים נוספים במתחם? ומה קורה עם המאבטחים בכניסה לחנויות? אז נכון, לרוב הם בודקים בתיקי הציבור ואף שואלים אם יש נשק ואפילו עושים סיבוב עם המגנומטר , אבל נתקלנו כבר הרבה פעמים במאבטחים שישבו על הכיסא בסמוך לדלת החנות וכל מה שעניין אותם הוא שיחה במירס עם הזקיף או כותרות עיתוני הספורט של אותו הבוקר ומה עשתה בית"ר השבת . לפעמים נדמה שישנם שומרים במקום שהם לפני צבא , ממש כך לפני צבא ודווקא אותם אלה, לא טורחים לעשות את עבודתם נאמנה , לא טורחים לתת לנו מינימום של אבטחה, האם באמת מועסקים שם נערים לפני גיוס?? אני מאוד מקווה בשביל כולנו כי אני טועה בנידון. שלא תבינו אותי לא נכון , אני לא מצפה לראות את מתחם ביג כולו עטוף בגדרות תיל וסיורים 24 שעות מסביב למתחם, אני לא מצפה שרמת האבטחה במקום תהייה תואמת לרמת האבטחה בכור בדימונה אני לא מצפה שהיחידה לאבטחת אישים של השב"כ תאבטח ותסגור הרמטית את מתחם ביג , אין לי שום רצון לראות מראות שכאלו בתחום האזרחי, אבל זכותי לדרוש רמת אבטחה נורמאלית , זכותי לראות רמת אבטחה שתעשה לי נחת בעת כניסתי למתחם שאדע על מי לסמוך. אז איזה מוסד אחראי על האבטחה במתחם ביג? האם חברת האבטחה במקום שהס מלהזכיר את שמה? או שמה הנהלת המתחם אחראית לכך? או אולי העירייה שאמורה לדאוג לביטחון נתיניה ? או בכלל משטרת ישראל שביטחון הפנים הוא תפקידה העיקרי? על מי תיפול האחריות אם חלילה , חלילה וחס יהיה אסון במתחם ביג? אני מאוד מקווה כי כתבה זו תעשה משהו בחלונות הגבוהים , שמישהו ירים גבה וינתנו החלטות נכונות , שתושבי בית שמש והסביבה יהיו ערים למצב העגום הזה ובכך ישפיעו על ההחלטות השגויות שניתנו. אני רוצה לציין בסיום כי אינני מומחה לאבטחה ואין לי שום דיפלומה באבטחת אתרים וכן לא מצוי אני באבטחה נוספת במתחם שהיא אינה גלויה אם קיימת בכלל, אבל אין דבר טוב יותר ממראה עיניים . שבת שלום !

taz512

New member
אפי בושה וחרפה

אני בוש בך, שקרים ורמאויות. בהתחלת הסיפור חברה שלך לא מסכימה לעשן באוטו שלה, ובסוף הסיפור פתאום היא נכנסת לאוטו ובנון שולנטיות (ציטוט) היא מדליקה סיגריה. זה שם בסימן שאלה גדול את כל הסיפורים, את כל החברים, את כל העזרה את כל הדברים. אני בשוק! אני בהלם! אני המום! אני דורש הסבר מידי ועכשיו. תגיעי לצ´אט בשביל להסביר את עצמך במידי. טאז, השד הכועס

לשם הדיוק

שכנתי ח´ היא מעשנת, אך זה היה אוטואו של בעלה. שנית, היא הדליקה סיגריה כי כנראה גם לה הגיעו תימנים עד נפש (האם ציינתי שזה היה בראש העין?). ושלישית, לגבי "דרישתך" לבוא לצ´ט, אסיים בניב סיני ידוע: "קפוץ לי".

דן צ

New member
האם אני מזהה בקולך צליל של ........

ציטוט "כי כנראה גם לה הגיעו תימנים עד נפש ". בתור תימני גאה , האם גם אני הגעתי לך עד נפש? האם גם ג´יחנון יקירנו הגיע לך עד נפש? הרשי לי בבקשה להזכירך כי מידענו בן לאדן הוא תימני גאה בכל רמ"ח אבריו ושס"ע גידיו.

יו, איך ידעתי שתקפוץ?

איזה מזל שכתבתי את ההודעה בהמשך? איך ניצלתי בשניה האחרונה?

../images/Emo36.gif אכן הקדמת

היות ובעת שליחת הודעתך, אנוכי הייתי עסוקה בלנסח מסמך אנושי מרגש אודות חיבתי העמוקה לתימנים באשר הם.

ולפני שיקפצו צדיקי הדור

(ותימנים למיניהם, כמו אחד מיקיריי הפורום), אין לי אלא חיבה עמוקה לתימנים גבוהים, נמוכים, שמנים, רזים, ואפילו מצביעי ימין.

taz512

New member
לקפוץ לך??????????

קפצתי, לא יצא לי מזה כלום, והתירוץ העצוב שלך ממש לא נראה לי, נראה לי שעליתי על מזימה גלובלית ענקית, כן כן זה הכל קונספירציה של הממשלה, ואת הראש שלה. ועכשיו אני אפתור הכל והגלה הכל לעולם, לא יותר סודות ושקרים, היי מי זה פה פורץ את הדלת. מי אתם? מה אתם רוצים ממני? לכו מפה!! הלו עזבו את המקלדת.... טאז, השד וה...

למעלה